Iyi aksamlar canım :)İyi akşamlar kızlar :)
Ayyy ben olsam bende bozulurdum galiba
canım normal ya benimkide kolay kolay aramaz kimseden tuhaflar azıcıkIşte bende sordum bana dediki seni herkesten arayamiyorum evet annemi kardeşimi aradım ama seni aramadim başkasından. Normalde beni arardi başkalarından bende söyledim dedi ki seni istemedigim kisinin telinden aramadim filan . Ne blm Paranoyak oldu bu ara
izne gelsin hesabını sorcam :)
Duyguyoşummmmmmmm :) ne çok özledim seni bi bilseennnnn:) naber bebeğimmmmm? Nasılsıııın?askıtellam :)
canım normal ya benimkide kolay kolay aramaz kimseden tuhaflar azıcık
ay garipler ya bütün dünya peşimizde sanıyolar galibaZaten benim ki hayatta aramazdi başkasından bir kere aramış uyuyordum duymadım kalkınca uyku sersemi o numaraya çağrı attım arasın diye sonra arkadasi aradı ben o olmadığını anlayınca yuzune kapattim. Eneee bana neler neler dedi niye arıyorsun sana başkasından arayinca sakin o numarayi arama demiyo muyum falan filan
Normalde hiç başkasından aramazdi bir ara aradı şimdi gene tribe girdi aramicam başkasından diye
ay garipler ya bütün dünya peşimizde sanıyolar galiba
benimkide ama galiba seninki kadar değilBenim ki abartir bu konularda hemde fazlasıyla
benimkide ama galiba seninki kadar değilpatronuma numaramo verdim diye vatsaptaki fotoğrafımı kaldırttı
Duyguyoşummmmmmmm :) ne çok özledim seni bi bilseennnnn:) naber bebeğimmmmm? Nasılsıııın?
aynen bende bebeğiiiimmmm yaAhahah bana demişti niye numaranı patronuna verdin ahahah valla bunlar komikcokkk özledim yaaa ben
yavrimmmmm napisinnCagniiiimmmmmmmmm
duştan çıktım bebeğimm sen napıyosunyavrimmmmm napisinn
bende yemek yedim oturuyorum kuzucummduştan çıktım bebeğimm sen napıyosun
teşekkürler canım benim ne var ne yokbende yemek yedim oturuyorum kuzucummsıhhatler olsun fıstıgımm
canımm alıştığın için varlığına şu an çok zor geliyor zaman geçtikçe alışırsın kuzum olumlu düşünmeye çalış ben 5 aydır görmüyorumiyi akşamlar kuzular napıyonuz?
ben aşkımı çok özledim daha 1 hafta bile olmadı
ay kuzum ne olsun ya valla sıkıldım bütün gün evdeydimteşekkürler canım benim ne var ne yok
aynen bebeğimmmmm ya çok güzeldi vallaay kuzum ne olsun ya valla sıkıldım bütün gün evdeydimhavada yağmurluydu tam miskinlik havası
canımm alıştığın için varlığına şu an çok zor geliyor zaman geçtikçe alışırsın kuzum olumlu düşünmeye çalış ben 5 aydır görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?