2014 Yarenleri! :)

Hangi kitap canımcımm o böyle seni bizden uzak tutan :)) çekicem kulaklarını :)) özlüyorum ama çok sen yoksun demet yok damla zaten kaçak

yesimim yaziyorum bak burdan :) kizlar bi site var cok uygun seyler var mutfak icin pratik urunler falan cok uygun fiyata bi bakin isterseniz :) miniinthebox yazin yada lightinthebox gercekten coook uygun kizlaaar :)))

Yurtdışından geliyor sanırım ürünler bebeğim öyle mi

İyi akşamlar kızlar :)
benimki şırnakta yapacak ya aktarmalı gittiler şu an mardinde toplanma yerindeler ne zaman oraya gidecekleri belli değil daha, sivil olarak takılıyorlarmış :)
doğuda vodafone çekiyor diye ona geçiş yaptık o geçti bana daha mesaj gelmedi o yüzden annemden arıyorum daha çok:) şimdiden trip yapmaya başladı insan çağrı atar bari aşkm diyo
asker tribi mi bu erken başladı sanki ya günde 30 sefer arıyorum hala laf yapıyor

asker trıbı asker psıkolojısı dıye gıder tatlm :)

aynen canimm galiba çinden geliyolar. ben geöen hafta sipariş vermistim bakalim bu hafta gelsinler yazarim size kuzum eger ilk siparisler gelirse bugun de paylastigim resimleri alicam canimm

Tamam canımcım haber verirsin, ürünler çok pratik hoşuma gitti

Kuzummm nasılsın askerin nasıl

iyi sayılırım canım sen nasılsın
askerim toplanma yerinde daha usta birliğine gidemedi ne zaman götürcekler bilmiyoruz bide vodafone geçiş yaptık o geçti bana daha mesaj gelmedi gerginim biraz

Kızlar aşkitomun yarın çarşı izni vardı iptal etmişler tüm izinleri yaaa kıyamam hemde gerekçe yarın kadınlar günü olmasıymışşşşşşş ne saçma yaaaa

Kızlar aşkitomun yarın çarşı izni vardı iptal etmişler tüm izinleri yaaa kıyamam hemde gerekçe yarın kadınlar günü olmasıymışşşşşşş ne saçma yaaaa
allah allah ne garip yaa şaşırdım şuan canım

iyi sayılırım canım sen nasılsın
askerim toplanma yerinde daha usta birliğine gidemedi ne zaman götürcekler bilmiyoruz bide vodafone geçiş yaptık o geçti bana daha mesaj gelmedi gerginim biraz
Canm vodafone daha mı iyi çekiyo turkcel e göre?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…