2014 Yarenleri! :)

mesaj atarsa alttan alırım kzucum ama o ıhtımal cok dusuk bılsen :)
Eşek kafalı duygum benim yaaa.. Şuan yanımda olsaydın kulağını çekerdim seninnnnnnn Sen bu çocuğu seviyosun ve o da seni seviyoooooooooo.. Annesiyle komuştun mı buarada bebeğim?

iyiyim tatlım safak saymaya devam sen nasılsın azalmıştır sizin şafak:)
bende burayı özledim itiraf ediyorum canım ya burda surekli sohbette oldugumuz kızlar gelmez olmuşlardı sonr a ben alışamammıstım yeni kızlara ama arada bakıyordum takip ediyordum özlediğimi fark ettim ve burdayım işte moral veriyim gelip şafagı yenı başlayanlara filan dedım ve geldim azaldı bebegim ya 48 belkide 46 bilmiyorum ben 48 diyorum aşkım 46 bakalım listeler asılınca kimşn haklı oldugu ortaya çıkacak iddialaşıyoruz şimdilik

ayy bıde bıtırıolar ya kac yıl cıkıp ayrııolar nasıl basarıolar acaba belkı de btmek zorunda olunca bıtıodur
valla bende onu merak ediyorum ya ben valla geberiyorum inan ki mayısta başladı işte bizim şafak gnlerce agladım inan ayrı kaldık diye ki allah korusun ilişkim bitse bilmiyorum ne yaparım nefes alamıyorum ben bazen aglıyorum hala şafagım azaldı ama yeni gitmiş gibi canım acıyo millet nasıl dayanıyor bilmiyorum bende

ayy ne zor denizim ya valla allah yardım etsin valla ama aşk çok guzel canını acıtsada aglasanda bitsin desende kızsanda bitmiyo
Aynennn bebeğimmm.. Kızsanda sövsendeee bağırsanda sinir olsanda bitmiyoooooo.. AŞK HERŞEYE DEĞEEEERRRR Herşeyiyleee güzellll..
iyiyim bitanem. .sen nasılsın
Bende iyim allaha çok şükür bebeğimmm:)

bn o dönemleri bilmiyorum canim ya nn geldigimde sen vardın plaaslan vardi o da yok..ama sizin ne güzel cokk az kalmiss cok sevindim ya darisi basimiza

hep hakkmda hayrlısı olsun allahm dıe dua edyrm agladm zırladm smdı sustum :)

beklıcem canm baska carem yok bugun 50 mesaj attysam 5 ıne zor cvp yazmstr benı heryerden sıl dedm ınstagramdakı fotomuzu kaldrmams ama daha :))
iyi umut var bak kaçan kovalanır taktıgı yap biz bir kere küsmüştük ( ben ayrıldık sanıyordum ama ) yıllar önceydi lisedeydım neyse ayyy valla bak duşta wcde derste yürürken otobste ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı msj atıyordum cvp yoktu neyse sınava giriyordum o sıra ayrıldık bitti arama vs yazmış bende okudum işte sınava girdim ama 5 dkda çıktım ismimi yazmıştım kagıda başka birşey yazmadım 1 hafta bekledim sabrettim aramadım msj yazmadım beni aradı o duyguyu anlatamam sana nasıl mutlu oldum sende sakınce bekle bana kalırsa canım telaşla hareket iyi şeyler getirmiyo

Ya bilmiyorum gerçekten acayip kötü oldum. Aramadida bilmiyorum yani her şey guzelken ne oldu cozemedim ben

bn o dönemleri bilmiyorum canim ya nn geldigimde sen vardın plaaslan vardi o da yok..ama sizin ne güzel cokk az kalmiss cok sevindim ya darisi basimiza
bir kaç kişi daha vardı cnm onlar yoklar artık evet. sabrt bebeğim sizinkide bitecek dua edelim zaman hızla geçsin

kaçan kovalanır o taktık muhtesem canm zaten tecrubeyle sabıt :) ben bugun cok mesaj attm hanı gıdım belkı gel der dıe sessz kalacam bende.. emınım arıcak bıde benmkının huyu arar ayryz guya nıye haberm yok gttgn yerden der :) e ayryz ıyımısın dyrm ama o bu sefer o kadar snrlıkı anlatamam canm gelme dıyecek kadar

bu kadar hırslanıp sinirlenecek ne varsa sanki valla off

Aynennn bebeğimmm.. Kızsanda sövsendeee bağırsanda sinir olsanda bitmiyoooooo.. AŞK HERŞEYE DEĞEEEERRRR Herşeyiyleee güzellll..

Bende iyim allaha çok şükür bebeğimmm:)
çokkk haklısın bebeğim ya aşk için ölmeli aşk o zama aşk

sorma tatlm bn olsam demem normal zaman degılkı askerdesn frsat var gelecem ıste ama yok dedı oglenden berı soruyrm dusun
varyaaa be bir sinirlenirdim o hırsla giderdim sana yemin ederim bak mesela biz tartıştık diyelim şunu yapıcam sana diorum kazak alıcam diorum alma istemem dio bende hemen sanamı sorucam sanane alırım diorum en basitinden bana gelme dese sanane gelicem derdim kesin o hırsla giderdim bagıra çağıra kavga ederdim geri dönerdim hiç olmazsa içim soğurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…