aynen canım kim olursa olsun yani valla benimki bu kadar düşünüp stres yapmaz bence ben niye yapıyorum ki,sen niye yapıyorsun kiSorma ya Anca kendime zarar veriyorum aslinda sevdigin adamda olsa başkası için kendini yipratmaman gerekiyor
büyütülecek bişey yok abartmış erkek arkadaşın bence.. şuan ne durumdasın peki?
hatalı değilsin yalvarma aramazsa arama naz yapıyordurŞuan konuşmuyoruz sanırım uyuyor.. beni aramasını çok istiyorum.. yarın onu görmeye gitmek istiyorum ..
Kız sen küçücükmüşün yaaaaaaaaaminnoş seniiiiiiiii
Oyyy gel öpemde barışalımmmilk geldiğinde selam bebeğim yazmıştım hatta ilk ben yazmıştım
ohoooo geçti artıkOyyy gel öpemde barışalımmmSevinçten hiç farkına varmamışım bile kusura bakma kuşum yaa.. Hemen telafisini yapıyimmmm..
Selam cınııııımmmmmm nasılsıııun
aynen canım kim olursa olsun yani valla benimki bu kadar düşünüp stres yapmaz bence ben niye yapıyorum ki,sen niye yapıyorsun ki
hatalı değilsin yalvarma aramazsa arama naz yapıyordur
Eşek sıpaları yaaaa:):):):) anca geçer siniri bitanemmm azıcık daha sabret sen:) sabreden duygutoş aşkitoşuna kavuşurmuş
Olgun değilsin demedim ki tatlım yaşın küçükmüş dedimmmm18 yaşına göre çok şey yaşadım yaşımdan olgun olduğumu söylerler çevremdekiler..
bende bi ara kafayı yicektim canım senin gibi ama daha iyiyim şimdi sende çok takma kafana seviyorsun sevginin farkındadır oda zaten. boşuna sıkma canınıSorma ya elimdeN gelse aslında umursamicam artık yoruldum yaa
Çabuk göster kankaaaaaaaa :) onları göriyimde gözüm gönlüm açılsınnnn:)ınsallah kuzum bakalım ne zaman gececek sabrı :))) bende cıcıler aldm sana gosterım stres atıyrm oyle ahahah :))
Olgun değilsin demedim ki tatlım yaşın küçükmüş dedimmmm
valla anlamadım ki canım sorunu ne sevgilininaramayıncada söyleniyor bana sonra .. bu 5 gün aramadım diye bi laf edipduruyor .. naz yapmanın hiç sırası değil ah ahbee.... son günleri böyle geçirmekmi istiyosun anlamıyorum
Çabuk göster kankaaaaaaaa :) onları göriyimde gözüm gönlüm açılsınnnn:)
yaakşamlaaaaaaaaaaaaaaaaaarHayırlı akşamlar güzellikler
Yerim bak seniiiiiiin tribiniiiiiiiohoooo geçti artık
çok sevindim adınıza hanımefendi inşallah çoook güzel geçer evci iznininz bol bol hasret giderin
bende bi ara kafayı yicektim canım senin gibi ama daha iyiyim şimdi sende çok takma kafana seviyorsun sevginin farkındadır oda zaten. boşuna sıkma canını
yeme bananekkkkkkkk hayırsız deniiiiizYerim bak seniiiiiiin tribiniiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?