ben evi çok seviyorum canım benim :) bi de işim de sıkıntılı olduğu için hiç işe gelmek istemiyorum o yüzden zor geliyor bana sevdiğim işi yapsam böyle olmayabilirdiBende evde olmayi hic sevmiyorum zaman gecmiyor inan ki
hmm anladım canım ya allah yardımcın olsun inşallah istediğin sevdiğin işi yapma fırsatı yakalarsınben evi çok seviyorum canım benim :) bi de işim de sıkıntılı olduğu için hiç işe gelmek istemiyorum o yüzden zor geliyor bana sevdiğim işi yapsam böyle olmayabilirdi
kurabiye yapppp ben 2 hafta önce gönderdim yine göndericemm çok heyecanlı oluyo
Balımmm gazinoda olduğundan çok az kişiler zaten onlarda hep uzakta olduklarından çıkmamışlar hiç evciye.. Sadece üst devrelerden birinin nişanlısı gelip çıkartmış o çocuğa sordu ama o da yasak bi durum oldğu için sanırım pek bahsetmek istememiş bnm normal iznimdi fln diye geçiştirmiş..Yanı alırken kımlık verılıo kuzum ama kımlıgı gerı verıyorlarmı hıc blmyrm yaaa hanı evcı ya cıkaran kısı gerı bırakır mantıgımı var hıc blmyrm e caglar sorsun evcı cıkanlara bıı.. ayyyy suya dusmesın ya bırlıkte zaman gecırın yalnız yoksa carsı ıznındede goruosun sen zaten
sordu bitanemmm annen baban yada abin gelsin demişler ctesi sabahtan çıkabilirsin demişler ha bide askerlik boyunca 2 defa diye bi sınır yokmuş afedersin b.kunu çıkarmadıktan snra çıkarsn istedin kdr demişlerevci çıkmayla ilgili bence üstleryle konuşsun cnm her yerde prosedur bir olmayabiliyor pofudugun nişanlısı benim şehirde asker onlar gelmeden dilekçe fakssladılar askeriyeye
Aaa hayırlı uğurlu olsn bebeğimmmmm:) sevündim sizin adınızaaa:)haha görende hfta sonları şafak atmıyor sanacak ama ben nefret ediyorum inankı sevgilim uzman çavuşluk sınavını kazandı kasımda işlemleri sürüyo işte güvenlik soruşturmasının bu ay içinde biteceğini düşünüyoruz canım hafta sonuda işlemler yürümeyecegini bildiğimden de nefret ediyorum aslında bir an önce güvenlik soruşturması bitsin istiyorum inan
bende ozluyorum seni kusuumm.. ne olsun balim hala gün sayiyorum.. ne zaman gidecegim belli de degil oylesine bekliyorum.. isler kotu gidiyor.. sozlesmem uzatilacak mi mechul, erdi hala is bulamadi ne zaman bulur allah bilir. bu aralar hersey ust uste geldi denizim..Demetimmmmmm naber yaaaa özledim seniiiiiiiiiiiii
gecmiyor zamannn kuzum cok haklisinnn..Sevndm daha iyi olmana tatlım aynen ya 5 dkka görmek bile yetiyor insana ama su zaman da geçmiyor kuzum yaaa .s
evet evet bende öyle biliyorum canım ya valla ben olsam ayda bir kesin çıkarırdım off biz uzagız ondan böyle şeylerde bize uzak dogal olarakBalımmm gazinoda olduğundan çok az kişiler zaten onlarda hep uzakta olduklarından çıkmamışlar hiç evciye.. Sadece üst devrelerden birinin nişanlısı gelip çıkartmış o çocuğa sordu ama o da yasak bi durum oldğu için sanırım pek bahsetmek istememiş bnm normal iznimdi fln diye geçiştirmiş..
sordu bitanemmm annen baban yada abin gelsin demişler ctesi sabahtan çıkabilirsin demişler ha bide askerlik boyunca 2 defa diye bi sınır yokmuş afedersin b.kunu çıkarmadıktan snra çıkarsn istedin kdr demişler
teşekkür ederim canımm soruşturmasıda temiz çıktıgında daha mutlu olucaz :)Aaa hayırlı uğurlu olsn bebeğimmmmm:) sevündim sizin adınızaaa:)
Balımmm gazinoda olduğundan çok az kişiler zaten onlarda hep uzakta olduklarından çıkmamışlar hiç evciye.. Sadece üst devrelerden birinin nişanlısı gelip çıkartmış o çocuğa sordu ama o da yasak bi durum oldğu için sanırım pek bahsetmek istememiş bnm normal iznimdi fln diye geçiştirmiş..
