2014 Yarenleri! :)

Bak adıma damla yazacsktm
kuzum karartma icini gonlunu ferah tut 200ler cabuk geciyoo plakalara dusunce asil zaman duruyo :)
bende napayim kusum ayni iste ise gidip geliyorum, bi yandan ceyiz falan gecinil gidiyoruz sukur balim
Doğru diyosun balım buna da şükür :) ALLAH kolaylık versin demetim ceyizler al al bitmio be demetim o kadar alyorsun alıyorsun bitmyr :) gerçi can geldgnde ksmet se bekle beraber seceriz dedi bn almiyorm büyük Seyleri bekliyorum onu:)

Elbette sabrederim.. doğru söylüyorsun o bide ailesine içini dökebilen biri değil benle paylaşır bişi olduğunda hemen... umarım orda hemen beni arar.. e peki o zaman yarın ona nasıl birşey yazayım ?...
O yazana kadar yazma bakalım akşama kadar dur eğer akşama kadar yazmazsa konuşmaya çalış eğer konuşmamak için kararliysa ustleme onun aramasını bekle

Tikinyordum Kuzum hahaja sen napysn:)
Canım sıkıldı biraz ya atakan aradı şimdi biraz sert konuştu whatsapp durumumda tarihi belirsiz vuslat vakti yazıyordu o gittiğinden beri bi asker arkadaşından bakmış durumu görmüş fotoğrafı da sadece rehberimdekiler görüyordu sanki fotoğrafı kaldırmışım gibi fotoğraf nerde aç çabuk bakıcam dedi sonra seni seviyorum dedi kapattı ya püf

sorma kuusuum bitmezzz :) oh ne dusunceli eniste yaa bizimki nefret ediyo alisveristenn :))) senin begendigin herseyi begeniyorum sen sec ben herseye tamamim diyo beyfendi :) alisverise gidince de almadan bana soruyo guveniyorum senin zevkine diyo kurban oldugum :)
buyuk seyleri bende alamiyorum damlam alirsam nasil goturecem ki istanbula
Yaaa içimden seni geçiriyodum demetim yaaaaaaaaaaaaa.. Nasılsın iyimisin? Nasıl gidiyo hayat?
oy kusum benimmm :) iyiyim guzelim 4 gundur geceleri aglamak disinda iyiyimmm :) depresyondaydim sanki erdiyi gorunce aglayasim geliyodu ama atlattim sukur canim onun disinda iyiyim guzelimmm yuvarlaniyp gidiyoruz iste
sen napiyon guzelimmm hersey yolundadir insallahhh

Anladım balım kötü bsey dememiski kuzum trip arsa seni seviyorum demezdi bence yazdiginda izah edersin balım bu erkekler askerde takintili oldular yaa

Yaaaaa nolduuuuuu demetimmmmm ben iyim allaha şükür herşey yolunda bi sıkıntı yok.. Sana noolduuu neden ağlayıp durdunnnn

Anladım balım kötü bsey dememiski kuzum trip arsa seni seviyorum demezdi bence yazdiginda izah edersin balım bu erkekler askerde takintili oldular yaa
Vuslat ne demek dedi bende kavuşma dedim hi iyi bakalım falan dedi sonra annemlerle konuştum trip attılar dedi noldu dedim sonra anlatırım whatsappi aç bakıcam dedi whatsapptan aç diye mesaj attı açtım ki dedim sonra cevap gelmedi oy allahım oy inşallah sorun yapmaz bunu

Senin enişte daha düşünceli benim can dan kuzum cnku can bekle diyor da boşa her gittgmzde bsey al maya ceyizlik magazaya geçer bir iki dolanr benle oturur bakmaz bile bu nasıl derim güzel begendysen bnde bgndm al al der yksa seçmez öyle balim:) demetim büyük şeyler için de sevdiceginle gider alırsın kuzum nisanlandktn snra kısmetse INŞALLAH balım

