İnşallah hayal kırıklığına uğramayız bebeğim yaaa
ayy bende hep hayal ediyorum güzel bir masa bi şişe şarap sonra gzel bir müzik ama ev yok otel odasında yapama valla basılırızama ben oranın adresını blmyrm bı kez ogreneym gonderrm ..hmmmm dusuneyım kuzum ben bunu bı bızde uzun yıllar cıkınca artk aklıma bse gelmıo :) evde surprz bseyşer hazırlayablrsn oyle bı ortam olablr mı ev ortamı yanı
evet canım işletme bölümüm 3. sınıftayım 23 yaşındayım öğren bence çok zevkli bir hobiokuyormusun sen canım, hangi bölüm kaçıncı sınıf.. biraz meraklıyım amabende örgü örmek istiyorum bakalım inşallah öğrenicem
Bitanem birlikten birliğe değişiyo sanırım o kural.. Çnkü bizde cuma 17de değil ctesi sabahtan çıkartıyolarmışıns kuzum skma canını goruseceksnz bak ne guzel oyle dusun .. bu arada nette okydyum smdı evcı ıznı ayda 2 kez kullanılablr dıo kesın ve net blgyms benımkı 2 hakkm var dedı ama
evet canım işletme bölümüm 3. sınıftayım 23 yaşındayım öğren bence çok zevkli bir hobi
Yeşommm yeşommm güzel yeşommmmm ben şimdi evdeyimmm mutfağa gidip kendime bişiler hazırlıycammmmsen napıosunn nerdesin bakalımmm:)
aaaa ne güze canım birbirmize çok yakınmışızben de açıköğretimden işletme okuyorum bebeğimm 2. sınıfım daha22 yaşındayım ben de
ayy bende hep hayal ediyorum güzel bir masa bi şişe şarap sonra gzel bir müzik ama ev yok otel odasında yapama valla basılırız
aayy bende kahvaltı hazırlamaya giiyorum canım afiyet olsunKızlaaaaarrr ben gidip kahvaltı hazırlıycam artıkkkkkahvaltı yapmayan varsa gelsin beraber yapalımmmmm
Bitanem birlikten birliğe değişiyo sanırım o kural.. Çnkü bizde cuma 17de değil ctesi sabahtan çıkartıyolarmış
aaaa ne güze canım birbirmize çok yakınmışız
haha canım sen şanslısın bakk sen ne süprizler yaparsın valla benim çözüm bulmm lazım düşünyorum düşünyorum ama yokkkhıııııı gel benm evde yap kuzum ahahha bekar evı benmkı :))))
resim mi gördüler bende küçük gösteriyorum herkes 19 20 diyo banadaevet şekerimkızlar beni ilk gördüklerinde 26 27 sanmışlardı ama neyseee özellikle denizime bu lafımmmmm
haha canım sen şanslısın bakk sen ne süprizler yaparsın valla benim çözüm bulmm lazım düşünyorum düşünyorum ama yokkk
resim mi gördüler bende küçük gösteriyorum herkes 19 20 diyo banada
iyi canım deneme süresi başlayacak hemen yarın daha söylemedimm bilearamadı ki
evet canım resmimi gördüler,, ay ne güzel biri de demedi ki küçük gösteriyorsun
Kayserideyim canim kayseriliyim sen nerelisin :)düşünürüz canm daha var .. sen nerde otruysn nerelısın :)
Bak yaaa bak yaaa okadar bomba bomba nokta kommmmmmmmmmm didim o kdr sarı bomba didimmm hiç birinden bahsetiyosuuuunnnn.. Yeşoommmmm ayrıcada 26-27 dimidim 24-25 didim lütfen söylediklerimi çarpıtmayalımevet şekerimkızlar beni ilk gördüklerinde 26 27 sanmışlardı ama neyseee özellikle denizime bu lafımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?