bilet için imkanın var mı
ben olsam kesin giderdim o ne derse desin inan bizim aramızda 18 saat var uçak desen aktarmalı çok zor kasımın sonunda gördüm inan öyle özledim ki şuan gelme desin bir sürü şey söylesin ama bir kere gidip şansımı denerdim gidinceki tavırlarına bakardım eğer davranışları garipse o zaman bende ona göre davranırdımvar canm alablrm de yanı soruyrm gelme ıstemyrm dıoo yuzden gdesm gelmıo
iyi akşamlarkizlarrr iyi akşamlar:)
Evet canım düzeldi acemiyim daha bu konularda da bir yıl önce askerlik nasil olur bilmezken şimdi bilmediğim şey yok nerden nereye :))doğru mu şuanda cnm:)
ben olsam kesin giderdim o ne derse desin inan bizim aramızda 18 saat var uçak desen aktarmalı çok zor kasımın sonunda gördüm inan öyle özledim ki şuan gelme desin bir sürü şey söylesin ama bir kere gidip şansımı denerdim gidinceki tavırlarına bakardım eğer davranışları garipse o zaman bende ona göre davranırdım
haha bende öyle olmuştum alışıyor insan :)Evet canım düzeldi acemiyim daha bu konularda da bir yıl önce askerlik nasil olur bilmezken şimdi bilmediğim şey yok nerden nereye :))
eee yok artık canım nerden çıktı ayrılık şimdicanm hıc blmedgm bı sehır hayatmda gtmemısım ha dynce gdemyrmkı hele tek( zaten sordum ıstıosan gel dıyeblrdı gelmıyosun dıe msj attı kı ben gtsem tavırlı olurdu sanrm yıne 1 ay sora artk ıns o zaman devam edersek gdcem
eee yok artık canım nerden çıktı ayrılık şimdi
bn topige ilk geldigimde burdaydin..ama bayadir yoktun cnm hosgeldin:)
iyi akşamlar
İyi akşamlar tembel tenekemmmmmmherkese iyi akşamlar
başağımmmmmmmmbn topige ilk geldigimde burdaydin..ama bayadir yoktun cnm hosgeldin:)
denizimmmm bal kaymagimİyi akşamlar tembel tenekemmmmmmHoşgeldinnnnn..
başağımmmmmmmm
hoşbuldum kuzucumm nasılsın bakim?İyi akşamlar tembel tenekemmmmmmHoşgeldinnnnn..
başağımmmmmmmm
Evet canım :)))haha bende öyle olmuştum alışıyor insan :)
Bi daha yaaaapYaptım kuşum yaptımdaaaa, çıktım, gezdim bi kaç mağaza baktım yeni eve geldimmm.):):) gene bile geldi çiş
ayrıldık yazdıysa bilemedim şuan yaazaten ayrı gbydk smdı bu olaydan sonra da konusmaz konusmayz ayrıldk yazms zaten
askerlik stresinden olaylar boş yere uzayabiliyor tatlım. Siz de mi kısa dönemsiniz? ben uzun diye biliyordum senin ki hangi ay teslim olmuştu?dogrudur tatlm bıde ben cok gezme modundydm ama bu ara aramz kotu of aklım orda
askerlik stresinden olaylar boş yere uzayabiliyor tatlım. Siz de mi kısa dönemsiniz? ben uzun diye biliyordum senin ki hangi ay teslim olmuştu?
ayyy evet canım hoşbulduk nasılsın bakıyım görüşmeyelibn topige ilk geldigimde burdaydin..ama bayadir yoktun cnm hosgeldin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?