2014 Yarenleri! :)

Ayyyy 27 diğil tuğçem yaaa yeşimm maşallah taş gibiiiiii bir sarı bombaaaaaa:) sarı renk bi tık fzla gösteriyo ya yaşııı oyüzden 24-25 gibi didimmm 26-27 hiç diğiiiilllll.. Vallahiii bakkkkk:)
valla 27 dediysen yok artık derim kızz :)

valla 27 dediysen yok artık derim kızz :)
Yaaa 27 demedim diye hatırlıyorum bebeğîm yaa:) dediysem bile yeşoma takılmak için demişimdiiiiiiirrr:):):) takılırım ben ona aradaaaa:) bi ara mutfağa sokmaya çalışıyodum sarı kellesine vuruyodum ama başarılı olamadımmm

Haha ay alemsin valla bebegim yaa

kzlaaaar bugun baska bse dılesem olacakms yaa.. benım kurstan tanıdıgım bı arkadasm bana fal bakacaktı ne zamandr boyle dusunurken telefonum caldı ve gel hadı oturmaya dedı gttm moralım duzeldı braz yaa sasrdm brden aradgnı gorunce

Aaa canim ne guzel ne dedi falda ay biride bana baksa valla kimse yok bakcak

Aaa canim ne guzel ne dedi falda ay biride bana baksa valla kimse yok bakcak

canm guzel seyler soyledı 2 kalp brlesıyor dedı :)) Bugun benımkı benı aradı ama sınırlıydı blmyrm sonucta tekrar duusnmese aramazdı dımı.. bana dıokı nerdesn arkadasm cagrdı hemen ortamlara ak tamam mı dıo :))

Bence sinirli filan degil oyle olmaya calisiyor valla bebegim seviyor dusunuyor ariyor baksa bir aciklama yok haha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…