- 27 Ocak 2015
- 579
- 61
- 38
- 31
İyi geceler balımmmmKızlaaaar müsadenizle ben azıcık kitap okuyup uyku moduna geçicem:) hepinizi tek tek öpüyorummmm:) iyi geceler fıstıklaaaaarrrr:):):):):)
Bişey olmadı çok şükür balımda az evvel lösemi hastası gamze akbaş'ın vefat etmeden önceki yazdıklarını okudumoyüzden ağladım içim parçalandı
bnmde adet dönemim yaklaştı sanırım bebeğim çok hassaslaşmaya başladımm ooffff ilerde allah nasip ederse hamilelikte nolucam ben yaaaa peçete yetiştiremicem duygusallıktan heralde:))
rabbim sabır versin hepsineçok zor gerçekteeeennn
eniştemiz ince düşünceli demekkiiiiiiii:):):) ayyy çok güzel olucak bebeğimmmmmm:) çok mutlu olucaksn allahın izniyleeee:):)
ewet balim sabrin sonu selamet:)Iyi gidiyorsun bence az daha sabir sonu selamet :)
ben burdayım tatlımUyudunuzzzzmu
hoşgeldin kuşummmselam kızlaar
hoşbulduk bebeğiiimmhoşgeldin kuşummm
Sevndm daha iyi olmana tatlım aynen ya 5 dkka görmek bile yetiyor insana ama su zaman da geçmiyor kuzum yaaa .sbelim daha iyi kuzum fazla agrim kalmadi cok sukur
oy iyi kuzum canini gormussun hasret gidermissiniz birazz cok sevindimm :)
firsat buldukca gel tatlim ozletmeee
Kızzz tatliskoBacuuuu
hoşgeldin tatlım iyi akşamlarrIyi akşamlar. Çanlar
Hoş buldum şekerim nasılsın :)hoşgeldin tatlım iyi akşamlarr
Napıyosun canımcımm :) :)ben burdayım tatlım
Hoş geldiiinnnnnn tatlımHoş buldum şekerim nasılsın :)
Selam canımcım hoş geldinselam kızlaar
hoşbulduk kuzucum nasılsıın?Selam canımcım hoş geldin
Hoş buldum tatlım nasilsnHoş geldiiinnnnnn tatlım
iyiyim çok şükür, burda vakit geçiriyorumHoş buldum şekerim nasılsın :)
kara ekmek diye bir dizi varmış ona bakıyorum hep dram hep trajedi valla hehe sen napıyosun güzellik?Napıyosun canımcımm :) :)
Iyi yapiyorsun:) bana da zaman geçmiyor bi türlüiyiyim çok şükür, burda vakit geçiriyorum
kara ekmek diye bir dizi varmış ona bakıyorum hep dram hep trajedi valla hehe sen napıyosun güzellik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?