haha inan nasıl sabrettim bilmiyorum kı bebeğim ya bilsem sabredicem bana yardım edermisin bir konuyla ilgili acaba fikrin gerekli banaÇok az kalmış be balımmmm.. Finishten önceki son virajdasınız:) şimdiye kdr nasıl sabrettiyseniz bundan snrada sabredin bitsin gitsin:)
öyle kuzucum insan neleri atlatmıyor ki bu da geçer :) okul durumundan hayal olacak gibi nisanda gitmek ama bakalım görücezBalımmmm daha geçen hafta görmüştün ya nisana kdr dayanırsın.. Nisana 1 aydan az bi süre vaaar:) Yakınsınız zaten çok şükür:) çooooook mu kötü oldun 1 hfta erkene alırsın tarihi.. Rabbim verir sabrınııııı:)
inşallah bebeğim yaa çok korkuyom bi aksilik çıkarsa diyehftaya komutanları izinli olucakmış onun yerine başka bi komutan varmış ya adam kabul emezse izin vermezse diye endişeleniyoruz
Estağfirullah efendim üstadımıza fikir vermek bizim haddimize midirhaha inan nasıl sabrettim bilmiyorum kı bebeğim ya bilsem sabredicem bana yardım edermisin bir konuyla ilgili acaba fikrin gerekli bana
Geçer geçer bitanem yaaa:) iyiki okul var, uğraşıcal bi meşgalen var.. Böylelikle zaman daha hızlı geçer yaaöyle kuzucum insan neleri atlatmıyor ki bu da geçer :) okul durumundan hayal olacak gibi nisanda gitmek ama bakalım görücez
Kız bozulduğu gibi düzelir o psikoloji srn hiç merak etmeee:)
haftasonu evde oluyorum ya vakit geçmiyor inan ki. Askerlerimiz orda nasıl sıkılıyor kim bilirEstağfirullah efendim üstadımıza fikir vermek bizim haddimize midir
Geçer geçer bitanem yaaa:) iyiki okul var, uğraşıcal bi meşgalen var.. Böylelikle zaman daha hızlı geçer yaa
ewet kkuzum gecsin hemen :) izin kullandik yeni gitti sayilir:)bir kaç kişi daha vardı cnm onlar yoklar artık evet. sabrt bebeğim sizinkide bitecek dua edelim zaman hızla geçsin
İstanbula gittiğinde bakırköye yatıralım seni baariiiiruh hastası olup cıktım vala ahahaha :)))
Aynen balım yaaa.. Rabbim dayanma gücü versin askerlerimizehaftasonu evde oluyorum ya vakit geçmiyor inan ki. Askerlerimiz orda nasıl sıkılıyor kim bilirasıl onlara geçmiyor vakit
İstanbula gittiğinde bakırköye yatıralım seni baariiii
Aynen balım yaaa.. Rabbim dayanma gücü versin askerlerimizeBize 1 zorsa onlara 1000 zor.. Kıyamamki yaaa
ee yok artık bebegim o kadarda degil :) 26 mart bizim yıl dönümümüz o bana kargo yollıca söyledi ama ben ona çok hediye vs yolladım artık o gelince çok özel birşey yapmak istiyorum ve bu konuda fikirlerini beliyorumEstağfirullah efendim üstadımıza fikir vermek bizim haddimize midir
Geçer geçer bitanem yaaa:) iyiki okul var, uğraşıcal bi meşgalen var.. Böylelikle zaman daha hızlı geçer yaa
şafagınız kaç bebeğimewet kkuzum gecsin hemen :) izin kullandik yeni gitti sayilir:)
atarsa 152şafagınız kaç bebeğim
aa gayettt iyi valla ben daha fazla sandımatarsa 152
İstanbula gittiğinde bakırköye yatıralım seni baariiii
Aynen balım yaaa.. Rabbim dayanma gücü versin askerlerimizeBize 1 zorsa onlara 1000 zor.. Kıyamamki yaaa
Allahımmmmmmm çok ta tatlı yaaa:) bi gidemde yatarız diyooo:)bi gidem de yatarz kuzu :))
hııımmmm düşünmek şazım bebeğimmmmmm:) 8 senede almadığın hediye yapmadığın şey kalmamıştır kııız:) işimiz biraz zor ama ayarlarız el birliğiyle:)ee yok artık bebegim o kadarda degil :) 26 mart bizim yıl dönümümüz o bana kargo yollıca söyledi ama ben ona çok hediye vs yolladım artık o gelince çok özel birşey yapmak istiyorum ve bu konuda fikirlerini beliyorum
Kuzu yaa çok kötüyüm
ayy bebegim evet yaa ama cok ozel olsun istiyorum hediye yaptiriyormus hafta ici alacakmis veeee internetten hediyesi icin kutu aldi bu kadar biliyorum ve cokk ozel dio bana ya ben ne yapicamAllahımmmmmmm çok ta tatlı yaaa:) bi gidemde yatarız diyooo:)
hııımmmm düşünmek şazım bebeğimmmmmm:) 8 senede almadığın hediye yapmadığın şey kalmamıştır kııız:) işimiz biraz zor ama ayarlarız el birliğiyle:)
yok aman bebeğim. .Ağustos donemiyiz iste bu bilem cokaa gayettt iyi valla ben daha fazla sandım
Ayyy ne aldı acaba çok merak ettim hııııı:):) bizlede paylaş kııııızzz:)ayy bebegim evet yaa ama cok ozel olsun istiyorum hediye yaptiriyormus hafta ici alacakmis veeee internetten hediyesi icin kutu aldi bu kadar biliyorum ve cokk ozel dio bana ya ben ne yapicam
Iyi gidiyorsun bence az daha sabir sonu selamet :)yok aman bebeğim. .Ağustos donemiyiz iste bu bilem cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?