- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Oy oy oyyyyyy biz şarkılardan girip efkara bağlıycaz olayı kııııızzzzçokkk haklısın bebeğim yaaşk için ölmeli aşk o zama aşk
Heeeehhh işte öyleeee kolay affet bebeğimmmm.. Herzmn daha mutlu olursun şı hayattabenım moral duzelır bozulur kalbım kırılır hatta parcalanr onarılır fln sabredyrm bebegm ..
Oy oy oyyyyyy biz şarkılardan girip efkara bağlıycaz olayı kııııızzzzçokkk haklısın bebeğim yaaşk için ölmeli aşk o zama aşk
Heeeehhh işte öyleeee kolay affet bebeğimmmm.. Herzmn daha mutlu olursun şı hayattabenım moral duzelır bozulur kalbım kırılır hatta parcalanr onarılır fln sabredyrm bebegm ..
valla aynen ccanım ya çok özledim inan kasımdan beri görmedimOy oy oyyyyyy biz şarkılardan girip efkara bağlıycaz olayı kııııızzzz
Heeeehhh işte öyleeee kolay affet bebeğimmmm.. Herzmn daha mutlu olursun şı hayatta
varyaaa be bir sinirlenirdim o hırsla giderdim sana yemin ederim bak mesela biz tartıştık diyelim şunu yapıcam sana diorum kazak alıcam diorum alma istemem dio bende hemen sanamı sorucam sanane alırım diorum en basitinden bana gelme dese sanane gelicem derdim kesino hırsla giderdim bagıra çağıra kavga ederdim geri dönerdim hiç olmazsa içim soğurdu
ahh canım ya bekle baalım ne olacak msj yyazınca ne yazıozaten gderdm tatlm bldgm yer olsa ama benm ıcın ıstanbula gtmek mesele zaten alamam dedı sabah cok uzakms kalacagı yerle ..
ahh canım ya bekle baalım ne olacak msj yyazınca ne yazıo
sabretmekten başka caren yok duygucum dur biraz düşünün sakınleşin bitti diynce bitmez bitiyorsa zaten ciddi degildir ki ciddi olmasa neden senle yıllrını geçirsinben hep dıodum mart gibi evcı cıkarsn fln demek boyle ckacakms .. 14 subatta cagrmstı hava kotu dıe gtmemstm smdı boyle oldu ne blm ya
Oyyy dayanamam bitanem yaaavalla aynen ccanım ya çok özledim inan kasımdan beri görmedim
sabretmekten başka caren yok duygucum dur biraz düşünün sakınleşin bitti diynce bitmez bitiyorsa zaten ciddi degildir ki ciddi olmasa neden senle yıllrını geçirsin
ay kuzum ben de nisan ortasında gideyim diyorum. nasıl dayancam bi fikrim yokOyyy dayanamam bitanem yaaabende en son 17 ocakta görmüştüm ama 2 ay dayanamıyorummm hftaya allah nasip ederse evciye çıkartıcaz.. İnşallah bi mani çıkmaz çok özledim çoooookkkk
Özledimmmm tenininnn kokusunu özledimmmmmmm
bu psikoloji kişiden kişiye degişiyor bebegimyani o konuda guvenm tatlm bu askerlk psıkolıjısı ne haltsa bıtsın bı an once :)
ağlama geldi valla bak izin kullanmadı biraz iznimiz duruyo sabrediyorum valla çok özledim bende yapamıyorum o olmadan geberiyorum valla bakÖzledimmmm tenininnn kokusunu özledimmmmmmm
Balımmmm daha geçen hafta görmüştün ya nisana kdr dayanırsın.. Nisana 1 aydan az bi süre vaaar:) Yakınsınız zaten çok şükür:) çooooook mu kötü oldun 1 hfta erkene alırsın tarihi.. Rabbim verir sabrınııııı:)ay kuzum ben de nisan ortasında gideyim diyorum. nasıl dayancam bi fikrim yok
inşallah bebeğim yaa çok korkuyom bi aksilik çıkarsa diyehaftaya gorecen kzzzz dıren :)
bu psikoloji kişiden kişiye degişiyor bebegim
Çok az kalmış be balımmmm.. Finishten önceki son virajdasınız:) şimdiye kdr nasıl sabrettiyseniz bundan snrada sabredin bitsin gitsin:)ağlama geldi valla bak izin kullanmadı biraz iznimiz duruyo sabrediyorum valla çok özledim bende yapamıyorum o olmadan geberiyorum valla bak
Balımmmm daha geçen hafta görmüştün ya nisana kdr dayanırsın.. Nisana 1 aydan az bi süre vaaar:) Yakınsınız zaten çok şükür:) çooooook mu kötü oldun 1 hfta erkene alırsın tarihi.. Rabbim verir sabrınııııı:)
inşallah bebeğim yaa çok korkuyom bi aksilik çıkarsa diyehftaya komutanları izinli olucakmış onun yerine başka bi komutan varmış ya adam kabul emezse izin vermezse diye endişeleniyoruz
ben sordum öyle bir psikolijin varmı diye bana yok dedi bizde yok yaniburdan benım psıkolojımızı bozdular vala :))
Kız bozulduğu gibi düzelir o psikoloji srn hiç merak etmeee:)burdan benım psıkolojımızı bozdular vala :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?