- 27 Ocak 2015
- 579
- 61
- 38
- 31
ya benm kı ozletmıyordu bızı kasım da gıttı aralıkta geldı ocakta gıttı subatta geldı bdahakı gelısıde ksmetse temmuzda o uzun olacak bırazsiz uzun bi zamandır görmeyince biraz komik geldi :)))) askerliğin son günlerinde elbet çok görüşmüşsünüz biz şimdiden başladık
Hayır hiç alakası yok biz de fazladan 1 hafta rapor aldık öyle olsa benimkinin askerliği uzar :)Çünkü hava değişimi sayılmıyor ama izin sayılıyor diye biliyorum :)
agıstos gel se de cok sevıncem 2ayımız kalmıs olacak ALLAH ın ıznyle :))Şu ağustos bi gelseeeeeeeee birşey kalmayacak
Ne güzel bi duygu ya öyle tuhaf geliyor ki o günleri iple çekiyorum :)agıstos gel se de cok sevıncem 2ayımız kalmıs olacak ALLAH ın ıznyle :))
Hadi inşallah geçiyor be zorda olsa :))darısı sana olsun balım ama bana gene cok gelıyor 200 sana da az kalmıs bak 27 gun snra 200 lere gelyorsun bsey kalmamıs balım sana da :)
balım rapor alınınca gene safaktan dusulyor mecbur oda sayılyor bnm can da aldı raporÇünkü hava değişimi sayılmıyor ama izin sayılıyor diye biliyorum :)
aynen oyle hemen gecse zaman keske o burdayken oyle bı gecerdı kı smdı zorla gecıyor resmen yaaNe güzel bi duygu ya öyle tuhaf geliyor ki o günleri iple çekiyorum :)
he bacı zorda olsa gecıyor cok sukurHadi inşallah geçiyor be zorda olsa :))
O zaman daha iyi benimki sırf o yüzden rapor almıyorHayır hiç alakası yok biz de fazladan 1 hafta rapor aldık öyle olsa benimkinin askerliği uzar :)
rapor alsın ya olur mu oyle sey o tadı tuzuO zaman daha iyi benimki sırf o yüzden rapor almıyor
Bi bakmışız evlenmişiz çocuklar yüzünden konuşamıyoruz falanhe bacı zorda olsa gecıyor cok sukur
Acemiliği önemli deil ustalığı önemli.. Bizimde acemi birliğimiz izmir di
Gideli bir hafta olmadı ustaya kuzum biraz zaman geçsin aldiririm benrapor alsın ya olur mu oyle sey o tadı tuzu
ıkı dkkada evlendırdın cocuk ta olduBi bakmışız evlenmişiz çocuklar yüzünden konuşamıyoruz falan
Yokkkk alabildiği kadar alsın biz temmuz'da öyle yapıcaz. İlk gittiğin de komutanı korkutmak için bu rapor sayılmaz falan demişti. Ama sonra benim ki santralci olunca raporlar geçerli dedi :) Yani gözünü korkutmak için öyle diyolarO zaman daha iyi benimki sırf o yüzden rapor almıyor
nasıl yani :)))ya benm kı ozletmıyordu bızı kasım da gıttı aralıkta geldı ocakta gıttı subatta geldı bdahakı gelısıde ksmetse temmuzda o uzun olacak bıraz
tamam balım :) alması daha ıyı enazndn fazla kalır bırazGideli bir hafta olmadı ustaya kuzum biraz zaman geçsin aldiririm ben
Benim için çabuk geçiyor çünkü işim beni oyalıyor :)) Ne yapalım kendimizi zora sokunca daha kötü oluyor o yüzden hiç zaman geçmiyor demeyeceksin zaman öyle yada böyle geçiyoaynen oyle hemen gecse zaman keske o burdayken oyle bı gecerdı kı smdı zorla gecıyor resmen yaa
Bunu öğrendiğim iyi oldu rapor işinde çok iyi atakanYokkkk alabildiği kadar alsın biz temmuz'da öyle yapıcaz. İlk gittiğin de komutanı korkutmak için bu rapor sayılmaz falan demişti. Ama sonra benim ki santralci olunca raporlar geçerli dedi :) Yani gözünü korkutmak için öyle diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?