daha izin kullanmadık biz hem kullansın gelsin istiyorum 2 3 ay sonra hem de gelince tekrar nasıl gönderirim onu düşünüyorum kara kara
Valla canım o kadar çok sevgilisi doğu'da asker olan arkadaşlarım var ki :) Gerçekten rahat sıkmıyorlar kesinlikle
Merak etme canım 1 / 2 hafta geçince göreceksin nasıl rahat olduğunu :)inşallah bebeğm ya rahat olsun da başka bişi istemem :)
Merak etme canım 1 / 2 hafta geçince göreceksin nasıl rahat olduğunu :)
tek tesellimiz kısa dönem olması zaten. Allah hepimize sabır versin kuzum ne diyelim :)kuzum kısa dönemsiniz izin işini büyütme gözünde :)
biz mecbur kullancaz hem doğuda hem uzun dönem vs
kuzucum geçicek hepsi merak etme belli ki birisi aklını bulandırmış arar merak etme ve iyi düşün iyi olsunYa bilmiyorum gerçekten acayip kötü oldum. Aramadida bilmiyorum yani her şey guzelken ne oldu cozemedim ben
buralardaymışım :)askooo sendemi buralardaydın
günaydın güzellikgünaydın güzel yarenleerrr
nasılsıın yavruum?günaydın güzellik
fevkaladenin fevkindeyim :) orası neresi acaba :) sen nasılsın şekerimnasılsıın yavruum?
hahah belli zaten kuzum formun yerinde Allah bozmasın cicim, normal yani benim öyle ekstra herhangi bir ruh halim yok her şey normalfevkaladenin fevkindeyim :) orası neresi acaba :) sen nasılsın şekerim
bi yazı okuyorum da erkeklerle ilgili aynı benim askerime davrandığım tarzdaki davranışları söylüyor bende diyorum benden çalmışlarda yazmışlar :)hahah belli zaten kuzum formun yerinde Allah bozmasın cicim, normal yani benim öyle ekstra herhangi bir ruh halim yok her şey normal
hahah bizimle de paylaşsana kız yazıyıbi yazı okuyorum da erkeklerle ilgili aynı benim askerime davrandığım tarzdaki davranışları söylüyor bende diyorum benden çalmışlarda yazmışlar :)
dur bak sana linkini atayım çok uzun bi erkeğin yazdığı yazıhahah bizimle de paylaşsana kız yazıyı
GÜNAYDIN canım iyiyiz sen nasılsınKizlar gunaydin nasılsıniz
Tesekkur ederim canim bende iyiyim :) yeni uyandim bakıniyorum oyleGÜNAYDIN canım iyiyiz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?