Hastal askeri cezaevinde canım kağıthanede uzak sanırım baya :)
Sorma canım cezaevi üstümü ararlar diye telefon sokmadı hattı soktu sadece üstünü bile aramamışlar ayrıca izin kullanmama olasılıkları varmış sanırım 6 ay sonra cok sıkı olucaz falan dedı bu haftada arayamam ilk hafta malum ortama alışayım dedi :) İzine mutlaka gönderirler değil mi canım?Ooo canim cok sevindim valla senin adina keske telefon kullansa :)
Benım sevgilim baya uzak dağ başında :))))) Ulaşım bile yok otobüs falan malesefvala hıc blmyrm tatlm ben :)
Benım sevgilim baya uzak dağ başında :))))) Ulaşım bile yok otobüs falan malesef
Oyle maalesef ama zaten bende izmirdeyım uzağım yanı ona :/hadı yaaa(
Oyle maalesef ama zaten bende izmirdeyım uzağım yanı ona :/
Izin onun resmi hakki canimda bazi yerlerde problem yasaniyormus duyuyorum biz izin kullanmadik 10 gun iznimiz duruo kullanmasin erken gelsinSorma canım cezaevi üstümü ararlar diye telefon sokmadı hattı soktu sadece üstünü bile aramamışlar ayrıca izin kullanmama olasılıkları varmış sanırım 6 ay sonra cok sıkı olucaz falan dedı bu haftada arayamam ilk hafta malum ortama alışayım dedi :) İzine mutlaka gönderirler değil mi canım?
Öyle ama ben oraya gıttığımde ordan bı ulaşım yok taksıyede guvenemıyorum kı oda izin vermez. Neden tartıştınız canımolsun belkı gıderdın .. mesela ben bu hafta bılet aldm ama gtmedm bıletımde yandıtartsmstk gtmedm su an cok pısmanm o ayrı
toplam 27 gün değilmi izin zatenIzin onun resmi hakki canimda bazi yerlerde problem yasaniyormus duyuyorum biz izin kullanmadik 10 gun iznimiz duruo kullanmasin erken gelsin
Öyle ama ben oraya gıttığımde ordan bı ulaşım yok taksıyede guvenemıyorum kı oda izin vermez. Neden tartıştınız canım
bence kesin öyle buna anlattılar sakın güvenme falan diye o da doğal olarak aynısını sana yansıttıNe blm bende şaşırdım, bir de dedi fazla güvenince bir şey çıkarmış falan. Acaba arkadaşlarından birinin başına bir şey mi geldi anlamadım
O bizdede oldu acemıdeyken nasılsın deyıp kapatıyordu sadece mesela ama çok zor ya sen nerede yasıyorsun canımyanı genel canm özellkle bse yok dolduk patladk oyle oldu
O bizdede oldu acemıdeyken nasılsın deyıp kapatıyordu sadece mesela ama çok zor ya sen nerede yasıyorsun canım
7 gun dagitim iznine geldi cnm 3 gun ankaraya sinava gitti 27 mi bilmiyorum valla :)toplam 27 gün değilmi izin zaten
Bence böyle durumlarda tamamıyle alttan alması gereken biziz gerçi bizde yenı başlıyoruz bu zorlu yola ama olabilir bence böyle şeyler rabbim tez zamanda kavuştursun herkesı sızınde aranız en yakın surede duzelır ınsallah :)mersın canm bızımkı buyuk bı tartsma canm ayrı saylrz su an cok snrlı bana bende ona
Benımkıde sadece 7 gun dağıtıma geldı 20 gün var daha dedi:) Nasıl durur bilmiyorum valla hava değişimi falan alırım ben sen merak etme dedı :)7 gun dagitim iznine geldi cnm 3 gun ankaraya sinava gitti 27 mi bilmiyorum valla :)
Bence böyle durumlarda tamamıyle alttan alması gereken biziz gerçi bizde yenı başlıyoruz bu zorlu yola ama olabilir bence böyle şeyler rabbim tez zamanda kavuştursun herkesı sızınde aranız en yakın surede duzelır ınsallah :)
Hesaplayamadim bizin icerde ne kadar izin var diye biz safakta anlasamiyoruz ki daha o 46 dio ben 48 cnm rahat ol hersey hallolur :)Benımkıde sadece 7 gun dağıtıma geldı 20 gün var daha dedi:) Nasıl durur bilmiyorum valla hava değişimi falan alırım ben sen merak etme dedı :)
Olur olur kuzum rabbim izin versin yeter sen alttan al bence konunun üstüne gitme ki orada kafasında bi ton şey vardır o da istemeden yapmıştır :)ıns canm ya bılmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?