2014 Yarenleri! :)

eee o zaman kaçan kovalanır taktiği işe yaramayacak demekki sende yaz canım arayı duzeltmeye bak bence ya

dun dedımkı bı hafta aramasam kendın ararsn aslında bı bahane bulup arar ama bu sefer gelmedgmede cok bozuldu ya benden bekler .. gercı msj atablyrm ben bı tek. ben ona benı sıl heryerden demstm salak gıbı ben senın dedgnı yaptm sen neden benm dedgmı yapmıosun dedı hanı msj da atma demstı .. bende tamam uyuyrm su an dedgnı yapıyrm ama uyananana kadar dedım gulucuk koydum cevap yazmadı hanı belkı yumusar braz :))

günaydınnn kızlarrrr herkese iyi haftasonları diliyorummm sevdicekler yanımızda yok ama neşemiz yerinde olsun

kuzum dagtmda evcıye ckmadı yol ıznı vardı.. ılk kez evcıye cıkıyor ama ıste annesı gttı kımlıgını fln braktı beklemsler ckarttılar . sız de cuma mı cıkaracaksnz canm nerde kalacaksnz
Aaaaa kimliğini mi bırakıyolar orda bebeğimm? Yaa bizim cumadan değilmiş sanırım burdurda ctesi sabahtan çıkmasına izin veriyolarmış biz askerimi alıp aydına geçicez bebeğim.. Pazar günüde kahvaltıdan snra denizliye dönücez bi kaç saat denizlide başbaşa zaman geçiricez ordan çağlar burdura geçicek.. Böyle konuşmuştuk ama kimlik bırakılıyosa suya düşer ozmn pazar günü denizliye gelmemiz

günaydınnn kızlarrrr herkese iyi haftasonları diliyorummm sevdicekler yanımızda yok ama neşemiz yerinde olsun
günaydın canım sanada iyi hafta sonları tatil hemen bitsede yeni bir hafta başlasa

haha bence durum çok kötü görünmyor yumuşarsınız aranızda geçen diyaloglar sert degil bence

günaydın canım sanada iyi hafta sonları tatil hemen bitsede yeni bir hafta başlasa
Sende bnm kafadansın kıııız:) haftasonlarını hiç svmiyorum sevdiceğim gittiğinden beri:) önceleri daha kötü oluyodum hftasonları ağlıyodum ediyodum ama şimdi daha iyi gibiyim:) ptesiyi iple çekiyorum:):):)

Değer kıııııızzzz senin için değeeeerrrr:)

koyucam bebeğim koyucammm:)
evci çıkmayla ilgili bence üstleryle konuşsun cnm her yerde prosedur bir olmayabiliyor pofudugun nişanlısı benim şehirde asker onlar gelmeden dilekçe fakssladılar askeriyeye

ben daha haftasonuna girmedim canımcım daha 1 bucuk saatim var dediğin gibi hiçbir Pazar ı sevmez oldum yeni bir hafta başlasınnn
valla bende canım nefrett ediyorum hatta hafta sonları gelince sinirlerim tepeme geliyor

Yanı alırken kımlık verılıo kuzum ama kımlıgı gerı verıyorlarmı hıc blmyrm yaaa hanı evcı ya cıkaran kısı gerı bırakır mantıgımı var hıc blmyrm e caglar sorsun evcı cıkanlara bıı.. ayyyy suya dusmesın ya bırlıkte zaman gecırın yalnız yoksa carsı ıznındede goruosun sen zaten

valla bende canım nefrett ediyorum hatta hafta sonları gelince sinirlerim tepeme geliyor

her haftasonu kendime bir uğraş bulmaya çalışıyorum bulamayınca bütün gün yatıyorum bitecek Allah ın izniyle biraz dinlenelim sevdicek gelince tempo tempoooo

haha görende hfta sonları şafak atmıyor sanacak ama ben nefret ediyorum inankı sevgilim uzman çavuşluk sınavını kazandı kasımda işlemleri sürüyo işte güvenlik soruşturmasının bu ay içinde biteceğini düşünüyoruz canım hafta sonuda işlemler yürümeyecegini bildiğimden de nefret ediyorum aslında bir an önce güvenlik soruşturması bitsin istiyorum inan

haha bence durum çok kötü görünmyor yumuşarsınız aranızda geçen diyaloglar sert degil bence

en yumusak dıyalogumuz oldu cok serttı dun tatlm :) sınırden kudurmus gbydı :) acaba bı hedıye fln mı yapsam ne blm kargo mu yollasam kı bseler yapaym dyrm ama ne sence canm belkı hosuna gıder

kızlaaar bende benmkı gttgnden berı alısverıs manyagı oldum hatta az sora mıgrosa gdcem yuzde 40 ındrm var sızde bugun avm gıdın bence 8 mart ayagna cok ındrm var :) krem fln aldm ben

her haftasonu kendime bir uğraş bulmaya çalışıyorum bulamayınca bütün gün yatıyorum bitecek Allah ın izniyle biraz dinlenelim sevdicek gelince tempo tempoooo
haha evet canım bende ders çalışıyorum sınıfta 2 derste hocaların ses kaydını alıyorum çok hızlı anlatıyorlar çünkü onları dinliyorum örgü örüyorum filan işte geçsin diye dua ediyorum resmen

en yumusak dıyalogumuz oldu cok serttı dun tatlm :) sınırden kudurmus gbydı :) acaba bı hedıye fln mı yapsam ne blm kargo mu yollasam kı bseler yapaym dyrm ama ne sence canm belkı hosuna gıder
kurabiye yapppp ben 2 hafta önce gönderdim yine göndericemm çok heyecanlı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…