aynen o sorunlar daha büyük onları çözmeye odaklanın canım yaFarkında da bizim aslına bakarsan bissuru sorunumuz var bunlar faso fiso yaa neyseee :)
valla anlamadım ki canım sorunu ne sevgilinin
Nasılsın balımyaakşamlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
kaç gün kaldı kuzumBen de beş aydır görmüyorum
iyiyim bebeğim sen nasılsın bi görünüp bi kayboluyon kıııızNasılsın balım
Tatlımmm iş den geç çıktığım için fazla vaktim olmuyoiyiyim bebeğim sen nasılsın bi görünüp bi kayboluyon kıııız
Yaaaaaaaaaaaa heycanıma veeeeeerrr lütfeeeennnn yapma denizine böyleeeeeeyeme bananekkkkkkkk hayırsız deniiiiiz
Kuşum kuşum kuşum kuşum kuşumkaç gün kaldı kuzum
Onlar imkansız canım ya cozulmeezz, ben imkansız aşklar için yaratilmisimaynen o sorunlar daha büyük onları çözmeye odaklanın canım ya
ay başında burda inşallahkaç gün kaldı kuzum
sen üzülme gülüm incinme ben ağlarım ikimizin yerineYaaaaaaaaaaaa heycanıma veeeeeerrr lütfeeeennnn yapma denizine böyleeeeeeüzülürüm amaaaaa
Allah iyilik versin canım benimmTatlımmm iş den geç çıktığım için fazla vaktim olmuyoİyiyim Allah'a şükürler olsun
Estağfirullah bitanemmm.. Sıkma sen canını.. Allahın izniyle barışırsınız:) konuşuyomuşsunuzda zateeeennnn:) askere gidince anlar kıymetiniiiii.. Herşey daha iyi olur inşallah:)Anladım canım,kusuruma bakmayın üzgünümde
hiç mi oluru yok canım yaOnlar imkansız canım ya cozulmeezz, ben imkansız aşklar için yaratilmisim
nikahina beni de cagir sevgilim istersen sahidiN olurum senin
ay başında burda inşallah
Allah gariiiiiiii sevsinler senin şarkınııııı:)sen üzülme gülüm incinme ben ağlarım ikimizin yerine
psikolojisi bozulmuş galiba canım askere gidecek ya ondan olabilir5 gün aramadım ya bunu şimdi sık sık arıyorum oda beni arıyor tabi.. diyoki,aklın başına şimdimi geldi diyor bende yo ben seni düşünmeyi hiç bırakmadım bi ben bilirim bide Allah bilir dedim neler yaşadığımı dedim öyle yani... bende anlamıyorum diyoki bide senle konuşmadan ne mutluydum şimdi sinir krizi geçiriyorum anlasana beni diyor ..
senin içinAllah gariiiiiiii sevsinler senin şarkınııııı:)
Amin kuzum cümlemizeAllah iyilik versin canım benimm
Hoşgeldim aramiza o zaman canım :)İnşallah barışırıızz ben ona destek olurum onu güldürürüm her zaman olduğu gibi.. yeterki bıraksın inadı affetsin benide.. çok sağolun bu arada bende artık burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?