gidince affeder canım merak etme orda çok özler seni,sana ihtiyacı olurEvet biraz kırdım onu ama çokda büyük şeyler yapmadım ... Benimle olmak istemediğini söylüyorBu hafta içinde gidicek ben gitmeden onunla güzel günler geçirip göndermek istiyorum orda telefon bulduğun hemen beni arayıp affettiğini söylesin çok dua ediyorum 2 gündür yalvarıyorum bi şans daha tanı bize diye..
aynen bende bebeğiiiimmmm ya
Askere gitmeden önce bizde böyleydik canım hatta izine geldi izine geldiği gün çok büyük kavga ettim herşey bitecekti neredeyse çünkü araya aileler girmişti ama şuan şükür çok iyiyiz her fırsatta arıyor üzülme canım yeterki alttan al. Onlar için çok zor bir dönem çünküEvet biraz kırdım onu ama çokda büyük şeyler yapmadım ... Benimle olmak istemediğini söylüyorBu hafta içinde gidicek ben gitmeden onunla güzel günler geçirip göndermek istiyorum orda telefon bulduğun hemen beni arayıp affettiğini söylesin çok dua ediyorum 2 gündür yalvarıyorum bi şans daha tanı bize diye.... Askere gitmeden böyle olduk bizz beni affetmesini çok istiyorum..
az kalmış ama canım iznine dimiiiğKizzzimmm 5 aydır görmüyorum ben haberin var miiiiiiii
canımm alıştığın için varlığına şu an çok zor geliyor zaman geçtikçe alışırsın kuzum olumlu düşünmeye çalış ben 5 aydır görmüyorum
Benden güzel havadisler var beeğimmmmmmmmm:):) cuma günü aşkitomu evciye çıkartıyruuuuuyzzzz:):)yoktun kuzucummmm bendende iyidir bebegm napaym aynııı :))
gidince affeder canım merak etme orda çok özler seni,sana ihtiyacı olur
üstüne gitme canım bi daha yazık ya cidden iyi değiller
az kalmış ama canım iznine dimiiiğ
Askere gitmeden önce bizde böyleydik canım hatta izine geldi izine geldiği gün çok büyük kavga ettim herşey bitecekti neredeyse çünkü araya aileler girmişti ama şuan şükür çok iyiyiz her fırsatta arıyor üzülme canım yeterki alttan al. Onlar için çok zor bir dönem çünkü
sevdiceğin nasıl kuzu rahatı yerindemi
kısa dönemmi canım uzun dönemmi ?
ne anlattın ki ben dinlemiyorum seniAz kaldı canım çok şükür yaa ay başında burda Allah kısmet ederse. Ama ben soylemim söyleyince bir halt mutlaka çıkıyor. Ya bak bende o olay var ben bir seyimi birine anlatim mutlaka ters gidiyor bir şeyler oluyor mutluysam uzgun oluyorum falan ya bu nazar değilde garip bir şey yani. Mesela sana anlattim nazar degdirecek halin yok ama benim işler terse gidiyor ben bundan bir şey anlamadım
Ben hep alttan alıyorum zaten.. Benimki askere gitmeden böyle oldu çok üzülüyorum bi şans daha ver pişman olmıycaksın diyorum yok yok
sende azıcık sakinliğini koru canımvala alışamadı hiç kuzum daha da gitmedi hala toplanma yerinde of
ne anlattın ki ben dinlemiyorum seni
ne zamandır berabersiniz? askere gidince etmyecekte ne zaman edecek merak etme naz yapıyor şuan bizden nazlılar erkeklerimizÇok iyi geldi bana bu cevabınız çok sağolun..yani tabi affederdir ya çok dua ediyorum edicemde..
bilmiyorum canım bende de öyle kötü niyetli olmayan arkadaslarıma anlatsam da sorun oluyor mesela yanıma gelecekse kimseye söylemiyorum gelip gittikten sonra söylüyorum yada kesin değil falan diyorum neden böyle bende bilmiyomAhahah valla canım cidden bu neden kaynaklaniyor acaba
Tatlım dedim ya bizde askere gitmeden iki hafta once başladık kavgalara sen merak etme o şenlik değildir elbet hatasını anlar içini ferah tut inşallah barışırsınız :)Ben hep alttan alıyorum zaten.. Benimki askere gitmeden böyle oldu çok üzülüyorum bi şans daha ver pişman olmıycaksın diyorum yok yok
ne zamandır berabersiniz? askere gidince etmyecekte ne zaman edecek merak etme naz yapıyor şuan bizden nazlılar erkeklerimiz
canım bide kaçmayı dene istersen sen şuan ısrar ediyorsan onun rahatlığı vardır belki yaptığın şey çok mu büyük ki1,5 senedir beraberiz..nazdır inşallah...ikimizde çok istiyoduk askere gitmeden son günlerimiz güzel olsun değerlendirelim flan diyoduk ama düştüğümüz hale bak pes etmiycem hep arycam hep onunla konuşmaya çalışıcam tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?