psikolojisi bozulmuş galiba canım askere gidecek ya ondan olabilir
hiç mi oluru yok canım ya
Hoşgeldim aramiza o zaman canım :)
hehhehheeh cansın canımsın kııızİhihihi Tişikkirler cınımmmmm
iyi olur canım inşallah ya hiç belli olmaz bu işlerMaalesef canım o yüzden boşuna çabalıyoruz yani asker yolu beklemek sabretmek vs sonu yok ama sevince böyle oluyor iste. Aman neyse akşam akşam bunalıma girmek istemiyorum
iyi olur canım inşallah ya hiç belli olmaz bu işler
aynen canım hakkınızda hayırlısı olsun ..Bakalim canım hayirlisiysa olsun değilse olmasın
Ne demek canım bende katılalı çok olmuyor zaten tatlım :) Benim sözlüm gideli 37 gün oluyor şafak karanlık yani 328 gün var daha :)Çok teşekkür ederim kabul edersiniz dimi beni :)2014 yareni değil 2015 yareni oluverdim bende :)
Ne demek canım bende katılalı çok olmuyor zaten tatlım :) Benim sözlüm gideli 37 gün oluyor şafak karanlık yani 328 gün var daha :)
Geçiyor canım rabbim bugunumuzu aratmasin :) sağol bu arada askerin daha gitmesi mi canımolsun geçerdir ya .. ben yemin törenine gitmeyi çok istiyorum ankaradan erzincan uçakla 1,5 saat otobüsle ise 12 saati buluyormuşbi affetsinde çok şey yapıcam Allah kavuştursun.. :)
Geçiyor canım rabbim bugunumuzu aratmasin :) sağol bu arada askerin daha gitmesi mi canım
Hayırlısıyla gider inşallah .Yok tatlım değil :) yemin törenine gidemedim ben ameliyat oldum bu canını acırmış bunun yüzünden neler yaptı ne laflar saydı seninle bu yola çıktığım için pişmanım bile dedi bana ertesi gün yanına gittim ben ne olacaksa olsun dedim kendi kendime yanıma gelir gelmez sarıldı özür diledi biz hep öyleyiz telefonda olunca kızarız bağırırız ama yanyanayken hiç sorunumuz olmuyor şimdi de istanbulda asker işte :))benimki bu hafta içersinde gidicek daha... Amin amin :) siz nasıl barışmıştınız o kavgalardan sonra özel olmazsa :).. ?
Hayırlısıyla gider inşallah .Yok tatlım değil :) yemin törenine gidemedim ben ameliyat oldum bu canını acırmış bunun yüzünden neler yaptı ne laflar saydı seninle bu yola çıktığım için pişmanım bile dedi bana ertesi gün yanına gittim ben ne olacaksa olsun dedim kendi kendime yanıma gelir gelmez sarıldı özür diledi biz hep öyleyiz telefonda olunca kızarız bağırırız ama yanyanayken hiç sorunumuz olmuyor şimdi de istanbulda asker işte :))
Bence yarın gitme kuzum önce telefonda mantıklı konuşmaya çalış alttan al zaten şuan onun psikolojisi alt üst olmuş durumda bana göre fazla üstelersen ters teper biraz üstüne düşme bakalım önce yaptığını anlasın hatasını görsün ona pişman olması için izin ver bence unutma tatlım her zaman kaçan kovalanırBu bana geçen hafta telefonda ayrılmak istediğin söyledi bende buna kızdım hadi göster bana kararlılığını yarın dedim ertesi gün otobüse bindim gittim biz yüzyüze bile kavga ettik stres yaptık kızdık birbirimize laflar söyledik ama hep sarıldık birbirimize sonra bi kaç gün ben aramadım beni özleyip pişman olsun arasın diye.. tedavi çıktı bu arada ona gitmek zorunda kaldım o arada beni aradı bişi demedi neden aradığımı bilmiyorum dedi kapadıı sonra ben aramadım pişman olsun diye .. bugün de yalvardım yarın gelip görüşelim görüşelim diyorum hayır diyor seninle görüşmek istemiyorum dedi bya((( şimdi uyuyor ama sabah gidiyimmi sabah 9 da orda olucam onu nasıl uyandırcam bide gelmezse çok ağlarım işte
Alışır kuzum inş en kısa zamanda valla biizm alışmadna askerlik bitti gerçipek sayılmaz canım ya ama alışıyor yavaş yavaş
ne güzel bir haber bu kuzummm ohh hasret giderin bol boll güzel günler geliyor yihuuuBenden güzel havadisler var beeğimmmmmmmmm:):) cuma günü aşkitomu evciye çıkartıyruuuuuyzzzz:):)
bebeyimm napim adaçayı içiyorum kuzummmKuşum kuşum kuşum kuşum kuşumnaabıyonnnn
Bence yarın gitme kuzum önce telefonda mantıklı konuşmaya çalış alttan al zaten şuan onun psikolojisi alt üst olmuş durumda bana göre fazla üstelersen ters teper biraz üstüne düşme bakalım önce yaptığını anlasın hatasını görsün ona pişman olması için izin ver bence unutma tatlım her zaman kaçan kovalanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?