- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Aynen balımmm aynenbende iyiyim canım ya aşkımla msjlaştık biraz albayın programı varmış onlar gittiler yarın mı ne artvinin kurtuluşuymuş ta bende aşkım gidince buraya geldim işte canım aman acelen yoksa yatak keyfi iyiydir ben çok severim
eee o zaman kaçan kovalanır taktiği işe yaramayacak demekki sende yaz canım arayı duzeltmeye bak bence ya
Denizliden sadece istanbula uçak var bebeğim yaa uçakla istanbula gidip istanbuldan mersin uçağına binmem lazım.. Eneeemm çok teferruatlı yaaa
bari çayı koyda güzelce demlensin bebeğim :)Aynen balımmm aynen
Aaaaa kimliğini mi bırakıyolar orda bebeğimm? Yaa bizim cumadan değilmiş sanırım burdurda ctesi sabahtan çıkmasına izin veriyolarmışkuzum dagtmda evcıye ckmadı yol ıznı vardı.. ılk kez evcıye cıkıyor ama ıste annesı gttı kımlıgını fln braktı beklemsler ckarttılar . sız de cuma mı cıkaracaksnz canm nerde kalacaksnz
günaydın canım sanada iyi hafta sonları tatil hemen bitsede yeni bir hafta başlasagünaydınnn kızlarrrrherkese iyi haftasonları diliyorummm sevdicekler yanımızda yok ama neşemiz yerinde olsun
Değer kıııııızzzz senin için değeeeerrrr:)olsun kuzum degmez miiiiii :))
koyucam bebeğim koyucammm:)bari çayı koyda güzelce demlensin bebeğim :)
haha bence durum çok kötü görünmyor yumuşarsınızdun dedımkı bı hafta aramasam kendın ararsn aslında bı bahane bulup arar ama bu sefer gelmedgmede cok bozuldu ya benden bekler .. gercı msj atablyrm ben bı tek. ben ona benı sıl heryerden demstm salak gıbı ben senın dedgnı yaptm sen neden benm dedgmı yapmıosun dedı hanı msj da atma demstı .. bende tamam uyuyrm su an dedgnı yapıyrm ama uyananana kadar dedım gulucuk koydum cevap yazmadı hanı belkı yumusar braz :))
günaydın canım sanada iyi hafta sonları tatil hemen bitsede yeni bir hafta başlasa
Sende bnm kafadansın kıııız:) haftasonlarını hiç svmiyorum sevdiceğim gittiğinden beri:) önceleri daha kötü oluyodum hftasonları ağlıyodum ediyodum ama şimdi daha iyi gibiyim:) ptesiyi iple çekiyorum:):):)günaydın canım sanada iyi hafta sonları tatil hemen bitsede yeni bir hafta başlasa
evci çıkmayla ilgili bence üstleryle konuşsun cnm her yerde prosedur bir olmayabiliyor pofudugun nişanlısı benim şehirde asker onlar gelmeden dilekçe fakssladılar askeriyeyeDeğer kıııııızzzz senin için değeeeerrrr:)
koyucam bebeğim koyucammm:)
valla bende canım nefrett ediyorum hatta hafta sonları gelince sinirlerim tepeme geliyorben daha haftasonuna girmedim canımcım daha 1 bucuk saatim vardediğin gibi hiçbir Pazar ı sevmez oldum yeni bir hafta başlasınnn
Aaaaa kimliğini mi bırakıyolar orda bebeğimm? Yaa bizim cumadan değilmiş sanırım burdurda ctesi sabahtan çıkmasına izin veriyolarmışbiz askerimi alıp aydına geçicez bebeğim.. Pazar günüde kahvaltıdan snra denizliye dönücez bi kaç saat denizlide başbaşa zaman geçiricez ordan çağlar burdura geçicek.. Böyle konuşmuştuk ama kimlik bırakılıyosa suya düşer ozmn pazar günü denizliye gelmemiz
valla bende canım nefrett ediyorum hatta hafta sonları gelince sinirlerim tepeme geliyor
haha görende hfta sonları şafak atmıyor sanacak ama ben nefret ediyorum inankı sevgilim uzman çavuşluk sınavını kazandı kasımda işlemleri sürüyo işte güvenlik soruşturmasının bu ay içinde biteceğini düşünüyoruz canım hafta sonuda işlemler yürümeyecegini bildiğimden de nefret ediyorum aslında bir an önce güvenlik soruşturması bitsin istiyorum inanSende bnm kafadansın kıııız:) haftasonlarını hiç svmiyorum sevdiceğim gittiğinden beri:) önceleri daha kötü oluyodum hftasonları ağlıyodum ediyodum ama şimdi daha iyi gibiyim:) ptesiyi iple çekiyorum:):):)
haha bence durum çok kötü görünmyor yumuşarsınızaranızda geçen diyaloglar sert degil bence
Sende bnm kafadansın kıııız:) haftasonlarını hiç svmiyorum sevdiceğim gittiğinden beri:) önceleri daha kötü oluyodum hftasonları ağlıyodum ediyodum ama şimdi daha iyi gibiyim:) ptesiyi iple çekiyorum:):):)
haha evet canım bende ders çalışıyorum sınıfta 2 derste hocaların ses kaydını alıyorum çok hızlı anlatıyorlar çünkü onları dinliyorum örgü örüyorum filan işte geçsin diye dua ediyorum resmenher haftasonu kendime bir uğraş bulmaya çalışıyorum bulamayınca bütün gün yatıyorumbitecek Allah ın izniyle biraz dinlenelim sevdicek gelince tempo tempoooo
kurabiye yapppp ben 2 hafta önce gönderdim yine göndericemm çok heyecanlı oluyoen yumusak dıyalogumuz oldu cok serttı dun tatlm :) sınırden kudurmus gbydı :) acaba bı hedıye fln mı yapsam ne blm kargo mu yollasam kı bseler yapaym dyrm ama ne sence canm belkı hosuna gıder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?