valla 27 dediysen yok artık derim kızz :)Ayyyy 27 diğil tuğçem yaaa yeşimm maşallah taş gibiiiiii bir sarı bombaaaaaa:) sarı renk bi tık fzla gösteriyo ya yaşııı oyüzden 24-25 gibi didimmm 26-27 hiç diğiiiilllll.. Vallahiii bakkkkk:)
Yaaa 27 demedim diye hatırlıyorum bebeğîm yaa:) dediysem bile yeşoma takılmak için demişimdiiiiiiirrr:):):) takılırım ben ona aradaaaa:) bi ara mutfağa sokmaya çalışıyodum sarı kellesine vuruyodumvalla 27 dediysen yok artık derim kızz :)
Haha ay alemsin valla bebegim yaaYaaa 27 demedim diye hatırlıyorum bebeğîm yaa:) dediysem bile yeşoma takılmak için demişimdiiiiiiirrr:):):) takılırım ben ona aradaaaa:) bi ara mutfağa sokmaya çalışıyodum sarı kellesine vuruyodumama başarılı olamadımmm
Ehehehe aynen aynen balımmmm:)) kız bi koşu gittin geldin mi avm ye bayaa yakın heraldeeee evinn:)
Ooo super bebegum yaa:)) ne uzerine peki canmm bolumunle mi alakali?
Aaa canim ne guzel ne dedi falda ay biride bana baksa valla kimse yok bakcakkzlaaaar bugun baska bse dılesem olacakms yaa.. benım kurstan tanıdıgım bı arkadasm bana fal bakacaktı ne zamandr boyle dusunurken telefonum caldı ve gel hadı oturmaya dedı gttm moralım duzeldı braz yaa sasrdm brden aradgnı gorunce
Aaa canim ne guzel ne dedi falda ay biride bana baksa valla kimse yok bakcak
Bence sinirli filan degil oyle olmaya calisiyor valla bebegim seviyor dusunuyor ariyor baksa bir aciklama yok haha :)canm guzel seyler soyledı 2 kalp brlesıyor dedı :)) Bugun benımkı benı aradı ama sınırlıydı blmyrm sonucta tekrar duusnmese aramazdı dımı.. bana dıokı nerdesn arkadasm cagrdı hemen ortamlara ak tamam mı dıo :))
Durgunnasıl geçti gününüz bakalım kızçeler?
Bence sinirli filan degil oyle olmaya calisiyor valla bebegim seviyor dusunuyor ariyor baksa bir aciklama yok haha :)
Pofuduk hosgeldinnnnnasıl geçti gününüz bakalım kızçeler?
Ben geldim kızlar :)) Konuşmalarınıza baktım da bence ılgı ıstıyor ve senı çok sevıyooor :)anlamıyrmkı canm yazma bana msj dıo onu soylemek ıcın arıo konusuo e du bakalım nolacak :)
Daha yok kizz o sirf sesini duyma derdinde hahaanlamıyrmkı canm yazma bana msj dıo onu soylemek ıcın arıo konusuo e du bakalım nolacak :)
canım bu arada seninle tanışmış mıydııık? hatırlayamadım da ben seniiDurgun
hoşbuldukk kuzucan naberPofuduk hosgeldinnnn
Ben geldim kızlar :)) Konuşmalarınıza baktım da bence ılgı ıstıyor ve senı çok sevıyooor :)
Daha yok kizz o sirf sesini duyma derdinde haha
Iyilik bebegim senden nabercanım bu arada seninle tanışmış mıydııık? hatırlayamadım da ben senii
hoşbuldukk kuzucan naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?