2014 Yarenleri! :)

Ayyy ben olsam bende bozulurdum galiba

Işte bende sordum bana dediki seni herkesten arayamiyorum evet annemi kardeşimi aradım ama seni aramadim başkasından. Normalde beni arardi başkalarından bende söyledim dedi ki seni istemedigim kisinin telinden aramadim filan . Ne blm Paranoyak oldu bu ara
izne gelsin hesabını sorcam :)

canım normal ya benimkide kolay kolay aramaz kimseden tuhaflar azıcık

canım normal ya benimkide kolay kolay aramaz kimseden tuhaflar azıcık

Zaten benim ki hayatta aramazdi başkasından bir kere aramış uyuyordum duymadım kalkınca uyku sersemi o numaraya çağrı attım arasın diye sonra arkadasi aradı ben o olmadığını anlayınca yuzune kapattim. Eneee bana neler neler dedi niye arıyorsun sana başkasından arayinca sakin o numarayi arama demiyo muyum falan filan
Normalde hiç başkasından aramazdi bir ara aradı şimdi gene tribe girdi aramicam başkasından diye

ay garipler ya bütün dünya peşimizde sanıyolar galiba

iyi akşamlar kuzular napıyonuz?
ben aşkımı çok özledim daha 1 hafta bile olmadı

iyi akşamlar kuzular napıyonuz?
ben aşkımı çok özledim daha 1 hafta bile olmadı
canımm alıştığın için varlığına şu an çok zor geliyor zaman geçtikçe alışırsın kuzum olumlu düşünmeye çalış ben 5 aydır görmüyorum

canımm alıştığın için varlığına şu an çok zor geliyor zaman geçtikçe alışırsın kuzum olumlu düşünmeye çalış ben 5 aydır görmüyorum

bende 5 ay boyunca görmücem kuzum
işte acemilikten geldi izin kullandı ve gitti 1 hafta olcak yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…