2014 Yarenleri! :)

Maalesef canım o yüzden boşuna çabalıyoruz yani asker yolu beklemek sabretmek vs sonu yok ama sevince böyle oluyor iste. Aman neyse akşam akşam bunalıma girmek istemiyorum
iyi olur canım inşallah ya hiç belli olmaz bu işler

Çok teşekkür ederim kabul edersiniz dimi beni :) 2014 yareni değil 2015 yareni oluverdim bende :)
Ne demek canım bende katılalı çok olmuyor zaten tatlım :) Benim sözlüm gideli 37 gün oluyor şafak karanlık yani 328 gün var daha :)

Ne demek canım bende katılalı çok olmuyor zaten tatlım :) Benim sözlüm gideli 37 gün oluyor şafak karanlık yani 328 gün var daha :)

olsun geçerdir ya .. ben yemin törenine gitmeyi çok istiyorum ankaradan erzincan uçakla 1,5 saat otobüsle ise 12 saati buluyormuş bi affetsinde çok şey yapıcam Allah kavuştursun.. :)

olsun geçerdir ya .. ben yemin törenine gitmeyi çok istiyorum ankaradan erzincan uçakla 1,5 saat otobüsle ise 12 saati buluyormuş bi affetsinde çok şey yapıcam Allah kavuştursun.. :)
Geçiyor canım rabbim bugunumuzu aratmasin :) sağol bu arada askerin daha gitmesi mi canım

benimki bu hafta içersinde gidicek daha... Amin amin :) siz nasıl barışmıştınız o kavgalardan sonra özel olmazsa :).. ?
Hayırlısıyla gider inşallah .Yok tatlım değil :) yemin törenine gidemedim ben ameliyat oldum bu canını acırmış bunun yüzünden neler yaptı ne laflar saydı seninle bu yola çıktığım için pişmanım bile dedi bana ertesi gün yanına gittim ben ne olacaksa olsun dedim kendi kendime yanıma gelir gelmez sarıldı özür diledi biz hep öyleyiz telefonda olunca kızarız bağırırız ama yanyanayken hiç sorunumuz olmuyor şimdi de istanbulda asker işte :))

Bu bana geçen hafta telefonda ayrılmak istediğin söyledi bende buna kızdım hadi göster bana kararlılığını yarın dedim ertesi gün otobüse bindim gittim biz yüzyüze bile kavga ettik stres yaptık kızdık birbirimize laflar söyledik ama hep sarıldık birbirimize sonra bi kaç gün ben aramadım beni özleyip pişman olsun arasın diye.. tedavi çıktı bu arada ona gitmek zorunda kaldım o arada beni aradı bişi demedi neden aradığımı bilmiyorum dedi kapadıı sonra ben aramadım pişman olsun diye .. bugün de yalvardım yarın gelip görüşelim görüşelim diyorum hayır diyor seninle görüşmek istemiyorum dedi bya ((( şimdi uyuyor ama sabah gidiyimmi sabah 9 da orda olucam onu nasıl uyandırcam bide gelmezse çok ağlarım işte

Bence yarın gitme kuzum önce telefonda mantıklı konuşmaya çalış alttan al zaten şuan onun psikolojisi alt üst olmuş durumda bana göre fazla üstelersen ters teper biraz üstüne düşme bakalım önce yaptığını anlasın hatasını görsün ona pişman olması için izin ver bence unutma tatlım her zaman kaçan kovalanır

Öylemi dersinn.. ama işte bu bi kaç gün aramadım yalnız kaldı böyle düşünüyor gibi .. bide ben cumartesi günü sınav için ankaraya gidicem pazar günü sınava giricem oda zaten o sıralar mevlüt telaşında olur... görüşmeyi çok istiyorum bugün gidicektim senin için geliyorum dedim sesi yumuşadı hafiften sonra yine aynı kızgın haline döndü umrumda değilsin dedi, yazıhaneye gittim 1 saat erkene alınmış ve otobüs yok dedi oda mesaj atmış o sıra otobüse bindinmi diye bende binemedim durumu anlaatım ona işte sonra eve geldim keşke gelseydin dedi , gelemezmisin başka türlü dedi bende acaba taksimi tutsam dedi o çok pahalıya patlar dedi sonra kızgıın haline döndü görüşmiycez zaten yarın adapazarına gidiyorum gelme dedi gitmiycek ama ya ben yarın gelicem gitme dedim gelmiycem seni görmeye flan dedi bir an önce pişman olsun elimi ayağımı çekince hemen laf söylüyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…