Kıııız bi kitaba başladımmm bi sardı beni akşamları hep onu okudum snrada uykum gelip yattım uyudum:) ondan uğrayamadmmmm:) seni unutmal mümkün müüüü sarı bombammmm:) 18lik fıstığımmmm:)
yesimim yaziyorum bak burdan :) kizlar bi site var cok uygun seyler var mutfak icin pratik urunler falan cok uygun fiyata bi bakin isterseniz :) miniinthebox yazin yada lightinthebox gercekten coook uygun kizlaaar :)))
İyi akşamlar kızlarrr
aynen canimm galiba çinden geliyolar. ben geöen hafta sipariş vermistim bakalim bu hafta gelsinler yazarim size kuzum eger ilk siparisler gelirse bugun de paylastigim resimleri alicam canimmYurtdışından geliyor sanırım ürünler bebeğim öyle mi
İyi akşamlar kızlar :)
benimki şırnakta yapacak ya aktarmalı gittiler şu an mardinde toplanma yerindeler ne zaman oraya gidecekleri belli değil daha, sivil olarak takılıyorlarmış :)
doğuda vodafone çekiyor diye ona geçiş yaptık o geçti bana daha mesaj gelmedi o yüzden annemden arıyorum daha çok:) şimdiden trip yapmaya başladı insan çağrı atar bari aşkm diyo
asker tribi mi bu erken başladı sanki ya günde 30 sefer arıyorum hala laf yapıyor
aynen canimm galiba çinden geliyolar. ben geöen hafta sipariş vermistim bakalim bu hafta gelsinler yazarim size kuzum eger ilk siparisler gelirse bugun de paylastigim resimleri alicam canimm
aynen canimm galiba çinden geliyolar. ben geöen hafta sipariş vermistim bakalim bu hafta gelsinler yazarim size kuzum eger ilk siparisler gelirse bugun de paylastigim resimleri alicam canimm
asker trıbı asker psıkolojısı dıye gıder tatlm :)
erken başladı kuzum yaa :)
yanııı bıraz erken olms tatlm :)
Hayırlı akşamlar kızlarrr
Özgemmmmmm
Kuzummm nasılsın askerin nasılhayırlı akşamlar canımm
Kuzummm nasılsın askerin nasıl
allah allah ne garip yaa şaşırdım şuan canımKızlar aşkitomun yarın çarşı izni vardıiptal etmişler tüm izinleri yaaa kıyamam hemde gerekçe yarın kadınlar günü olmasıymışşşşşşş ne saçma yaaaa
Canm vodafone daha mı iyi çekiyo turkcel e göre?iyi sayılırım canım sen nasılsın
askerim toplanma yerinde daha usta birliğine gidemedi ne zaman götürcekler bilmiyoruz bide vodafone geçiş yaptık o geçti bana daha mesaj gelmedi gerginim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?