Aynen civil.civil olyor sklmyr. Insan :)Yaz daha iyi geçiyo bana göre tatlımmm havalar da güzel insan en azından dışarı çıkıyo bişeyler yapıyo canı da sıkılmıyo
çok şükür gün açısından şanslıyız da kısa dönem diye canlarını çıkartıyormuş komutanlarıAy aynen yaaa senin kısa dönem tatlm gene şükür sanslisn:)
Aynen balım hepsi aynı ya al birini vur ötekine kısmet. Olur sa yaza mi gelio askerin balimçok şükür gün açısından şanslıyız da kısa dönem diye canlarını çıkartıyormuş komutanlarısanki onun suçu devlet bu hakkı vermiş sonuçta. Çok vicdansız şu komutanlar
AMIN tatlım skma canini ya zaman geçer illa ki şafak kaç. Ti kiİyi geceler kızlar
sevdiceğimi bu sabah uğurladım çok kötü oldum ya ağlamaktan..
acemiliğe giderken 1 ay sonra döneceğini bildiğim için daha iyiydim ama aylarca göremiycem sabır çekiyorum Allah yardımcıları olsun tüm askerlerimizin
Tatlımmm nerde asker sevdiceğinçok şükür gün açısından şanslıyız da kısa dönem diye canlarını çıkartıyormuş komutanlarısanki onun suçu devlet bu hakkı vermiş sonuçta. Çok vicdansız şu komutanlar
AMIN tatlım skma canini ya zaman geçer illa ki şafak kaç. Ti ki
aminnn tatlım. 1 ay sonra göreceğin umuduyla sabırla bekliyorsun ama ustada ne zaman göreceksin belli olmadığı için insan çok umutsuz oluyor. Biz 2 gün görüştük ama sanki askerliği bitmiş gibi geliyor insana. Tekrar göndermek çok zormuşİyi geceler kızlar
acemiliğe giderken 1 ay sonra döneceğini bildiğim için daha iyiydim ama aylarca göremiycem sabır çekiyorum Allah yardımcıları olsun tüm askerlerimizin
Ağustos başında gelecek allahın izniyle kuzum. Ramazan bayramına denk geliyor sanırımAynen balım hepsi aynı ya al birini vur ötekine kısmet. Olur sa yaza mi gelio askerin balim
İyi geceler kuzum. Doğu çok rahat sen de göreceksin. Komutanlar arkadaş gibi. Bizim ki gitmiş bugün konuşmuş benim sevgilim hasta benden haber alamazsa fenalaşır diye hemen Santralcı yaptılar konuşmadığımız zaman yok :) Çok rahat canımİyi geceler kızlar
Agustosta gelecek senin ki bnm ki de ekim de :) 1 ay kala :)aminnn tatlım. 1 ay sonra göreceğin umuduyla sabırla bekliyorsun ama ustada ne zaman göreceksin belli olmadığı için insan çok umutsuz oluyor. Biz 2 gün görüştük ama sanki askerliği bitmiş gibi geliyor insana. Tekrar göndermek çok zormuş
Ağustos başında gelecek allahın izniyle kuzum. Ramazan bayramına denk geliyor sanırım
istanbul metris kuzum, istanbul diye sevindik ama sürgün yeri çıktı. herkesin askerliği uzamış ordaki. komutanlar bahane bulup çarşıyı iptal ediyorlarmış çoğunluklaTatlımmm nerde asker sevdiceğin
aminnn tatlım. 1 ay sonra göreceğin umuduyla sabırla bekliyorsun ama ustada ne zaman göreceksin belli olmadığı için insan çok umutsuz oluyor. Biz 2 gün görüştük ama sanki askerliği bitmiş gibi geliyor insana. Tekrar göndermek çok zormuş
Ağustos başında gelecek allahın izniyle kuzum. Ramazan bayramına denk geliyor sanırım
kışa sevdiklerimizle beraber giricez inşallah bebeğim :) bunun hayali ve sevinciyle Allah sabrını veriyor. Çok şükür yolunu gözlediğimiz bir sevdiğimiz varAgustosta gelecek senin ki bnm ki de ekim de :) 1 ay kala :)
İyi geceler kuzum. Doğu çok rahat sen de göreceksin. Komutanlar arkadaş gibi. Bizim ki gitmiş bugün konuşmuş benim sevgilim hasta benden haber alamazsa fenalaşır diye hemen Santralcı yaptılar konuşmadığımız zaman yok :) Çok rahat canım
Yok canım benim ki bölük te :) ama karakollar da çok rahat korkmana gerek yok görevli olunca nöbet de tutmuyolaraa bizde mi öyle bi taktik uygulasak canım ehehe :)
karakolda mı canım nerdeydi seninki
aynen çok şükür tatlım yaa kış i sevmezdm pek ama diğer kış in gelmesini sabrszlkla bekliyorm:)kışa sevdiklerimizle beraber giricez inşallah bebeğim :) bunun hayali ve sevinciyle Allah sabrını veriyor. Çok şükür yolunu gözlediğimiz bir sevdiğimiz var
daha izin kullanmadık biz hem kullansın gelsin istiyorum 2 3 ay sonra hem de gelince tekrar nasıl gönderirim onu düşünüyorum kara karaaynen kuzum malesef vedalaşmak berbat bişi
ağustos gibi izne gelecek inşallah. o 11 ay diyor bende iki kere kısa dönem askerlik diyorum öyle daha az geliyor gözüme
Yok canım benim ki bölük te :) ama karakollar da çok rahat korkmana gerek yok görevli olunca nöbet de tutmuyolar
Valla canım o kadar çok sevgilisi doğu'da asker olan arkadaşlarım var ki :) Gerçekten rahat sıkmıyorlar kesinliklebenimki şırnak kuzum karakolda inşallah rahat olur ya tek duam bu
askerime de öyle moral veriyorum canım ağustosta yanımdasın sevgilim sabır diye. Şafak hesabı değil de böyle mevsim olarak düşününce daha iyi oluyor. Gün gün sayınca zaman geçmiyoraynen çok şükür tatlım yaa kış i sevmezdm pek ama diğer kış in gelmesini sabrszlkla bekliyorm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?