2014 Yarenleri! :)

Çok az kalmış be balımmmm.. Finishten önceki son virajdasınız:) şimdiye kdr nasıl sabrettiyseniz bundan snrada sabredin bitsin gitsin:)
haha inan nasıl sabrettim bilmiyorum kı bebeğim ya bilsem sabredicem bana yardım edermisin bir konuyla ilgili acaba fikrin gerekli bana

öyle kuzucum insan neleri atlatmıyor ki bu da geçer :) okul durumundan hayal olacak gibi nisanda gitmek ama bakalım görücez

haha inan nasıl sabrettim bilmiyorum kı bebeğim ya bilsem sabredicem bana yardım edermisin bir konuyla ilgili acaba fikrin gerekli bana
Estağfirullah efendim üstadımıza fikir vermek bizim haddimize midir
öyle kuzucum insan neleri atlatmıyor ki bu da geçer :) okul durumundan hayal olacak gibi nisanda gitmek ama bakalım görücez
Geçer geçer bitanem yaaa:) iyiki okul var, uğraşıcal bi meşgalen var.. Böylelikle zaman daha hızlı geçer yaa

Geçer geçer bitanem yaaa:) iyiki okul var, uğraşıcal bi meşgalen var.. Böylelikle zaman daha hızlı geçer yaa
haftasonu evde oluyorum ya vakit geçmiyor inan ki. Askerlerimiz orda nasıl sıkılıyor kim bilir asıl onlara geçmiyor vakit

ruh hastası olup cıktım vala ahahaha :)))
İstanbula gittiğinde bakırköye yatıralım seni baariiii
haftasonu evde oluyorum ya vakit geçmiyor inan ki. Askerlerimiz orda nasıl sıkılıyor kim bilir asıl onlara geçmiyor vakit
Aynen balım yaaa.. Rabbim dayanma gücü versin askerlerimize Bize 1 zorsa onlara 1000 zor.. Kıyamamki yaaa

ee yok artık bebegim o kadarda degil :) 26 mart bizim yıl dönümümüz o bana kargo yollıca söyledi ama ben ona çok hediye vs yolladım artık o gelince çok özel birşey yapmak istiyorum ve bu konuda fikirlerini beliyorum

bi gidem de yatarz kuzu :))
Allahımmmmmmm çok ta tatlı yaaa:) bi gidemde yatarız diyooo:)
hııımmmm düşünmek şazım bebeğimmmmmm:) 8 senede almadığın hediye yapmadığın şey kalmamıştır kııız:) işimiz biraz zor ama ayarlarız el birliğiyle:)

ayy bebegim evet yaa ama cok ozel olsun istiyorum hediye yaptiriyormus hafta ici alacakmis veeee internetten hediyesi icin kutu aldi bu kadar biliyorum ve cokk ozel dio bana ya ben ne yapicam

ayy bebegim evet yaa ama cok ozel olsun istiyorum hediye yaptiriyormus hafta ici alacakmis veeee internetten hediyesi icin kutu aldi bu kadar biliyorum ve cokk ozel dio bana ya ben ne yapicam
Ayyy ne aldı acaba çok merak ettim hııııı:):) bizlede paylaş kııııızzz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…