- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Ayyyy 27 diğil tuğçem yaaa yeşimm maşallah taş gibiiiiii bir sarı bombaaaaaa:) sarı renk bi tık fzla gösteriyo ya yaşııı oyüzden 24-25 gibi didimmm 26-27 hiç diğiiiilllll.. Vallahiii bakkkkk:)Ayy yok kiz kesin kucuk gosteriyorsundur valla 23 goster 24 goster yani 27 ne allahimmm
Ayy yok kiz kesin kucuk gosteriyorsundur valla 23 goster 24 goster yani 27 ne allahimmm
Bak yaaa bak yaaa okadar bomba bomba nokta kommmmmmmmmmm didim o kdr sarı bomba didimmm hiç birinden bahsetiyosuuuunnnn.. Yeşoommmmm ayrıcada 26-27 dimidim 24-25 didim lütfen söylediklerimi çarpıtmayalım
sabrediyoruuuz balim baska bisey yapamiyoruz.. insallah dedigin gibi olur kuzummKuzum benimmmmmm hepsi imtihan be canımıniçiiiiisabredinnn.. Sabrın sonu selamettir allahın izniyleeee.. İnşallah en kısa zamanda erdi hakkında hayırlı olan bir iş bulur ve seninde sözleşmeni uzatırlar bitanrm:)
Ben iyim allaha şükür bebeğimmm bildiğin gibiiiii gün sayıyoruzzz:)
yerim seni mende gelimm beraber yapakkk:) sonra ceyiz alisverisine cikalim saatlerce deli gibi alisveriz yapalim mi kusuuuumKızlaaaaarrr ben gidip kahvaltı hazırlıycam artıkkkkkahvaltı yapmayan varsa gelsin beraber yapalımmmmm
Kıııız bi kitaba başladımmm bi sardı beni akşamları hep onu okudum snrada uykum gelip yattım uyudum:) ondan uğrayamadmmmm:) seni unutmal mümkün müüüü sarı bombammmm:) 18lik fıstığımmmm:)ya bırakkkk beni unutup gittin de zaten kaç gündür uğramadın buralarahade seni mi kıracam 24/25 olsun olsun daaaa niye 17/18 değillll
Kayserideyim canim kayseriliyim sen nerelisin :)
Kıııız bi kitaba başladımmm bi sardı beni akşamları hep onu okudum snrada uykum gelip yattım uyudum:) ondan uğrayamadmmmm:) seni unutmal mümkün müüüü sarı bombammmm:) 18lik fıstığımmmm:)
Kızzz tatlisko
İyide beni tanımıyor mu yani dün aradı gene garip garip konuştu kapatmam lazım komutan geziniyor dedi üç dk konuştuk kapatti telefonu bu ne yakuzucum geçicek hepsi merak etme belli ki birisi aklını bulandırmış arar merak etme ve iyi düşün iyi olsun
Oy oy oyyyy yapalım kuşummmm:) süper olurdu vallaaaaaa:)sabrediyoruuuz balim baska bisey yapamiyoruz.. insallah dedigin gibi olur kuzumm
yerim seni mende gelimm beraber yapakkk:) sonra ceyiz alisverisine cikalim saatlerce deli gibi alisveriz yapalim mi kusuuuum
eşek sıpasıııııııııı dayak istiyosun sen yaaa:) nese kuşummmm geçti artk yapıcak bişi yok:) bi daha yok gel demedi yok olumlu msj atmadı fln umursamak yokkkkk.. Canın gitmek mi istiyo gidecennnnnn!!!! Snra sen pişman oluyosun üzülüyosun bebeğim yaa..kuzum babamlar da bu hafta hıc gelemezms bılıomsn ona da ayrı uzuldm hasta zıyaretıne fln gıdıolarms öleyim ben ya 4. kattan kendımı ataym :))
Oy oy oyyyy yapalım kuşummmm:) süper olurdu vallaaaaaa:)
eşek sıpasıııııııııı dayak istiyosun sen yaaa:) nese kuşummmm geçti artk yapıcak bişi yok:) bi daha yok gel demedi yok olumlu msj atmadı fln umursamak yokkkkk.. Canın gitmek mi istiyo gidecennnnnn!!!! Snra sen pişman oluyosun üzülüyosun bebeğim yaa..
