2014 Yarenleri! :)

Hesaplayamadim bizin icerde ne kadar izin var diye biz safakta anlasamiyoruz ki daha o 46 dio ben 48 cnm rahat ol hersey hallolur :)
Bende karistiriyorum sayınca geçmiyor sanki :) Kendi iyi olsun da bana o da yeter senin sevgilim geldiğinde ben 200den geriye doğru sayicam allah izin verirse :))))

canm su an konu yok zaten ortada konusmyrz hıcbr sekılde normalde alttan alıırm zaten bu sefer farklı oldu sankııı
Orayla alakalı bırsey canını sıkmıştır bence canım hatasını elbet anlayacaktır sen gönlünü ferah tut

Bende karistiriyorum sayınca geçmiyor sanki :) Kendi iyi olsun da bana o da yeter senin sevgilim geldiğinde ben 200den geriye doğru sayicam allah izin verirse :))))
Insallah canim ben telefonuma safak sayar indirdim o sayiyo ben bakiyorum :)

Denizcim ben tugce 23 yasindayim ogrenciyim sevgilim artvinde safagimiz 48 bizim acemiligimiz burdurdu :)
Hiç rastlamadım zatin usta birliği burdur olan birineee bebeğimmmm:):):) burdan bi kaç arkadaşında acemilikleri burdurdu.. :) memnun oldum buarada tatlımmm.. Siz bitirmişsiniz maşallah darısı bizim başımıza olsn:) bizim şafakk 225 :):):) 200ler çarçabuk geçiyooooo:)

Bence 99dan asagi inerkende hizli gidio bebegim bende memnun oldum yolun yarisina az kalmis seninde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…