- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Bende karistiriyorum sayınca geçmiyor sanki :) Kendi iyi olsun da bana o da yeter senin sevgilim geldiğinde ben 200den geriye doğru sayicam allah izin verirse :))))Hesaplayamadim bizin icerde ne kadar izin var diye biz safakta anlasamiyoruz ki daha o 46 dio ben 48 cnm rahat ol hersey hallolur :)
yes beybi :) sanki benle konuşmuyorsun gibi nasıl daldım buraya da :)kızlarrrrrr
Olur olur kuzum rabbim izin versin yeter sen alttan al bence konunun üstüne gitme ki orada kafasında bi ton şey vardır o da istemeden yapmıştır :)
Orayla alakalı bırsey canını sıkmıştır bence canım hatasını elbet anlayacaktır sen gönlünü ferah tutcanm su an konu yok zaten ortada konusmyrz hıcbr sekıldenormalde alttan alıırm zaten bu sefer farklı oldu sankııı
Orayla alakalı bırsey canını sıkmıştır bence canım hatasını elbet anlayacaktır sen gönlünü ferah tut
Insallah canım ınsallah sıkma canınııns tatlm bakalm
Insallah canim ben telefonuma safak sayar indirdim o sayiyo ben bakiyorum :)Bende karistiriyorum sayınca geçmiyor sanki :) Kendi iyi olsun da bana o da yeter senin sevgilim geldiğinde ben 200den geriye doğru sayicam allah izin verirse :))))
Merhaba :)kızlarrrrrr
askooo sendemi buralardaydınyes beybi :) sanki benle konuşmuyorsun gibi nasıl daldım buraya da :)
merhaba canm :) yenimi geldinMerhaba :)
Evet canim ben eskilerdenim siz yokken vardi siz geldiniz gittim sonra yine geldim :)merhaba canm :) yenimi geldin
Benimde var doğru gitmiyor sıkıntı orada :)Insallah canim ben telefonuma safak sayar indirdim o sayiyo ben bakiyorum :)
Yaptım kuşum yaptımdaaaa, çıktım, gezdim bi kaç mağaza baktım yeni eve geldimmm.):):) gene bile geldi çişhahahhahadeli yap bakalım çişini
Neden ki canim benimki gayet dogru :)Benimde var doğru gitmiyor sıkıntı orada :)
Hiç rastlamadım zatin usta birliği burdur olan birineee bebeğimmmm:):):) burdan bi kaç arkadaşında acemilikleri burdurdu.. :) memnun oldum buarada tatlımmm.. Siz bitirmişsiniz maşallah darısı bizim başımıza olsn:) bizim şafakk 225 :):):) 200ler çarçabuk geçiyooooo:)Denizcim ben tugce 23 yasindayim ogrenciyim sevgilim artvinde safagimiz 48 bizim acemiligimiz burdurdu :)
iyi :)) safak kaçEvet canim ben eskilerdenim siz yokken vardi siz geldiniz gittim sonra yine geldim :)
oyyy denizım nasılsın :)Yaptım kuşum yaptımdaaaa, çıktım, gezdim bi kaç mağaza baktım yeni eve geldimmm.):):) gene bile geldi çiş
48 :)iyi :)) safak kaç
Bence 99dan asagi inerkende hizli gidio bebegim bende memnun oldum yolun yarisina az kalmis seninde :)Hiç rastlamadım zatin usta birliği burdur olan birineee bebeğimmmm:):):) burdan bi kaç arkadaşında acemilikleri burdurdu.. :) memnun oldum buarada tatlımmm.. Siz bitirmişsiniz maşallah darısı bizim başımıza olsn:) bizim şafakk 225 :):):) 200ler çarçabuk geçiyooooo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?