- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
İyi akşamlar güzellikkkk:) hoşgeldinnnn:)Hayırlı akşamlar kızlar
Bizde cok merak ediyoruz arkadslarim annem tabi paylasirim canim masallah dersiniz nazar degmez :)Ayyy ne aldı acaba çok merak ettim hııııı:):) bizlede paylaş kııııızzz:)
Kuzu yaa çok kötüyümtrend konular kısmına bi giriyim dedim, izmirde gamze akbaş diye bi kadın varmış lösemi hastası vefat etmiş vefat etmeden öncede bi mektup yazmış ay içim parçalandı hala ağlıyorum yaa
Hosgeldin canim iyi aksamlar :)iyi aksamlar canlarim nasilsiniz
Meleğimmm nasılsın :)İyi akşamlar güzellikkkk:) hoşgeldinnnn:)
Şimdiden nazar boncuklarımı ekliyimmmmm bebeğimmBizde cok merak ediyoruz arkadslarim annem tabi paylasirim canim masallah dersiniz nazar degmez :)
Aynen yaaKuzum ben onun blogunu okudum dun agla agla oldum resmen( bıde dıo ya babam kaban alacaktı kısa cıkamam zaten dıe mahvoldum ya (((((((
İyim allaha şükür bitanemmm:) ağlamaktan gözlerim şişti sanırımm acıyolar;( sen nasılsıııın?Meleğimmm nasılsın :)
Demetimmmmmm naber yaaaa özledim seniiiiiiiiiiiiiiyi aksamlar canlarim nasilsiniz
Allah'a şükür iyiyim de neden ağladın canım hayırdır bişey mi oldu?İyim allaha şükür bitanemmm:) ağlamaktan gözlerim şişti sanırımm acıyolar;( sen nasılsıııın?
Şimdiden nazar boncuklarımı ekliyimmmmm bebeğimmMaşallah süphanallah tü tü tüüü
Aynen yaamahvoldummm kim her terlediğinde üşenmeden atletini değiştiricek evladımın demiş offf gene fena oluyom uaaa ölümlü dünyada hiç bişey için değmez yaa ne kırmaya nede kırılmaya bebeğim
ben de dün haberlerde gördüm kuzucum içim parçalandı. yavrusunun haline heleKuzu yaa çok kötüyümtrend konular kısmına bi giriyim dedim, izmirde gamze akbaş diye bi kadın varmış lösemi hastası vefat etmiş vefat etmeden öncede bi mektup yazmış ay içim parçalandı hala ağlıyorum yaa
internetten hediye kutusu siparış etmek nedir denizim ya valla çok güzel bir süpriz bulmam gerekiyor canım ya :)Şimdiden nazar boncuklarımı ekliyimmmmm bebeğimmMaşallah süphanallah tü tü tüüü
Aynen yaamahvoldummm kim her terlediğinde üşenmeden atletini değiştiricek evladımın demiş offf gene fena oluyom uaaa ölümlü dünyada hiç bişey için değmez yaa ne kırmaya nede kırılmaya bebeğim
iyi akşamlar tatlım hoşgeldinn iyi diyelim iyi olsun:) sen nasılsın?iyi aksamlar canlarim nasilsiniz
Bişey olmadı çok şükür balımda az evvel lösemi hastası gamze akbaş'ın vefat etmeden önceki yazdıklarını okudumAllah'a şükür iyiyim de neden ağladın canım hayırdır bişey mi oldu?
bnmde adet dönemim yaklaştı sanırım bebeğim çok hassaslaşmaya başladımm ooffff ilerde allah nasip ederse hamilelikte nolucam ben yaaaa peçete yetiştiremicem duygusallıktan heralde:))öyle kuzummm vala ben herseye salya sümük aglıyrm bu ara .. az once samsung ısıtme engellı cocuk ıcın vıdeo harzlams ızledım aglıom zırıl zırıl :))
rabbim sabır versin hepsineben de dün haberlerde gördüm kuzucum içim parçalandı. yavrusunun haline helevefat etmeden önce çocuğun videosunu çekmişler dua ederken. Allahım koru bizi o kötü hastalıktan
eniştemiz ince düşünceli demekkiiiiiiii:):):) ayyy çok güzel olucak bebeğimmmmmm:) çok mutlu olucaksn allahın izniyleeee:):)internetten hediye kutusu siparış etmek nedir denizim ya valla çok güzel bir süpriz bulmam gerekiyor canım ya :)
Bişey olmadı çok şükür balımda az evvel lösemi hastası gamze akbaş'ın vefat etmeden önceki yazdıklarını okudumoyüzden ağladım içim parçalandı
Allah annesine babasına sabır versin. Ne zor bir şey evlat acısı.. Halimize bin şükür
Aynen bitanemmm
Aynen bitanemmmimtihanların en ağırı olsa gere evlat acısı rabbim dayanma gücü versin
iyi geceler kuşummm rüyanda askerinle bol bol gez gül eğlenKızlaaaar müsadenizle ben azıcık kitap okuyup uyku moduna geçicem:) hepinizi tek tek öpüyorummmm:) iyi geceler fıstıklaaaaarrrr:):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?