2014 Yarenleri! :)

amiinnn..

hamdolsun bitiyor bebeğim.. geçiyor ya çok şükür bugünlerimize
evet ya bitişin ayak seslerini duymaya başladım sanki benn bebeğimm planlar yapmaya başladım geldiği gün ne giysem ne hediye alsam filan diye

evet kuzum dibimde kız bı gun fotosunu cekerım burdan avm yı goruyorum balkondan :)
Çek bebeğimmmmmm:) senin gibi bi alışveriş çılgınının başka bi yerde ikamet etmesi beklenemezdi zatiiii
Kız bizde hastanede her gün kahve yaparız, bi sabah kahvesi bide öğle yemeğinden snraaa:) beraber çalıştığım arkadaşım her gün her içişte kapatır fincanını Atar falcı bacıya bi gün evleniyo bigün çocuğu oluyo bi gün sevgilisinden ayrılıyo ohoooo neler neler

ahahhaha benm teldede falcı bacı vardı unuttm bak atardm :)) ehehehe burda oturmam bana pahalıya patladı ama :)

yesimim yaziyorum bak burdan :) kizlar bi site var cok uygun seyler var mutfak icin pratik urunler falan cok uygun fiyata bi bakin isterseniz :) miniinthebox yazin yada lightinthebox gercekten coook uygun kizlaaar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…