2014 Yarenleri! :)

Kuzum ben onun blogunu okudum dun agla agla oldum resmen ( bıde dıo ya babam kaban alacaktı kısa cıkamam zaten dıe mahvoldum ya (((((((

Bizde cok merak ediyoruz arkadslarim annem tabi paylasirim canim masallah dersiniz nazar degmez :)
Şimdiden nazar boncuklarımı ekliyimmmmm bebeğimm Maşallah süphanallah tü tü tüüü
Kuzum ben onun blogunu okudum dun agla agla oldum resmen ( bıde dıo ya babam kaban alacaktı kısa cıkamam zaten dıe mahvoldum ya (((((((
Aynen yaa mahvoldummm kim her terlediğinde üşenmeden atletini değiştiricek evladımın demiş offf gene fena oluyom uaaa ölümlü dünyada hiç bişey için değmez yaa ne kırmaya nede kırılmaya bebeğim

öyle kuzummm vala ben herseye salya sümük aglıyrm bu ara .. az once samsung ısıtme engellı cocuk ıcın vıdeo harzlams ızledım aglıom zırıl zırıl :))

ben de dün haberlerde gördüm kuzucum içim parçalandı. yavrusunun haline hele vefat etmeden önce çocuğun videosunu çekmişler dua ederken. Allahım koru bizi o kötü hastalıktan

internetten hediye kutusu siparış etmek nedir denizim ya valla çok güzel bir süpriz bulmam gerekiyor canım ya :)

Allah'a şükür iyiyim de neden ağladın canım hayırdır bişey mi oldu?
Bişey olmadı çok şükür balımda az evvel lösemi hastası gamze akbaş'ın vefat etmeden önceki yazdıklarını okudum oyüzden ağladım içim parçalandı
öyle kuzummm vala ben herseye salya sümük aglıyrm bu ara .. az once samsung ısıtme engellı cocuk ıcın vıdeo harzlams ızledım aglıom zırıl zırıl :))
bnmde adet dönemim yaklaştı sanırım bebeğim çok hassaslaşmaya başladımm ooffff ilerde allah nasip ederse hamilelikte nolucam ben yaaaa peçete yetiştiremicem duygusallıktan heralde:))
ben de dün haberlerde gördüm kuzucum içim parçalandı. yavrusunun haline hele vefat etmeden önce çocuğun videosunu çekmişler dua ederken. Allahım koru bizi o kötü hastalıktan
rabbim sabır versin hepsine çok zor gerçekteeeennn
internetten hediye kutusu siparış etmek nedir denizim ya valla çok güzel bir süpriz bulmam gerekiyor canım ya :)
eniştemiz ince düşünceli demekkiiiiiiii:):):) ayyy çok güzel olucak bebeğimmmmmm:) çok mutlu olucaksn allahın izniyleeee:):)

öö

Kızlaaaar müsadenizle ben azıcık kitap okuyup uyku moduna geçicem:) hepinizi tek tek öpüyorummmm:) iyi geceler fıstıklaaaaarrrr:):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…