sordu bitanemmm annen baban yada abin gelsin demişler ctesi sabahtan çıkabilirsin demişler ha bide askerlik boyunca 2 defa diye bi sınır yokmuş afedersin b.kunu çıkarmadıktan snra çıkarsn istedin kdr demişler
Bunun için önce yataktan kalkıp kahvaltımı yapmalıyımkızlaaar bende benmkı gttgnden berı alısverıs manyagı oldum hatta az sora mıgrosa gdcem yuzde 40 ındrm var sızde bugun avm gıdın bence 8 mart ayagna cok ındrm var :) krem fln aldm ben
ben elmalı kurabiye yollamıştım ptt kargoyla canım saklama kabına dizdim uzerindeki pudra şekerleri döklmüş birazcık o kadar gayet iyiydi 3gde gördm whatsapptanda kayseriden artvine giden kurabiyelerimin halini iyi duruyorlardı 75 tane filna yollamıştım benayy benım brownı kurabıyeme bayılıyor hatta yemın torenınden donuste ıstemıstı ama o tarz seyler gondermemı ıstemedı benmkı ya zaten bana sıra gelmez yemeye dedı :) gıdene kadar pertı cıkmasın kurabıyelerın canm
ben elmalı kurabiye yollamıştım ptt kargoyla canım saklama kabına dizdim uzerindeki pudra şekerleri döklmüş birazcık o kadar gayet iyiydi 3gde gördm whatsapptanda kayseriden artvine giden kurabiyelerimin halini iyi duruyorlardı 75 tane filna yollamıştım ben
Bunun için önce yataktan kalkıp kahvaltımı yapmalıyımayy dün bn çay bardağı baktım arkdimla züccaciyelere gitiimmmm.. Yok anam yokkk bulamadım bi türküüüüüü:):):) paşabahçenin mağazasına gittim orda bile beğenemedimmmmm:) sanırım alışveriş modunda diğilimmmm:)
Kuzum benimmmmmm hepsi imtihan be canımıniçiiiiibende ozluyorum seni kusuumm.. ne olsun balim hala gün sayiyorum.. ne zaman gidecegim belli de degil oylesine bekliyorum.. isler kotu gidiyor.. sozlesmem uzatilacak mi mechul, erdi hala is bulamadi ne zaman bulur allah bilir. bu aralar hersey ust uste geldi denizim..
bunlara ragmen iyiyim balim :) iyi olmam lazim kendimi birakmamam lazim erdinin depresyona girmemesi icin elimden geleni yapiyorum balimm
kendimi ceyizlere verdim iyice oyle bi onlarla mutlu oluyorum kusum :)
sen neler yapiyosun tatlimm hersey yolundadir insallah
gecmiyor zamannn kuzum cok haklisinnn..
bencede yolla bende hafta içi yine yollıcam ya haber vermicem çok heyecanlı oluyoruz böyle yapınca ben kargo gidecek diye bekliyorum o kargo gelmiş aa dio filan 26 mart bizim yıl dönmmüz bana kargo yollıcakmış söyledi ama ben ona çok kargo yolladım özelligi kaçtı o geline birşeyler yapmak istiyorum bana fikir verir misin çok özel birşey olsun istiyorum yaBelki bende yollarım kz du azck aramz ıyı olsun da :)
Alışveriş canavarı seniiiiiiiiiiiiben dun salya sümük esse den bse aldm halımı gorsen varya :))) vala ben asırı alıyrm ya englıshhome dan özellıkle ıflastaym
İnşallah hayal kırıklığına uğramayız bebeğim yaaahııııııı ya da komutanına sorsun dıcem de olmaz bekleyıp goreceksnz artk bebegm :)
bencede yolla bende hafta içi yine yollıcam ya haber vermicem çok heyecanlı oluyoruz böyle yapınca ben kargo gidecek diye bekliyorum o kargo gelmiş aa dio filan 26 mart bizim yıl dönmmüz bana kargo yollıcakmış söyledi ama ben ona çok kargo yolladım özelligi kaçtı o geline birşeyler yapmak istiyorum bana fikir verir misin çok özel birşey olsun istiyorum ya
Alışveriş canavarı seniiiiiiiiiiii
haha evet canım bende ders çalışıyorum sınıfta 2 derste hocaların ses kaydını alıyorum çok hızlı anlatıyorlar çünkü onları dinliyorum örgü örüyorum filan işte geçsin diye dua ediyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?