2014 Yarenleri! :)

bızım ılskmz ne ayrılıklar gordu ama ne blm ya bu sefer farklı oldu 7. yılımıza grdk grdgmzden berı sorunlar bu ara sureklı sorun yoruldum
sizde bizim gibi uzun soluklulardansınız 8 yıldır birlikteyiz biz o benim ilk aşkım ınankı hic birşeye degmıyor onu gerçekten seviyorsan sımsıkı sarıl ben bu topıkte ilk zamanlarımdı bir kız vardı sen ayrılık diyince aklıma geldi uzun dönemdiler şafagının yarısındaydı ayrıldılar kız gitti gelmedi bir daha topiğe bak canım biz uzun dönemiz ve inan bizde bir suru sorun yaşadık her gece aglayarak uyudum çok ozledım ama az sabredince geçiyo ınan bu kadar ayrıldık diyecek kadar ne var anlamıyorum 7 yıla yazık degil mi

bızım ılskmz ne ayrılıklar gordu ama ne blm ya bu sefer farklı oldu 7. yılımıza grdk grdgmzden berı sorunlar bu ara sureklı sorun yoruldum
Ben ne yangınlar gördümmmm böylece bırak beniii sen ateşten korkarsın kaç kurtar kendiniiiii

Fıstığımmmmm bunuda atlatıcaksınız allahın izniyleeeeeeee.. Sen güzel gönlünü ferah tuttt

Ben ne yangınlar gördümmmm böylece bırak beniii sen ateşten korkarsın kaç kurtar kendiniiiii

Fıstığımmmmm bunuda atlatıcaksınız allahın izniyleeeeeeee.. Sen güzel gönlünü ferah tuttt
ya ayrılldık diyince bitiyor mu denizim

canm ben demedm ayrıldık dıye zaten kendısı dedı .. o ayrılık lafından nefret eder normalde 7 yılda bu 2. agzına alısıdır belkı .. evet zor bı donem blmyrm tatlm bugun elımden gelenı yaptm ıstemedı belkıde sınırı yatsnca gorusmek daha mantklıı

ya ayrılldık diyince bitiyor mu denizim
Biter mi tuğçem yaaaaa... Heleki birbirini seviyosannnnnn... Bitmezzzzzzzzzzz.. Ahhhh AŞKKKKK
kuzum ınsallah bu sefer pek umudum yok ama zaman dıyorum
Fevri davranma bitanemmmm.. Bırak biraz naz yapsın tavır yapsın trip atsın kızsın bağırsın .. Desarj olsun yani anlatabiliyomuyummmm Sana olumsuz bi msj attı diye sende olumsuz msj atmaaaa.. Şimdi alttan alman lazımmm..

mesaj atarsa alttan alırım kzucum ama o ıhtımal cok dusuk bılsen :)

bende sessizce bekle duygum ben olsam öyle yapardım en azından

ayy ne zor denizim ya valla allah yardım etsin valla ama aşk çok guzel canını acıtsada aglasanda bitsin desende kızsanda bitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…