- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
canım bu arada seninle tanışmış mıydııık? hatırlayamadım da ben senii
Daha dün katıldım aranıza tanışmadık ben fatmanur :)
Kiz kacan kovalanir taktigi bakkkDısarı cıkınca sesım kesıldı ya aradı :) benm yaptıklarımı anlatııo allahm nasıl aklında tutmus not defterı gıbı mubarek:)
Orada artık ne kadar bunaldıysa ilgi görmek istiyor sen yınede ılgını göster anlattıklarına göre arıyor sonuçta sevmeyen neden arasın ki :)umarım oyledır canm cocugu hayatından bezdrmsm gibi konusuyor ama :))
Kiz kacan kovalanir taktigi bakkk
iyi bebeğiim napıyosun ne var yok kız görüşmeyeliIyilik bebegim senden naber
Orada artık ne kadar bunaldıysa ilgi görmek istiyor sen yınede ılgını göster anlattıklarına göre arıyor sonuçta sevmeyen neden arasın ki :)
18 yaşındayım henüz sizden küçüğüm sanırım :))) Sözlüyüm uzun zamandır burayı takip ediyordum aranıza katılmak istedim :))iyi bebeğiim napıyosun ne var yok kız görüşmeyeli
hoşgeldin o zaman canıım, kendinden bahseder misinn biraz?
O bizede oluyor sık sık bazen arıyor anlamadan bağırıyor ufacık şeyleri saplantı haline getırıyor da sonradan çabucak unutuyor :)yanı bende oyle dusunuyrm canm da bazen anlamıyrm benmkını ama duzelır ıns :)
ben de buranın genç kesimindeyim canım 95liyim ben de, nişanlıyıım sevdiceğim Kayseride asker, 94/2 tertibiizz18 yaşındayım henüz sizden küçüğüm sanırım :))) Sözlüyüm uzun zamandır burayı takip ediyordum aranıza katılmak istedim :))
Benim sözlüm istanbulda :) Amin hepimizin inşallah şafak kaç :)ben de buranın genç kesimindeyim canım 95liyim ben de, nişanlıyıım sevdiceğim Kayseride asker, 94/2 tertibiizzAllah tamamına erdirsinnn
inşallah canım, atarsa 54 bebeğimBenim sözlüm istanbulda :) Amin hepimizin inşallah şafak kaç :)
Oy maşallah az kalmış sızın bizim daha 333inşallah canım, atarsa 54 bebeğimsizin?
Allah kavuştursun arkadaşımm, sağol bitanem bitiriyoruz artık 307 günümüzü geçirdik.. darısı sizlerin başına inşallahOy maşallah az kalmış sızın bizim daha 333
Ah nerede o günler inşallahAllah kavuştursun arkadaşımm, sağol bitanem bitiriyoruz artık 307 günümüzü geçirdik.. darısı sizlerin başına inşallah
alışılıyor bebeğim zor da olsa.. kabul ki askerlik zor bir süreç.. bir imtihan hatta. Allahın izniyle sevgimizi yitirmeden zorlukları aşarak bu imtihanı atlatabilelim..Ah nerede o günler inşallahGeçmiyor ki günler sesini duymadan yüzünü görmeden şu 1 ay oyle zor geçti ki
Öyle sağ salım gelsinler varsın bekleyelim Rabbim tüm askerlerimize sabır versın onlar için daha zor..alışılıyor bebeğim zor da olsa.. kabul ki askerlik zor bir süreç.. bir imtihan hatta. Allahın izniyle sevgimizi yitirmeden zorlukları aşarak bu imtihanı atlatabilelim..
iyi bebeğiim napıyosun ne var yok kız görüşmeyeli
iyilik canım ya kahve içiyorum bir yadan burdayım bir yandan notlarımı deftere geçiriyorum sende ne var ne yok görüşmeyeli bakıyım
aynen arkadaşım aynen.. onların üzerinden ilgimizi alakamızı çekmememiz lazım bu süreçte en büyük destekçileri bizleriz çünkü..Öyle sağ salım gelsinler varsın bekleyelim Rabbim tüm askerlerimize sabır versın onlar için daha zor..
daha arayacak mı diyorsun arıyor işte valla kızz alemsin arar korkma sen taktige devam etttoyle hayatm muhtesem bı taktık :)) ama du bakalm belkı sora aramck zaman gosterecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?