2014 Yarenleri! :)

günaydn canm sabah erkenden uyandm uyklu tutmadı .. pişmanlıktan ölecektm sabah cıktım braz yurudum geldım daha ıyıyım sen napıosunj
Ben hala yataktayim bebegim annen uyuyo uyansin kahvalti yapalim diye bekliyorum da sen gitmedigin icin mi pismansin canim benim

Ben hala yataktayim bebegim annen uyuyo uyansin kahvalti yapalim diye bekliyorum da sen gitmedigin icin mi pismansin canim benim
Günaydın tuğçecimmm:) bende hala yataktayımmmm:) kahvaltı yapmalıyım ama içimden gelmiyooo;( yalnız hiç eğlenceli olmuyo haftasonu kahvaltıları;(

Günaydın tuğçecimmm:) bende hala yataktayımmmm:) kahvaltı yapmalıyım ama içimden gelmiyooo;( yalnız hiç eğlenceli olmuyo haftasonu kahvaltıları;(
Gunaydin denizim guzel bir cay koy ohh mis gibi kahvaltini yap hadi nasilsin bakiyim :)

benmde gelmıo yapmadm zaten nestle nesfıt yedım :)
İnsan arkadaşını çağırır ayol Beraber kahvaltı yapar dedikodunun dibine vururdukkk Alt tarafı 11 saat mi ne var aramızdaaaaaa
Gunaydin denizim guzel bir cay koy ohh mis gibi kahvaltini yap hadi nasilsin bakiyim :)
İyim allaha çok şükür bitanemmmm:) sen nasılsıııınnn:) kalkabilirsem çayıda koyucam, kahvaltı masasını da hazırlıycammm ama kalkamadım halaaaa:)

kuzum evcı ıznıne ckmstı yanı 2 hakkı varmıs sanrm annesı daha haftaya gtmez ama 2 3 hafta sora gıderz belkı benmkı evcı ckarsa yanı yoksa 1 gunlugune gıdemem ben
hmm şimdi anladım bebegim ben bu evci olayını tam bilmiyorum çünkü biz çok uzagız evci çıkarmadık burdan öğrendim evci olayını sabret bakalım duygum msj atıyor mu konuşuyor musunuz

bende iyiyim canım ya aşkımla msjlaştık biraz albayın programı varmış onlar gittiler yarın mı ne artvinin kurtuluşuymuş ta bende aşkım gidince buraya geldim işte canım aman acelen yoksa yatak keyfi iyiydir ben çok severim

yok kuzucm daha yenı olay oldu ya konusmaz pek zaten benı aramadan engellemıstı msj atıodum sabah attm ıletılmedı telı kapalı sanrm evcı de cuma cıkıp pazar gırıo canm hanı beraber daha cok zaman gecrms olcaktk yanı aramaz ınattır o ben konsmam lazm yazmam lazm

ucakla 11 saat olur 1 saat kzzz :))) he vala ya ne guzel olurdu :)

kuzum evcı ıznıne ckmstı yanı 2 hakkı varmıs sanrm annesı daha haftaya gtmez ama 2 3 hafta sora gıderz belkı benmkı evcı ckarsa yanı yoksa 1 gunlugune gıdemem ben
Bebeğim evciye nasıl çıkıyo acaba dağıtım izninde çıkmıştı seninki dimi 2 günlüğüne? Hiç anlatttı mı bahsetti mi fıstığım yaa? Hftaya bizde çıkartmak istiyoruz ya ilk defa çıkıcak evciye merak ediyoruz nasıl olucak diye? Bide çok korkuyoruz çıkartmazlarsa fln diye

eee o zaman kaçan kovalanır taktiği işe yaramayacak demekki sende yaz canım arayı duzeltmeye bak bence ya

kuzum dagtmda evcıye ckmadı yol ıznı vardı.. ılk kez evcıye cıkıyor ama ıste annesı gttı kımlıgını fln braktı beklemsler ckarttılar . sız de cuma mı cıkaracaksnz canm nerde kalacaksnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…