Oy fıstığım yaaa kıyamam sanaevet ıcıme dert oldu bu benım ya hanı ben nadir olayları kafama bu kadar takarım sora dıcek kı ben askerdeyken sen boyle yaptın smdı senın ısteklerın olmayacak( kendımı affettrmem lazm :) pişmanlık kelımesının ne demek oldgnu anladm o kadar bak
Oy fıstığım yaaa kıyamam sanaaffettirirsin sen kendiniiiiii.. Güzel güzel şaklabanlıklar yaparsın, altından girer üstünden çıkarsın aşkitonda unutur gider:)
hoş geldin askerlik diyorum ben bu duruma benim kaç kere telefon suratıma kapandı bende harıl harıl bişeyler anlatma telaşı içinde öyle çok hayal kırıklığına uğradım ki ama zamanla alışıyor insan şahsen bende müdürüm geldiğinde telefonu suratına kapattığımı hatırlıyorum zamanla unutuluyor tatlım emin ol bak sizinde öyle olacak . ben gidiyorum haftasonu burada değilim kendine iyi bak görüşürüz pazartesi günüNerelerdesin kizzzzz
İyide beni tanımıyor mu yani dün aradı gene garip garip konuştu kapatmam lazım komutan geziniyor dedi üç dk konuştuk kapatti telefonu bu ne ya
Amaaaan bende diyorum kız onuuu:) bazen ona kızdığım zaman gelir sırnaşır hiç sevimli olmaya çalışma diyorummm:):):) ama çok hoşuma gidiyooooo:) öyle didiğine bakma onunda hoşuna gidiyodur:)sen öyle san kuzum ehehhehe :))) saklabanlk yaptım sempatıklık yapmaya calısma didi :))) neyse su haftayı atlataym da bi allah buyuk canm
Amaaaan bende diyorum kız onuuu:) bazen ona kızdığım zaman gelir sırnaşır hiç sevimli olmaya çalışma diyorummm:):):) ama çok hoşuma gidiyooooo:) öyle didiğine bakma onunda hoşuna gidiyodur:)
Cidden mi kııııııız:) git git benden de selam söyleeee:)gıcıkmısınz leyn sız yok sıze şirinlik sempatıklık.. kız bu @anonimm işe basladıydı noldu acep benm evın yanındakı avm de baslamıs kzzz bı zıyaretıne gıdem :)
Buarada avm'de ne iş yapıcak acabaaaa:) personel indirimlerinden faydalandırabilceği bi işse indirim yaptırtsin ayolgıcıkmısınz leyn sız yok sıze şirinlik sempatıklık.. kız bu @anonimm işe basladıydı noldu acep benm evın yanındakı avm de baslamıs kzzz bı zıyaretıne gıdem :)
Buarada avm'de ne iş yapıcak acabaaaa:) personel indirimlerinden faydalandırabilceği bi işse indirim yaptırtsin ayol
Ehehehe aynen aynen balımmmm:)) kız bi koşu gittin geldin mi avm ye bayaa yakın heraldeeee evinn:)işte dun sordum sora da grmedı hıc basladı heralde bugun .. az once gttm avm ye geldm he vala ceyız magazalarnda olsun barı :))
hoş geldin askerlik diyorum ben bu duruma benim kaç kere telefon suratıma kapandı bende harıl harıl bişeyler anlatma telaşı içinde öyle çok hayal kırıklığına uğradım ki ama zamanla alışıyor insan şahsen bende müdürüm geldiğinde telefonu suratına kapattığımı hatırlıyorum zamanla unutuluyor tatlım emin ol bak sizinde öyle olacak . ben gidiyorum haftasonu burada değilim kendine iyi bak görüşürüz pazartesi günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?