ah ah c.tesi evde olmayı bende isterdim ama maalesef işte olmuyorTesekkur ederim canim bende iyiyim :) yeni uyandim bakıniyorum oyle
Bende evde olmayi hic sevmiyorum zaman gecmiyor inan kiah ah c.tesi evde olmayı bende isterdim ama maalesef işte olmuyor
Kizlar gunaydin nasılsıniz
Ben hala yataktayim bebegim annen uyuyo uyansin kahvalti yapalim diye bekliyorum da sen gitmedigin icin mi pismansin canim benimgünaydn canm sabah erkenden uyandm uyklu tutmadı .. pişmanlıktan ölecektm sabah cıktım braz yurudum geldım daha ıyıyım sen napıosunj
Günaydın tuğçecimmm:) bende hala yataktayımmmm:) kahvaltı yapmalıyım ama içimden gelmiyooo;( yalnız hiç eğlenceli olmuyo haftasonu kahvaltıları;(Ben hala yataktayim bebegim annen uyuyo uyansin kahvalti yapalim diye bekliyorum da sen gitmedigin icin mi pismansin canim benim
Ben hala yataktayim bebegim annen uyuyo uyansin kahvalti yapalim diye bekliyorum da sen gitmedigin icin mi pismansin canim benim
Günaydın tuğçecimmm:) bende hala yataktayımmmm:) kahvaltı yapmalıyım ama içimden gelmiyooo;( yalnız hiç eğlenceli olmuyo haftasonu kahvaltıları;(
Ama durum oyle gelisti canim benim haftaya gidemez misinevet kuzum smdı orda dısarda gezıo olablrdk( ama ben elımın tersıyle ıttım ((((
Gunaydin denizim guzel bir cay koy ohh mis gibi kahvaltini yap hadi nasilsin bakiyim :)Günaydın tuğçecimmm:) bende hala yataktayımmmm:) kahvaltı yapmalıyım ama içimden gelmiyooo;( yalnız hiç eğlenceli olmuyo haftasonu kahvaltıları;(
Ama durum oyle gelisti canim benim haftaya gidemez misin
İnsan arkadaşını çağırır ayolbenmde gelmıo yapmadm zaten nestle nesfıt yedım :)
İyim allaha çok şükür bitanemmmm:) sen nasılsıııınnn:) kalkabilirsem çayıda koyucam, kahvaltı masasını da hazırlıycammm ama kalkamadım halaaaa:)Gunaydin denizim guzel bir cay koy ohh mis gibi kahvaltini yap hadi nasilsin bakiyim :)
hmm şimdi anladım bebegim ben bu evci olayını tam bilmiyorum çünkü biz çok uzagız evci çıkarmadık burdan öğrendim evci olayını sabret bakalım duygum msj atıyor mu konuşuyor musunuzkuzum evcı ıznıne ckmstı yanı 2 hakkı varmıs sanrm annesı daha haftaya gtmez ama 2 3 hafta sora gıderz belkı benmkı evcı ckarsa yanı yoksa 1 gunlugune gıdemem ben
bende iyiyim canım ya aşkımla msjlaştık biraz albayın programı varmış onlar gittiler yarın mı ne artvinin kurtuluşuymuş ta bende aşkım gidince buraya geldim işte canım aman acelen yoksa yatak keyfi iyiydir ben çok severimİnsan arkadaşını çağırır ayolBeraber kahvaltı yapar dedikodunun dibine vururdukkk Alt tarafı 11 saat mi ne var aramızdaaaaaa
İyim allaha çok şükür bitanemmmm:) sen nasılsıııınnn:) kalkabilirsem çayıda koyucam, kahvaltı masasını da hazırlıycammm ama kalkamadım halaaaa:)
hmm şimdi anladım bebegim ben bu evci olayını tam bilmiyorum çünkü biz çok uzagız evci çıkarmadık burdan öğrendim evci olayını sabret bakalım duygum msj atıyor mu konuşuyor musunuz
İnsan arkadaşını çağırır ayolBeraber kahvaltı yapar dedikodunun dibine vururdukkk Alt tarafı 11 saat mi ne var aramızdaaaaaa
İyim allaha çok şükür bitanemmmm:) sen nasılsıııınnn:) kalkabilirsem çayıda koyucam, kahvaltı masasını da hazırlıycammm ama kalkamadım halaaaa:)
Bebeğim evciye nasıl çıkıyo acaba dağıtım izninde çıkmıştı seninki dimi 2 günlüğüne? Hiç anlatttı mı bahsetti mi fıstığım yaa? Hftaya bizde çıkartmak istiyoruz ya ilk defa çıkıcak evciye merak ediyoruz nasıl olucak diye? Bide çok korkuyoruz çıkartmazlarsa fln diyekuzum evcı ıznıne ckmstı yanı 2 hakkı varmıs sanrm annesı daha haftaya gtmez ama 2 3 hafta sora gıderz belkı benmkı evcı ckarsa yanı yoksa 1 gunlugune gıdemem ben
eee o zaman kaçan kovalanır taktiği işe yaramayacak demekki sende yaz canım arayı duzeltmeye bak bence yayok kuzucm daha yenı olay oldu ya konusmaz pek zaten benı aramadan engellemıstı msj atıodum sabah attm ıletılmedı telı kapalı sanrmevcı de cuma cıkıp pazar gırıo canm hanı beraber daha cok zaman gecrms olcaktk yanı aramaz ınattır o ben konsmam lazm yazmam lazm
Denizliden sadece istanbula uçak var bebeğim yaa uçakla istanbula gidip istanbuldan mersin uçağına binmem lazım.. Eneeemm çok teferruatlı yaaaucakla 11 saat olur 1 saat kzzz :))) he vala ya ne guzel olurdu :)
Bebeğim evciye nasıl çıkıyo acaba dağıtım izninde çıkmıştı seninki dimi 2 günlüğüne? Hiç anlatttı mı bahsetti mi fıstığım yaa? Hftaya bizde çıkartmak istiyoruz ya ilk defa çıkıcak evciye merak ediyoruz nasıl olucak diye? Bide çok korkuyoruz çıkartmazlarsa fln diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?