2014 Yarenleri! :)

ayy bende hep hayal ediyorum güzel bir masa bi şişe şarap sonra gzel bir müzik ama ev yok otel odasında yapama valla basılırız

okuyormusun sen canım, hangi bölüm kaçıncı sınıf.. biraz meraklıyım ama bende örgü örmek istiyorum bakalım inşallah öğrenicem
evet canım işletme bölümüm 3. sınıftayım 23 yaşındayım öğren bence çok zevkli bir hobi

ıns kuzum skma canını goruseceksnz bak ne guzel oyle dusun .. bu arada nette okydyum smdı evcı ıznı ayda 2 kez kullanılablr dıo kesın ve net blgyms benımkı 2 hakkm var dedı ama
Bitanem birlikten birliğe değişiyo sanırım o kural.. Çnkü bizde cuma 17de değil ctesi sabahtan çıkartıyolarmış

hıııııı gel benm evde yap kuzum ahahha bekar evı benmkı :))))
haha canım sen şanslısın bakk sen ne süprizler yaparsın valla benim çözüm bulmm lazım düşünyorum düşünyorum ama yokkk

evet şekerim kızlar beni ilk gördüklerinde 26 27 sanmışlardı ama neyseee özellikle denizime bu lafımmmmm
resim mi gördüler bende küçük gösteriyorum herkes 19 20 diyo banada

evet şekerim kızlar beni ilk gördüklerinde 26 27 sanmışlardı ama neyseee özellikle denizime bu lafımmmmm
Bak yaaa bak yaaa okadar bomba bomba nokta kommmmmmmmmmm didim o kdr sarı bomba didimmm hiç birinden bahsetiyosuuuunnnn.. Yeşoommmmm ayrıcada 26-27 dimidim 24-25 didim lütfen söylediklerimi çarpıtmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…