- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Yeşommm yeşommm güzel yeşommmmm ben şimdi evdeyimmm mutfağa gidip kendime bişiler hazırlıycammmmsen nerelerdesin acabaaaa
İyiyim bitanemmmmmmm:) çok şükür rabbimeee:) sen nasılsıııınnnnn? Nasıl gidiyoooooo:)oyyy denizım nasılsın :)
inşallaj bebeğimmm az kaldı yarısına:) 180i göriyim çoğu gitti azı kaldı diyip dahada moral vericem sevdiceğimeee:) 100ler nasıl geçti peki kuzu?Bence 99dan asagi inerkende hizli gidio bebegim bende memnun oldum yolun yarisina az kalmis seninde :)
Bilmiyorum canım hangi uygulamayı kullanıyorsunNeden ki canim benimki gayet dogru :)
İyiyim bitanemmmmmmm:) çok şükür rabbimeee:) sen nasılsıııınnnnn? Nasıl gidiyoooooo:)
inşallaj bebeğimmm az kaldı yarısına:) 180i göriyim çoğu gitti azı kaldı diyip dahada moral vericem sevdiceğimeee:) 100ler nasıl geçti peki kuzu?
Bebegim bence bu hizli gecti olayi moralle alakali moralin ne kadar yuksek olursa o kadar hizli geciyo ama 100 ler bence daha hizli gecti 99 dan sonra fena degil iniyoruz 180 dediginde yokus asagi iniyorsun bence ben hep oyle dusundum :)İyiyim bitanemmmmmmm:) çok şükür rabbimeee:) sen nasılsıııınnnnn? Nasıl gidiyoooooo:)
inşallaj bebeğimmm az kaldı yarısına:) 180i göriyim çoğu gitti azı kaldı diyip dahada moral vericem sevdiceğimeee:) 100ler nasıl geçti peki kuzu?
Google playe safak sayar yazdim canim ilk cikan sanirim herkesin kullandigi yesil renk :)Bilmiyorum canım hangi uygulamayı kullanıyorsun
Evet bende onu kullanıyorum sanırım ızını kullandı dıye yazdığım ıcın canım :)Google playe safak sayar yazdim canim ilk cikan sanirim herkesin kullandigi yesil renk :)
Seninki kisa donem mis inan ben 6 ayda alistim adamin askerde olduuguna ondan saka gibi geliyor :)ben hıc anlamadm su an kac acaba :) 90 fln ha saka gibi bıtms
7 gun izin kullandi ya 7 gunu izinde sec iste yanlis hesaplamaz ki :)Evet bende onu kullanıyorum sanırım ızını kullandı dıye yazdığım ıcın canım :)
Seninki kisa donem mis inan ben 6 ayda alistim adamin askerde olduuguna ondan saka gibi geliyor :)
:):):):) çok az kaldı kııııızzzzz..ben hıc anlamadm su an kac acaba :) 90 fln ha saka gibi bıtms
Haklısın bitanem:) 300ler geçmek bilmemişti yaaa, kabus gibiydiiiiiiiiiiii.. Bundan snra tüm şafaklar hooop gelip geçicekkkk:) hele bi de yaz gelsin bu iş bitmiştir diycemm:)Bebegim bence bu hizli gecti olayi moralle alakali moralin ne kadar yuksek olursa o kadar hizli geciyo ama 100 ler bence daha hizli gecti 99 dan sonra fena degil iniyoruz 180 dediginde yokus asagi iniyorsun bence ben hep oyle dusundum :)
:):):):) çok az kaldı kııııızzzzz..
Haklısın bitanem:) 300ler geçmek bilmemişti yaaa, kabus gibiydiiiiiiiiiiii.. Bundan snra tüm şafaklar hooop gelip geçicekkkk:) hele bi de yaz gelsin bu iş bitmiştir diycemm:)
aa canım neden özel degilse tabidogrudur tatlm bıde ben cok gezme modundydm ama bu ara aramz kotu of aklım orda
vallahi aynen öyle bebegim güzel dşünücez güzel olucak inşallah hem yazın havada güzel olunca moralimiz yüksek oluyo o yuzden zaman hızlı geçiyor bide bak ben 99 dan sonra kendımı daha iyi hissetmeye başladım hızlı geçti oh be dedim demk şafakta bitiyormus filan sende öyle düşün:):):):) çok az kaldı kııııızzzzz..
Haklısın bitanem:) 300ler geçmek bilmemişti yaaa, kabus gibiydiiiiiiiiiiii.. Bundan snra tüm şafaklar hooop gelip geçicekkkk:) hele bi de yaz gelsin bu iş bitmiştir diycemm:)
aa canım neden özel degilse tabi
arada olur böyle patlamalar canımda ben olsam kesin giderdim bak konuşmadan hiç birşey halledilmezki ayrıca telefonda uzaktan uzaga asla olmaz böyle keşke gitseydın benim elimde böyle fırsat olsa ne olursa olsun giderdimya neden bıle yok aslında canm ortada bse yok dolmustk sanrm patladkbu hafta yanına gdcektm gıdıs donus ucak bıletımıde almstm gtmedı bıletler de yandı
Öyle yaptım şimdi canım :)7 gun izin kullandi ya 7 gunu izinde sec iste yanlis hesaplamaz ki :)
arada olur böyle patlamalar canımda ben olsam kesin giderdim bak konuşmadan hiç birşey halledilmezki ayrıca telefonda uzaktan uzaga asla olmaz böyle keşke gitseydın benim elimde böyle fırsat olsa ne olursa olsun giderdim
doğru mu şuanda cnm:)Öyle yaptım şimdi canım :)
bilet için imkanın var mııste gtmedm canm sanaha tekrar bılet alsam mı dyrm blmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?