2014 Yarenleri! :)

Bence fazla usteleme bırak biraz sessizliği tatsin askerde zaten aklı başına gelir onun bi gelme demiş bi gel çocuk oyuncağı değil ya bu anlasın değerini. Uzun dönem mi yapacak askerliği canım

Bence fazla usteleme bırak biraz sessizliği tatsin askerde zaten aklı başına gelir onun bi gelme demiş bi gel çocuk oyuncağı değil ya bu anlasın değerini. Uzun dönem mi yapacak askerliği canım

askerde aklı başına gelirmi dersin uzun dönem yapıcak evet.. acemilik erzincanda topçu.. e ben aramıyımmı .. yarında gitmiyimmi yani.. ama o şimdi gelcem diye biliyor kötü olmazmı gelmiycem deyince o

askerde aklı başına gelirmi dersin uzun dönem yapıcak evet.. acemilik erzincanda topçu.. e ben aramıyımmı .. yarında gitmiyimmi yani.. ama o şimdi gelcem diye biliyor kötü olmazmı gelmiycem deyince o
Tatlım yanlış hatırlamıyorsam 1.5 yıllık ilişkiniz vardı sanırım ee o kadar zamanın değeri vardır heralde bence şimdi arama hiç zaten acemilik 28 gün sürüyor dişini sık biraz sabret sen peşine düşüneceğine birazda o senin peşine düşsün sabret kuzucum biraz

benim vazgeçtiğimi düşünmez dimi.. evet 1,5 yıllık çok güzel bir ilişkimiz vardı.. ben aramayınca o da aramazsa o zaman çok çok daha fazla üzülürüm beni affedip döner inşallah ama işte şuna takıldım yarın gitmezsem oda baya incinir üzülür bi laf eder yine biliyorum bide mesaj atarsa noldu gelemedin dimi bu laflardan sonra derse ne diyceğimi bilemiyorum

yap kuzum hem sağlık hemde sıcacık ohh misss Ne güzel kuzum valla yaa
Ohhhh yaptım bilenekkkk ay kuzum az evvel bi topik gördüm eski şafak kankalarım fln diye teeee 2010 yılında açılmış bi tuhaf oldm kıııız Kızların kimisi evlenmiş kimisinin çocuğu olmuşşş.. Rabbim bizede göstersin ogünleri yaaa

Aykuzu inşallah Allahın izni ile bizde ogünleri görücez

1.5 yıllık ilişkide gelmedigin için vazgeçtiğini düşünürse zaten ne anlamı var o kadar zamanın? Ben senin yerinde olsam bunu onu denemek için bir fırsat olarak düşünürdüm biraz sabırlı olmalisin zaten seni gerçekten seviyor değer veriyorsa askerlik sürecinde aklı başına gelir çünkü orada en çok sana ihtiyacı olacak benim sözlüm her konuştuğumuzda ağlıyordu sensizlik çok zor diye tek dayanağı bendim o süreçte çünkü aile bir yere kadar herseyini aileye anlatamıyordu sabrederdim ben yinede karar senin

Elbette sabrederim.. doğru söylüyorsun o bide ailesine içini dökebilen biri değil benle paylaşır bişi olduğunda hemen... umarım orda hemen beni arar.. e peki o zaman yarın ona nasıl birşey yazayım ?...

aramayıncada söyleniyor bana sonra .. bu 5 gün aramadım diye bi laf edipduruyor .. naz yapmanın hiç sırası değil ah ahbee.... son günleri böyle geçirmekmi istiyosun anlamıyorum
Canim hoşgeldin aramıza konuyu net bilmiyorm anlatırsan aydınlanrm bu arada ben damal. adana da yasiyorum yaşım 21 :)

Elbette sabrederim.. doğru söylüyorsun o bide ailesine içini dökebilen biri değil benle paylaşır bişi olduğunda hemen... umarım orda hemen beni arar.. e peki o zaman yarın ona nasıl birşey yazayım ?...

canm bak bende erkek arkadasmn gdcegı hafta kavgalıydk konusmuoduk ama gdcegı gun yanına gttm ve cok guzel gectı .. benden sana tavsıye mutlaka gıt yanına konus ..

Iyi olmaya calisiyorum balım ya sen nasılsın bakalm :) kuzum hala şafak karanlık yaaa geçmiyor. Zaman 200 lerde saymyrm demetim geçmiyor cnku :) sem neler yapıyorsun bebis
kuzum karartma icini gonlunu ferah tut 200ler cabuk geciyoo plakalara dusunce asil zaman duruyo :)
bende napayim kusum ayni iste ise gidip geliyorum, bi yandan ceyiz falan gecinil gidiyoruz sukur balim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…