Canim hoşgeldin aramıza konuyu net bilmiyorm anlatırsan aydınlanrm bu arada ben damal. adana da yasiyorum yaşım 21 :)

Hoşbulduk ... konu şu.. erkek arkadaşımla 1 haftadır kavgalıyız ve bu hafta içersinde erzincana gidicek uzun dönem.. 1 hafta önce aramız iyiyken o gece benden ayrılmak istedi bana güvenmediğini ve bende soğudunu söylerek.. bende buna kızarak hadi göster bana kararlılığını dedim ( bu benimle yüzyüze gelince bütün üzüntüsünü unutur hemen barışır dedim ) ertesi gün gittim otobüsle yanına, o gün baya tartıştık kızdık laflar ettik ben bi kaç gün aramadım sonra istanbula beni tedaviye çağırdılar (oda benim istanbula gitmemi hiç istemez) sonra gitmek zorunda kaldım ablam yaşıyordu orda hem , beni aradı ordayken ,seni neden aradığımı bilmiyorum dedi ve kapadı birdahada aramadı, bende aramadım çünkü tedavim kötü sonuçlanmıştı koklear implant kullanıyorum ben .. doktorum 5 yıl sonra duyamıycağımı söyledi çok üzülmüştüm.. istanbuldan dönerken (istanbulda 5 gün kaldım ) otobüste beni aradı işte otobüsteyim ne oldu dedim sana birşey diycektim dedi o sırada teller kapandı sesler kesildi bana mesaj atmış sana diyceğim şuydu ben bir başkasıyla görüşüyorum beni birdaha arama teşekkürler bu mesajıma bile geri dönme demiş bende bunu bana neden söylüyosunki dedim öyle öyle konuştuk ben eve vardım eve vardınmı diye mesaj atmış bende evet dedim beni aradı duyamıycağımı söyleyince benle beraber ağlamaya başladııı sonra o eve geçince baya geç saate kadar konuştuk hadi bana bunun şaka olduğunu söyle sana hiç kızmıycam dedi bende şaka değil ama aslını anlatıyım dedim haziranda bi tedavi daha olucak eğer onda başarılı olursam 5 sene sonra duyabilirmişim ama eğer başarılı olamazsam gerileyip duyamazmışım dedim.. sen çakalsın sana hiç inanmıycam flan demey başladı hata üstüne hata seni hiç affetmiycem dedi .. bu 2 gündür affet affet diye yalvarıyorum bugün akşam gidicektim onun olduğu ilçeye ama otobüs saatine yanlış bildiğim için gidemedim o sırada bana mesaj atmış otobüse bindinmi diye bende durumu anlatıım çok üzgün olduğumu söyledim keşke gelebilseydin başka bi yerden gelemezmisin dedi ben gelirim istersen dedi beraber kalalım dedi (burda bi değişik oldum doğrusu) gelemem ya otobüs saatleri hep geçmiş dedi .. sonraa dedimki yarın erkenden gelicem dedim gelme dedi seni görmek istemiyorum umrumda değilsin dedi .. ama beni aramaya devam etti.. beni özlediğini bile söyledi. askere gitcek son günler böyle yapmasın bari

Anladım balım ya yoktur bence anlattgina göre bunu sorun edecgni sanmiyorm tatlım içini ferah tur

canm bak bende erkek arkadasmn gdcegı hafta kavgalıydk konusmuoduk ama gdcegı gun yanına gttm ve cok guzel gectı .. benden sana tavsıye mutlaka gıt yanına konus ..

gideceği gün yanına nasıl gidicem.. eğlencesi olur bunun yanında birsürü insan olur ve gideceği kesin tarihi bana söylemiyor acaba abisini arayıp sorsammı o hangi gün gidicek diye.. ? aklım çok karıştı inanın çok üzgünüm beni hemen affetmesini istiyorum gitmeyipte hatasını anlayıp bana gelsin istiyorum bi yandanda ben ona gidiyim sarılıyım hemen barışalım konuşalım istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…