- 27 Ocak 2015
- 579
- 61
- 38
- 31
Bi gün daha bitti diye seviniyorumiyiyim çok şükür, burda vakit geçiriyorum
kara ekmek diye bir dizi varmış ona bakıyorum hep dram hep trajedi valla hehe sen napıyosun güzellik?
Şükürler olsun iyiym bebeğm senHoş buldum tatlım nasilsn
İyiyim balım sen nasılsınhoşbulduk kuzucum nasılsıın?
Bende iyiym çok şükür. Ama şafak azalmyr bi.türlü cnm sklyor:)Şükürler olsun iyiym bebeğm sen
Nasıl zaman geçiyor mu kuzum şafak atıyor muhoşbulduk bebeğiiimm
Ben saymıyorum çabuk geçsin diyeee :) :)Bende iyiym çok şükür. Ama şafak azalmyr bi.türlü cnm sklyor:)
Bn saymyrm gene gscmiyor:) senin kaç ki tahminen şafak cnmBen saymıyorum çabuk geçsin diyeee :) :)
halbuki sevdiklerimiz yanımızdayken nasıl da hızlı geçiyor zaman demi?Iyi yapiyorsun:) bana da zaman geçmiyor bi türlü
ben de canımBi gün daha bitti diye seviniyorum
Evet canım içimde çok tuhaf bi his oluyor kendimi çok eksik hissediyorumhalbuki sevdiklerimiz yanımızdayken nasıl da hızlı geçiyor zaman demi?
ben de canımakşamları özlem daha çok artıyor değil mi? Gündüz işler güçler oyalıyor insanı.
Bn saymyrm gene gscmiyor:) senin kaç ki tahminen şafak cnm
Aynen balım onlayken hemen geçiyordu ama.smdi hiç geçmiyor .shalbuki sevdiklerimiz yanımızdayken nasıl da hızlı geçiyor zaman demi?
ben de canımakşamları özlem daha çok artıyor değil mi? Gündüz işler güçler oyalıyor insanı.
iyiyim bebeğimm hamdolsunnİyiyim balım sen nasılsın
Nasıl zaman geçiyor mu kuzum şafak atıyor mu
45 50 deynce 345 falan mı tek sayı öyle yaznca .d.d bizim de 240 lar da bse tatlmBizim şafak çooook karanlık :) 45 /50 arası falan galiba
1 ay 10 gün falan oluyo gideli canım :) :)45 50 deynce 345 falan mı tek sayı öyle yaznca .d.d bizim de 240 lar da bse tatlm
Yaz geçer ya gezince .d.dAyy şu yaz gelip geçse bişey kalmayacak..
Hmm yeni daha darısı senin atlatmana :) 200lere gelmene.1 ay 10 gün falan oluyo gideli canım :) :)
kız o zaman bizimki alacakaranlıkBizim şafak çooook karanlık :) 45 /50 arası falan galiba
gelsinler de zaman hızlı hızlı geçsin evlenelim barklanalımAynen balım onlayken hemen geçiyordu ama.smdi hiç geçmiyor .s
Yaz daha iyi geçiyo bana göre tatlımmm havalar da güzel insan en azından dışarı çıkıyo bişeyler yapıyo canı da sıkılmıyoYaz geçer ya gezince .d.d
Ay aynen yaaa senin kısa dönem tatlm gene şükür sanslisn:)kız o zaman bizimki alacakaranlık
gelsinler de zaman hızlı hızlı geçsin evlenelim barklanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?