2014 Yarenleri! :)

Ayy yok kiz kesin kucuk gosteriyorsundur valla 23 goster 24 goster yani 27 ne allahimmm
Ayyyy 27 diğil tuğçem yaaa yeşimm maşallah taş gibiiiiii bir sarı bombaaaaaa:) sarı renk bi tık fzla gösteriyo ya yaşııı oyüzden 24-25 gibi didimmm 26-27 hiç diğiiiilllll.. Vallahiii bakkkkk:)

Bak yaaa bak yaaa okadar bomba bomba nokta kommmmmmmmmmm didim o kdr sarı bomba didimmm hiç birinden bahsetiyosuuuunnnn.. Yeşoommmmm ayrıcada 26-27 dimidim 24-25 didim lütfen söylediklerimi çarpıtmayalım

ya bırakkkk beni unutup gittin de zaten kaç gündür uğramadın buralara hade seni mi kıracam 24/25 olsun olsun daaaa niye 17/18 değillll

sabrediyoruuuz balim baska bisey yapamiyoruz.. insallah dedigin gibi olur kuzumm
Kızlaaaaarrr ben gidip kahvaltı hazırlıycam artıkkkk kahvaltı yapmayan varsa gelsin beraber yapalımmmmm
yerim seni mende gelimm beraber yapakkk:) sonra ceyiz alisverisine cikalim saatlerce deli gibi alisveriz yapalim mi kusuuuum

ya bırakkkk beni unutup gittin de zaten kaç gündür uğramadın buralara hade seni mi kıracam 24/25 olsun olsun daaaa niye 17/18 değillll
Kıııız bi kitaba başladımmm bi sardı beni akşamları hep onu okudum snrada uykum gelip yattım uyudum:) ondan uğrayamadmmmm:) seni unutmal mümkün müüüü sarı bombammmm:) 18lik fıstığımmmm:)

kuzum babamlar da bu hafta hıc gelemezms bılıomsn ona da ayrı uzuldm hasta zıyaretıne fln gıdıolarms öleyim ben ya 4. kattan kendımı ataym :))

sabrediyoruuuz balim baska bisey yapamiyoruz.. insallah dedigin gibi olur kuzumm

yerim seni mende gelimm beraber yapakkk:) sonra ceyiz alisverisine cikalim saatlerce deli gibi alisveriz yapalim mi kusuuuum
Oy oy oyyyy yapalım kuşummmm:) süper olurdu vallaaaaaa:)
kuzum babamlar da bu hafta hıc gelemezms bılıomsn ona da ayrı uzuldm hasta zıyaretıne fln gıdıolarms öleyim ben ya 4. kattan kendımı ataym :))
eşek sıpasıııııııııı dayak istiyosun sen yaaa:) nese kuşummmm geçti artk yapıcak bişi yok:) bi daha yok gel demedi yok olumlu msj atmadı fln umursamak yokkkkk.. Canın gitmek mi istiyo gidecennnnnn!!!! Snra sen pişman oluyosun üzülüyosun bebeğim yaa..

evet ıcıme dert oldu bu benım ya hanı ben nadir olayları kafama bu kadar takarım sora dıcek kı ben askerdeyken sen boyle yaptın smdı senın ısteklerın olmayacak ( kendımı affettrmem lazm :) pişmanlık kelımesının ne demek oldgnu anladm o kadar bak

Oy fıstığım yaaa kıyamam sana affettirirsin sen kendiniiiiii.. Güzel güzel şaklabanlıklar yaparsın, altından girer üstünden çıkarsın aşkitonda unutur gider:)

Oy fıstığım yaaa kıyamam sana affettirirsin sen kendiniiiiii.. Güzel güzel şaklabanlıklar yaparsın, altından girer üstünden çıkarsın aşkitonda unutur gider:)

sen öyle san kuzum ehehhehe :))) saklabanlk yaptım sempatıklık yapmaya calısma didi :))) neyse su haftayı atlataym da bi allah buyuk canm

Nerelerdesin kizzzzz

İyide beni tanımıyor mu yani dün aradı gene garip garip konuştu kapatmam lazım komutan geziniyor dedi üç dk konuştuk kapatti telefonu bu ne ya
hoş geldin askerlik diyorum ben bu duruma benim kaç kere telefon suratıma kapandı bende harıl harıl bişeyler anlatma telaşı içinde öyle çok hayal kırıklığına uğradım ki ama zamanla alışıyor insan şahsen bende müdürüm geldiğinde telefonu suratına kapattığımı hatırlıyorum zamanla unutuluyor tatlım emin ol bak sizinde öyle olacak . ben gidiyorum haftasonu burada değilim kendine iyi bak görüşürüz pazartesi günü

sen öyle san kuzum ehehhehe :))) saklabanlk yaptım sempatıklık yapmaya calısma didi :))) neyse su haftayı atlataym da bi allah buyuk canm
Amaaaan bende diyorum kız onuuu:) bazen ona kızdığım zaman gelir sırnaşır hiç sevimli olmaya çalışma diyorummm:):):) ama çok hoşuma gidiyooooo:) öyle didiğine bakma onunda hoşuna gidiyodur:)

Amaaaan bende diyorum kız onuuu:) bazen ona kızdığım zaman gelir sırnaşır hiç sevimli olmaya çalışma diyorummm:):):) ama çok hoşuma gidiyooooo:) öyle didiğine bakma onunda hoşuna gidiyodur:)

gıcıkmısınz leyn sız yok sıze şirinlik sempatıklık.. kız bu @anonimm işe basladıydı noldu acep benm evın yanındakı avm de baslamıs kzzz bı zıyaretıne gıdem :)

gıcıkmısınz leyn sız yok sıze şirinlik sempatıklık.. kız bu @anonimm işe basladıydı noldu acep benm evın yanındakı avm de baslamıs kzzz bı zıyaretıne gıdem :)
Buarada avm'de ne iş yapıcak acabaaaa:) personel indirimlerinden faydalandırabilceği bi işse indirim yaptırtsin ayol

Canım 6 ay oldu ya yeni gitmedi ki askere yani bu başka bir şey bilmiyorum icimde kötü bir his var. Nereye gidiyorsun bacım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…