2014 Yarenleri! :)

kızlar merhaba, size bir sorum vardıı...
Askere küs bi şekilde gidipte askerdeyken barışan oldumu aranızda...

Merhaba canım bir arkadaşım vardı daha önce ama kıymetini anladığı için dayanamayıp barışmıştı

Gerçektenmiii inşallah bizdede öyle olur biz bi kaç gündür kavgalıyız,kavgalı olmamıza rağmen konuşuyoruz kötü sözde oluyor bazen sonuçta kızgın. askere gidince beni arayıp affettiğini söylese dünyalar benim olur Erzincana kadar uçarım onu görmek için

barıştınız mı canım

barıştık kuzum ben sabah baya çemkirdim buna bundan sonra şöyle yapcaksın bana söylceksin vs vs. anladın mı? dedim anladım tamam yapmıcam mı dedim ne zaman sözünden çıktım falan dedi öyle konuştuk barıştık. ama bi tuhaf ya oranın pskolojisi galiba aşırı alıngan. mesela burdayken aramızda yaptığımız bi espriyi mesajda yaptım yanlış anladı falan baya hassas anlamadım yani :/

olabilir neden olmasın canım noldu

İnşallah İnşallah olsunn Allahım... Biz 1 haftadır kavgalıyız biraz tartıştık affedemiyor flan... Ama beni arıyor beni özlediğini söylüyor ama görüşmeyelim diyor ben anlamadım Askere gittiğindede onu yalnız bırakmıycam adresini alıp mektuplar yollıycam yeterki beni affetsin eski günlerimze dönelim

üstüne gitme canım bi daha yazık ya cidden iyi değiller

Ne oldu ki aranızda tatlım inşallah barışırsınız sevdicegimle bende askere gitmeden önce çok kavga ettim günlerce konuşmadığımız oldu asker psikolojisi kötü oluyor normal bence böyle durumlar bu donemde canim

daha gitmedi mi canım ne zaman gidecek? sorun ne? kırdın mı onu

daha gitmedi mi canım ne zaman gidecek? sorun ne? kırdın mı onu

Evet biraz kırdım onu ama çokda büyük şeyler yapmadım ... Benimle olmak istemediğini söylüyor Bu hafta içinde gidicek ben gitmeden onunla güzel günler geçirip göndermek istiyorum orda telefon bulduğun hemen beni arayıp affettiğini söylesin çok dua ediyorum 2 gündür yalvarıyorum bi şans daha tanı bize diye..

Evet biraz kırdım onu ama çokda büyük şeyler yapmadım ... Benimle olmak istemediğini söylüyor Bu hafta içinde gidicek ben gitmeden onunla güzel günler geçirip göndermek istiyorum orda telefon bulduğun hemen beni arayıp affettiğini söylesin çok dua ediyorum 2 gündür yalvarıyorum bi şans daha tanı bize diye.... Askere gitmeden böyle olduk bizz beni affetmesini çok istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…