2014 Yarenleri! :)

Dısarı cıkınca sesım kesıldı ya aradı :) benm yaptıklarımı anlatııo allahm nasıl aklında tutmus not defterı gıbı mubarek:)
Kiz kacan kovalanir taktigi bakkk

umarım oyledır canm cocugu hayatından bezdrmsm gibi konusuyor ama :))
Orada artık ne kadar bunaldıysa ilgi görmek istiyor sen yınede ılgını göster anlattıklarına göre arıyor sonuçta sevmeyen neden arasın ki :)

iyi bebeğiim napıyosun ne var yok kız görüşmeyeli

hoşgeldin o zaman canıım, kendinden bahseder misinn biraz?
18 yaşındayım henüz sizden küçüğüm sanırım :))) Sözlüyüm uzun zamandır burayı takip ediyordum aranıza katılmak istedim :))

yanı bende oyle dusunuyrm canm da bazen anlamıyrm benmkını ama duzelır ıns :)
O bizede oluyor sık sık bazen arıyor anlamadan bağırıyor ufacık şeyleri saplantı haline getırıyor da sonradan çabucak unutuyor :)

18 yaşındayım henüz sizden küçüğüm sanırım :))) Sözlüyüm uzun zamandır burayı takip ediyordum aranıza katılmak istedim :))
ben de buranın genç kesimindeyim canım 95liyim ben de, nişanlıyıım sevdiceğim Kayseride asker, 94/2 tertibiizz Allah tamamına erdirsinnn

Allah kavuştursun arkadaşımm, sağol bitanem bitiriyoruz artık 307 günümüzü geçirdik.. darısı sizlerin başına inşallah
Ah nerede o günler inşallah Geçmiyor ki günler sesini duymadan yüzünü görmeden şu 1 ay oyle zor geçti ki

Ah nerede o günler inşallah Geçmiyor ki günler sesini duymadan yüzünü görmeden şu 1 ay oyle zor geçti ki
alışılıyor bebeğim zor da olsa.. kabul ki askerlik zor bir süreç.. bir imtihan hatta. Allahın izniyle sevgimizi yitirmeden zorlukları aşarak bu imtihanı atlatabilelim..

alışılıyor bebeğim zor da olsa.. kabul ki askerlik zor bir süreç.. bir imtihan hatta. Allahın izniyle sevgimizi yitirmeden zorlukları aşarak bu imtihanı atlatabilelim..
Öyle sağ salım gelsinler varsın bekleyelim Rabbim tüm askerlerimize sabır versın onlar için daha zor..

oyle hayatm muhtesem bı taktık :)) ama du bakalm belkı sora aramck zaman gosterecek :)
daha arayacak mı diyorsun arıyor işte valla kızz alemsin arar korkma sen taktige devam ettt

kolay gelsin bebeğim, iyiyim ben de kayınvalidemdeyim işte eve geldim sizlere bakiyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…