hahhahahYaaa hak verdin mi şimdiiiiiiiii
Hiiiiiiçç
Havan kime Maykk
Hak verdim yazık çocuğa acidm smdi sarılim derken pestilini çıkartmaYaaa hak verdin mi şimdiiiiiiiii
Hiiiiiiçç
Havan kime Maykk
hahhahahnaptın bebeğim var mı ses seda
Hak verdim yazık çocuğa acidm smdi sarılim derken pestilini çıkartmahaha
bağla kız geri gitmesin
Hee aman yaz hemen geçer kız zaten gezmey di deniziydi derkenElimde olsa onu da yaparımm yaz geliyor İzmir cıvıl cıvıl bilemiyorummmmmmmmm
Hee aman yaz hemen geçer kız zaten gezmey di deniziydi derken
Kız benim ki de kirklarelin de orası nasıldır acep ay gözlerini oyarım ha onunKızımmmm adam İzmir'de olacak her yer şortlu kızz kaynayacakkkkkBu çocuk neden Ağrı'ya Ardahan'a falan düşmedi yaaa
düzelmişsiniz canım o zaman bak geçerli bi sebebi varmış çocuğunBugün facee girmiş 11de girer girmez yazmış aşkım naber diyeeBende geç farkettim sonra konuştuk biraz işte seni başkasından aramak istemiyorum artık dedi :) Bana fotoğraf yollamıştı aldın mı beğendin mi dedi öyle konuştuk bilmiyorum bakalım ne olacaaaaaaaak
Kız benim ki de kirklarelin de orası nasıldır acep ay gözlerini oyarım ha onun
düzelmişsiniz canım o zaman bak geçerli bi sebebi varmış çocuğun
Aynen bitanemmmmm izinlerin hepsini kullanmıycaz allahın iznîyle:) temmuzda ramazan bayramında ve snrasında olucak şekilde kullanmayı düşünüyo sadece.. ondada bi kaç günlüğüne tatile kaçıcaz oyüzden:):):) bayram bahane tatil şahanee olucak ihihihî:) tabiiki rabbim nasip ederse inşallah:)hemde ne iyi gelecek Allah ın izniyle canım benimm :)) ben de iyiyim çok şükür fıstığımm beklemeye devammm :)) yavruşum böyle evci kullanın bari izin kullanmayın da erken gelsin koca danan :))
Aa aşk olsun nasilsn balim .d
Aynen bitanemmmmm izinlerin hepsini kullanmıycaz allahın iznîyle:) temmuzda ramazan bayramında ve snrasında olucak şekilde kullanmayı düşünüyo sadece.. ondada bi kaç günlüğüne tatile kaçıcaz oyüzden:):):) bayram bahane tatil şahanee olucak ihihihî:) tabiiki rabbim nasip ederse inşallah:)
neden kıııııııızOoo oralarda da vaarr ünili kızlar ohhhh
Banane gene de sinir oldum yaaa
Ayyy ben olsam bende bozulurdum galibaBeni aramadı evi aradı diye
CagniiiimmmmmmmmmKuzularrrr , bebekler, canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?