2014 Yarenleri! :)

çokkk haklısın bebeğim ya aşk için ölmeli aşk o zama aşk
Oy oy oyyyyyy biz şarkılardan girip efkara bağlıycaz olayı kııııızzzz
benım moral duzelır bozulur kalbım kırılır hatta parcalanr onarılır fln sabredyrm bebegm ..
Heeeehhh işte öyleeee kolay affet bebeğimmmm.. Herzmn daha mutlu olursun şı hayatta

çokkk haklısın bebeğim ya aşk için ölmeli aşk o zama aşk
benım moral duzelır bozulur kalbım kırılır hatta parcalanr onarılır fln sabredyrm bebegm ..
Heeeehhh işte öyleeee kolay affet bebeğimmmm.. Herzmn daha mutlu olursun şı hayatta

valla aynen ccanım ya çok özledim inan kasımdan beri görmedim

zaten gderdm tatlm bldgm yer olsa ama benm ıcın ıstanbula gtmek mesele zaten alamam dedı sabah cok uzakms kalacagı yerle ..

zaten gderdm tatlm bldgm yer olsa ama benm ıcın ıstanbula gtmek mesele zaten alamam dedı sabah cok uzakms kalacagı yerle ..
ahh canım ya bekle baalım ne olacak msj yyazınca ne yazıo

ben hep dıodum mart gibi evcı cıkarsn fln demek boyle ckacakms .. 14 subatta cagrmstı hava kotu dıe gtmemstm smdı boyle oldu ne blm ya
sabretmekten başka caren yok duygucum dur biraz düşünün sakınleşin bitti diynce bitmez bitiyorsa zaten ciddi degildir ki ciddi olmasa neden senle yıllrını geçirsin

Oyyy dayanamam bitanem yaaa bende en son 17 ocakta görmüştüm ama 2 ay dayanamıyorummm hftaya allah nasip ederse evciye çıkartıcaz.. İnşallah bi mani çıkmaz çok özledim çoooookkkk
ay kuzum ben de nisan ortasında gideyim diyorum. nasıl dayancam bi fikrim yok

ay kuzum ben de nisan ortasında gideyim diyorum. nasıl dayancam bi fikrim yok
Balımmmm daha geçen hafta görmüştün ya nisana kdr dayanırsın.. Nisana 1 aydan az bi süre vaaar:) Yakınsınız zaten çok şükür:) çooooook mu kötü oldun 1 hfta erkene alırsın tarihi.. Rabbim verir sabrınııııı:)
haftaya gorecen kzzzz dıren :)
inşallah bebeğim yaa çok korkuyom bi aksilik çıkarsa diye hftaya komutanları izinli olucakmış onun yerine başka bi komutan varmış ya adam kabul emezse izin vermezse diye endişeleniyoruz

ağlama geldi valla bak izin kullanmadı biraz iznimiz duruyo sabrediyorum valla çok özledim bende yapamıyorum o olmadan geberiyorum valla bak
Çok az kalmış be balımmmm.. Finishten önceki son virajdasınız:) şimdiye kdr nasıl sabrettiyseniz bundan snrada sabredin bitsin gitsin:)

olmaz kuzum olmaz sıkıntı yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…