- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Kesinlikle oyle Allah hepimize sabır versınaynen arkadaşım aynen.. onların üzerinden ilgimizi alakamızı çekmememiz lazım bu süreçte en büyük destekçileri bizleriz çünkü..
daha arayacak mı diyorsun arıyor işte valla kızz alemsin arar korkma sen taktige devam ettt
tşk canım pofiii bitiyor mu sence askerlikkolay gelsin bebeğim, iyiyim ben de kayınvalidemdeyim işte eve geldim sizlere bakiyim dedim
amiinnn..Kesinlikle oyle Allah hepimize sabır versın
hamdolsun bitiyor bebeğim.. geçiyor ya çok şükür bugünlerimizetşk canım pofiii bitiyor mu sence askerlik
Herşeyin hayırlısıı :)))))))amiinnn..
hamdolsun bitiyor bebeğim.. geçiyor ya çok şükür bugünlerimize
evet ya bitişin ayak seslerini duymaya başladım sanki bennamiinnn..
hamdolsun bitiyor bebeğim.. geçiyor ya çok şükür bugünlerimize
öyle canım tabiki, amiinn..Herşeyin hayırlısıı :)))))))
aynen öyle fıstığımm sağ salim kavuşalım daevet ya bitişin ayak seslerini duymaya başladım sanki bennbebeğimm planlar yapmaya başladım geldiği gün ne giysem ne hediye alsam filan diye
inşallah canımöyle canım tabiki, amiinn..
aynen öyle fıstığımm sağ salim kavuşalım da
merhabaa iyi akşamlarrrİyi akşamlar kızlarrr
İyi akşamlar kızlarrr
Çek bebeğimmmmmm:) senin gibi bi alışveriş çılgınının başka bi yerde ikamet etmesi beklenemezdi zatiiiievet kuzum dibimde kız bı gun fotosunu cekerım burdan avm yı goruyorum balkondan :)
Kız bizde hastanede her gün kahve yaparız, bi sabah kahvesi bide öğle yemeğinden snraaa:) beraber çalıştığım arkadaşım her gün her içişte kapatır fincanınıkzlaaaar bugun baska bse dılesem olacakms yaa.. benım kurstan tanıdıgım bı arkadasm bana fal bakacaktı ne zamandr boyle dusunurken telefonum caldı ve gel hadı oturmaya dedı gttm moralım duzeldı braz yaa sasrdm brden aradgnı gorunce
iyi aksamlar canm sevdıcegn geldı dımı :)
Çek bebeğimmmmmm:) senin gibi bi alışveriş çılgınının başka bi yerde ikamet etmesi beklenemezdi zatiiii
Kız bizde hastanede her gün kahve yaparız, bi sabah kahvesi bide öğle yemeğinden snraaa:) beraber çalıştığım arkadaşım her gün her içişte kapatır fincanınıAtar falcı bacıya bi gün evleniyo bigün çocuğu oluyo bi gün sevgilisinden ayrılıyo ohoooo neler neler
Geldi canımmm cok şükür
nasıl gecıo gunler :)
gozun aydin canimin iciii :) tadini cikarin kusum bol bol saril askerinee :)Geldi canımmm cok şükür
Hiç gitmemiş gibi sanki :) Bir anda bütün öfkeler tartışmalar o zor günler silindi gitti garip bi duygu şuanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?