- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Bence fazla usteleme bırak biraz sessizliği tatsin askerde zaten aklı başına gelir onun bi gelme demiş bi gel çocuk oyuncağı değil ya bu anlasın değerini. Uzun dönem mi yapacak askerliği canımÖylemi dersinn..ama işte bu bi kaç gün aramadım yalnız kaldı böyle düşünüyor gibi .. bide ben cumartesi günü sınav için ankaraya gidicem pazar günü sınava giricem oda zaten o sıralar mevlüt telaşında olur... görüşmeyi çok istiyorum bugün gidicektim senin için geliyorum dedim sesi yumuşadı hafiften sonra yine aynı kızgın haline döndü umrumda değilsin dedi, yazıhaneye gittim 1 saat erkene alınmış ve otobüs yok dedi oda mesaj atmış o sıra otobüse bindinmi diye bende binemedim durumu anlaatım ona işte sonra eve geldim keşke gelseydin dedi , gelemezmisin başka türlü dedi bende acaba taksimi tutsam dedi o çok pahalıya patlar dedi sonra kızgıın haline döndü görüşmiycez zaten yarın adapazarına gidiyorum gelme dedi gitmiycek ama ya ben yarın gelicem gitme dedim gelmiycem seni görmeye flan dedi bir an önce pişman olsun elimi ayağımı çekince hemen laf söylüyor bana
Bence fazla usteleme bırak biraz sessizliği tatsin askerde zaten aklı başına gelir onun bi gelme demiş bi gel çocuk oyuncağı değil ya bu anlasın değerini. Uzun dönem mi yapacak askerliği canım
Eneee dur bende kendime adaçayı yapiyimmmm:):) canımı isteddin kız:):):) buaraa sağol bitanrmmmm inşallah haftasonu 2 günlüğüne aşkitoma kavuşucammmm:):):)bebeyimm napim adaçayı içiyorum kuzummm
Tatlım yanlış hatırlamıyorsam 1.5 yıllık ilişkiniz vardı sanırım ee o kadar zamanın değeri vardır heralde bence şimdi arama hiç zaten acemilik 28 gün sürüyor dişini sık biraz sabret sen peşine düşüneceğine birazda o senin peşine düşsün sabret kuzucum birazaskerde aklı başına gelirmi dersinuzun dönem yapıcak evet.. acemilik erzincanda topçu.. e ben aramıyımmı .. yarında gitmiyimmi yani.. ama o şimdi gelcem diye biliyor kötü olmazmı gelmiycem deyince o
yap kuzum hem sağlık hemde sıcacık ohh misssEneee dur bende kendime adaçayı yapiyimmmm:):) canımı isteddin kız:):):) buaraa sağol bitanrmmmm inşallah haftasonu 2 günlüğüne aşkitoma kavuşucammmm:):):)
Tatlım yanlış hatırlamıyorsam 1.5 yıllık ilişkiniz vardı sanırım ee o kadar zamanın değeri vardır heralde bence şimdi arama hiç zaten acemilik 28 gün sürüyor dişini sık biraz sabret sen peşine düşüneceğine birazda o senin peşine düşsün sabret kuzucum biraz
Ohhhh yaptım bilenekkkkyap kuzum hem sağlık hemde sıcacık ohh misssNe güzel kuzum valla yaa
mecbur alışacak bebeğim başka şansı yokAlışır kuzum inş en kısa zamanda valla biizm alışmadna askerlik bitti gerçi
Aykuzu inşallah Allahın izni ile bizde ogünleri görücezOhhhh yaptım bilenekkkkay kuzum az evvel bi topik gördüm eski şafak kankalarım fln diye teeee 2010 yılında açılmış bi tuhaf oldm kıııız Kızların kimisi evlenmiş kimisinin çocuğu olmuşşş.. Rabbim bizede göstersin ogünleri yaaa
Izmir kadar degildir cicim hahajaOoo oralarda da vaarr ünili kızlar ohhhh
Banane gene de sinir oldum yaaa
Aynen balım bende olmedim surunyorm:)iyilik kuzum ölmedik surunuoz senden naber :)
1.5 yıllık ilişkide gelmedigin için vazgeçtiğini düşünürse zaten ne anlamı var o kadar zamanın? Ben senin yerinde olsam bunu onu denemek için bir fırsat olarak düşünürdüm biraz sabırlı olmalisin zaten seni gerçekten seviyor değer veriyorsa askerlik sürecinde aklı başına gelir çünkü orada en çok sana ihtiyacı olacak benim sözlüm her konuştuğumuzda ağlıyordu sensizlik çok zor diye tek dayanağı bendim o süreçte çünkü aile bir yere kadar herseyini aileye anlatamıyordu sabrederdim ben yinede karar seninbenim vazgeçtiğimi düşünmez dimi..evet 1,5 yıllık çok güzel bir ilişkimiz vardı.. ben aramayınca o da aramazsa o zaman çok çok daha fazla üzülürüm beni affedip döner inşallah ama işte şuna takıldım yarın gitmezsem oda baya incinir üzülür bi laf eder yine biliyorum bide mesaj atarsa noldu gelemedin dimi bu laflardan sonra derse ne diyceğimi bilemiyorum
Ayyyy çok güzel olucakkkk herşeyyyyyyyyyyyyyy:):):):):):)Aykuzu inşallah Allahın izni ile bizde ogünleri görücez
LeeeyyynnnnAynen balım bende olmedim surunyorm:)
1.5 yıllık ilişkide gelmedigin için vazgeçtiğini düşünürse zaten ne anlamı var o kadar zamanın? Ben senin yerinde olsam bunu onu denemek için bir fırsat olarak düşünürdüm biraz sabırlı olmalisin zaten seni gerçekten seviyor değer veriyorsa askerlik sürecinde aklı başına gelir çünkü orada en çok sana ihtiyacı olacak benim sözlüm her konuştuğumuzda ağlıyordu sensizlik çok zor diye tek dayanağı bendim o süreçte çünkü aile bir yere kadar herseyini aileye anlatamıyordu sabrederdim ben yinede karar senin
Canim hoşgeldin aramıza konuyu net bilmiyorm anlatırsan aydınlanrmaramayıncada söyleniyor bana sonra .. bu 5 gün aramadım diye bi laf edipduruyor .. naz yapmanın hiç sırası değil ah ahbee.... son günleri böyle geçirmekmi istiyosun anlamıyorum
Kuzum balım arim petegimLeeeyyynnnn
Elbette sabrederim.. doğru söylüyorsun o bide ailesine içini dökebilen biri değil benle paylaşır bişi olduğunda hemen... umarım orda hemen beni arar.. e peki o zaman yarın ona nasıl birşey yazayım ?...
kuzum karartma icini gonlunu ferah tut 200ler cabuk geciyoo plakalara dusunce asil zaman duruyo :)Iyi olmaya calisiyorum balım ya sen nasılsın bakalm :) kuzum hala şafak karanlık yaaageçmiyor. Zaman 200 lerde saymyrm demetim geçmiyor cnku :) sem neler yapıyorsun bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?