2014 Yarenleri! :)

ben evi çok seviyorum canım benim :) bi de işim de sıkıntılı olduğu için hiç işe gelmek istemiyorum o yüzden zor geliyor bana sevdiğim işi yapsam böyle olmayabilirdi
hmm anladım canım ya allah yardımcın olsun inşallah istediğin sevdiğin işi yapma fırsatı yakalarsın

kurabiye yapppp ben 2 hafta önce gönderdim yine göndericemm çok heyecanlı oluyo

ayy benım brownı kurabıyeme bayılıyor hatta yemın torenınden donuste ıstemıstı ama o tarz seyler gondermemı ıstemedı benmkı ya zaten bana sıra gelmez yemeye dedı :) gıdene kadar pertı cıkmasın kurabıyelerın canm

Balımmm gazinoda olduğundan çok az kişiler zaten onlarda hep uzakta olduklarından çıkmamışlar hiç evciye.. Sadece üst devrelerden birinin nişanlısı gelip çıkartmış o çocuğa sordu ama o da yasak bi durum oldğu için sanırım pek bahsetmek istememiş bnm normal iznimdi fln diye geçiştirmiş..
evci çıkmayla ilgili bence üstleryle konuşsun cnm her yerde prosedur bir olmayabiliyor pofudugun nişanlısı benim şehirde asker onlar gelmeden dilekçe fakssladılar askeriyeye
sordu bitanemmm annen baban yada abin gelsin demişler ctesi sabahtan çıkabilirsin demişler ha bide askerlik boyunca 2 defa diye bi sınır yokmuş afedersin b.kunu çıkarmadıktan snra çıkarsn istedin kdr demişler

Aaa hayırlı uğurlu olsn bebeğimmmmm:) sevündim sizin adınızaaa:)

Demetimmmmmm naber yaaaa özledim seniiiiiiiiiiiii
bende ozluyorum seni kusuumm.. ne olsun balim hala gün sayiyorum.. ne zaman gidecegim belli de degil oylesine bekliyorum.. isler kotu gidiyor.. sozlesmem uzatilacak mi mechul, erdi hala is bulamadi ne zaman bulur allah bilir. bu aralar hersey ust uste geldi denizim..

bunlara ragmen iyiyim balim :) iyi olmam lazim kendimi birakmamam lazim erdinin depresyona girmemesi icin elimden geleni yapiyorum balimm

kendimi ceyizlere verdim iyice oyle bi onlarla mutlu oluyorum kusum :)

sen neler yapiyosun tatlimm hersey yolundadir insallah
Sevndm daha iyi olmana tatlım aynen ya 5 dkka görmek bile yetiyor insana ama su zaman da geçmiyor kuzum yaaa .s
gecmiyor zamannn kuzum cok haklisinnn..

evet evet bende öyle biliyorum canım ya valla ben olsam ayda bir kesin çıkarırdım off biz uzagız ondan böyle şeylerde bize uzak dogal olarak

hııııııı ya da komutanına sorsun dıcem de olmaz bekleyıp goreceksnz artk bebegm :)

kızlaaar bende benmkı gttgnden berı alısverıs manyagı oldum hatta az sora mıgrosa gdcem yuzde 40 ındrm var sızde bugun avm gıdın bence 8 mart ayagna cok ındrm var :) krem fln aldm ben
Bunun için önce yataktan kalkıp kahvaltımı yapmalıyım ayy dün bn çay bardağı baktım arkdimla züccaciyelere gitiimmmm.. Yok anam yokkk bulamadım bi türküüüüüü:):):) paşabahçenin mağazasına gittim orda bile beğenemedimmmmm:) sanırım alışveriş modunda diğilimmmm:)

ben elmalı kurabiye yollamıştım ptt kargoyla canım saklama kabına dizdim uzerindeki pudra şekerleri döklmüş birazcık o kadar gayet iyiydi 3gde gördm whatsapptanda kayseriden artvine giden kurabiyelerimin halini iyi duruyorlardı 75 tane filna yollamıştım ben

Belki bende yollarım kz du azck aramz ıyı olsun da :)

ben dun salya sümük esse den bse aldm halımı gorsen varya :))) vala ben asırı alıyrm ya englıshhome dan özellıkle ıflastaym

Kuzum benimmmmmm hepsi imtihan be canımıniçiiiii sabredinnn.. Sabrın sonu selamettir allahın izniyleeee.. İnşallah en kısa zamanda erdi hakkında hayırlı olan bir iş bulur ve seninde sözleşmeni uzatırlar bitanrm:)

Ben iyim allaha şükür bebeğimmm bildiğin gibiiiii gün sayıyoruzzz:)

Belki bende yollarım kz du azck aramz ıyı olsun da :)
bencede yolla bende hafta içi yine yollıcam ya haber vermicem çok heyecanlı oluyoruz böyle yapınca ben kargo gidecek diye bekliyorum o kargo gelmiş aa dio filan 26 mart bizim yıl dönmmüz bana kargo yollıcakmış söyledi ama ben ona çok kargo yolladım özelligi kaçtı o geline birşeyler yapmak istiyorum bana fikir verir misin çok özel birşey olsun istiyorum ya

ama ben oranın adresını blmyrm bı kez ogreneym gonderrm ..hmmmm dusuneyım kuzum ben bunu bı bızde uzun yıllar cıkınca artk aklıma bse gelmıo :) evde surprz bseyşer hazırlayablrsn oyle bı ortam olablr mı ev ortamı yanı

okuyormusun sen canım, hangi bölüm kaçıncı sınıf.. biraz meraklıyım ama bende örgü örmek istiyorum bakalım inşallah öğrenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…