2014 Yarenleri! :)

Tatlım dedim ya bizde askere gitmeden iki hafta once başladık kavgalara sen merak etme o şenlik değildir elbet hatasını anlar içini ferah tut inşallah barışırsınız :)

İnşallah barışırıızz ben ona destek olurum onu güldürürüm her zaman olduğu gibi.. yeterki bıraksın inadı affetsin benide.. çok sağolun bu arada bende artık burdayım

Aynen canım can ciğer arkadasima soylesemde kesin bir sorun çıkıyor bilmiyorum yaa. Off off dertliyim bugün geçsin zaman uff

İnşallah barışırıızz ben ona destek olurum onu güldürürüm her zaman olduğu gibi.. yeterki bıraksın inadı affetsin benide.. çok sağolun bu arada bende artık burdayım
Cnmmmm inşallah en kısa sürede barışır ve aşk dolu günlerinize geri dönersinizzz:):) nereye gidicek askerin? Sen nerdensin? Çalışıyomusun? Okuyomusun? Yaş kaç?

canım bide kaçmayı dene istersen sen şuan ısrar ediyorsan onun rahatlığı vardır belki yaptığın şey çok mu büyük ki

Kaçmayı dene derken ..? anlayamadım.. ya olay şu ben 5 günlüğüne işitme cihazı kullandığım için tedaviye istanbula gittim (oda benim istanbula gitmemi hiç istemez ) ama mecbur gittim tabi biz o zaman ayrıydık bu dediğim 4-5 gün önce.. tedavide kötü sonuçlandı duyma oranım azalmış gerilemişim 5 yıl sonra duyamayabilirmişim flan bende üzüldüm bunu arayamadım oda beni aramadı sonra yaşadığım yere dönerken otobüsteyken beni aradı bu sana birşey söyliycem dedi o sırada sesimiz gidip geldi olmadı kapadık bana mesaj attı sana diyeceğim şu ben bir başkasıyla görüşüyorum beni bi daha arama teşekkürler demiş bende dedim ki bunu bana neden söylüyosun flan .. yalan zaten başkasıyla görüşmüyor ben aramadım ya bana kızdığı için böyle bir şey yazdı .. eve geldiğimde eve vardınmı diye mesaj atmış bende evet dedim arıyorum dedi aradı tedaviyi anlattım telefonda ağladııı duyamıycağımı öğrendiğindeee tabi bende ağladım ( gece konuşurken bana şaka olduğunu söyle hiç kızmıycam dedi şakada değil ama aslını anltıyım dedim doktor haziranda bir tedavinin daha olacağını söyledi eğer o tedaviden başarılı çıkamazsam duyamazmışım dedim çakallık yaptın bana .. sana inanmıyorum artık dedi öyle yani ama hala konuşuyoruz ben aramasam o arıyor .. ben bugün onun yaşadığı ilçeye gitcektim annemde orda tabi. otobüsün saatini yanlış biliyomuşum gidemedim ama yarın sabah gelicem dedi heveslendi sonra birden yine kızdı görüşmek istemiyorum dedi yalvarıyorum hala

Cnmmmm inşallah en kısa sürede barışır ve aşk dolu günlerinize geri dönersinizzz:):) nereye gidicek askerin? Sen nerdensin? Çalışıyomusun? Okuyomusun? Yaş kaç?

İnşallahh barışırızz .... Amin aminn... Askerim Erzincana gidicek topçu.. ben lise sonum bu pazar ygs var ... 18 yaşındayım :)

canım saçmalama sen hatalı değilsin yalvarma ki yalvarılacak hiç bişey yok ortada senin sağlığın söz konusu. kendini geri çek biraz bebeğim o sana adım atar çünkü oda biliyodur hatalı olmadığını öyle şey mi olur ya. bu arada geçmiş olsun canım sorun nedir?

Biraz hatalıyım ya onu ağlattım ilk başta hepsini tam anlatmadığım için... bide niye aramadım ben ya 5 gündür ah ben ah... aklın başına şimdimı geldi, geç kaldın ben bitirdim dedi bitemez dedim ölüm ayırır bizi dedim öyle yani... ben 2 yaşımdan beri koklear implant kullanıyorum uzun bi zamandırda tedaviye gitmedim bu hafta gittim ve duyma oranım azalmış gerilemişim 5 sene sonra duyamayıp işaret diliyle hayatıma devam edebilirmişim öyle dedi doktor ama bide haziran 1 haftalık tedavide varmış onda başarılı olursam hep duyarmışım öyle dedi

büyütülecek bişey yok abartmış erkek arkadaşın bence.. şuan ne durumdasın peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…