2014 Yarenleri! :)

hep dua ediyorum hep.. Allahım artık bu günler geçsin diye.. umarım o beni yalnız bırakmaz

ALLAHım korusun askerını tum dogudakılerı doguda olmayanlarıda korusun RABBIM balım dua et cok sukur gene eskısı gıbı teror olayları yok balım ya tayıp 9 aya dusurseydı bı guzel olacaktı aslında
Bırakmaz kuzum yeterki istemesini bil sen.

Ne çok dua ediyorum var ya atakan da çok umutlu artık inşallah düşer yoksa iyice karamsar olucam valla (

Bırakmaz kuzum yeterki istemesini bil sen.

Ne çok dua ediyorum var ya atakan da çok umutlu artık inşallah düşer yoksa iyice karamsar olucam valla (
yok kuzum karamsar olma kurban oldugum ALLAH ım yardım eder. INSALLAH duser be kuzu komutanları snra bse demız mı 9 ay ıcın :)

yok kuzum karamsar olma kurban oldugum ALLAH ım yardım eder. INSALLAH duser be kuzu komutanları snra bse demız mı 9 ay ıcın :)
Yok kuzum şimdilik herkes mayısı bekliyor o değil de ben internetten baktım 12 aya 2011de düştü o yıl 2 3 yıl sonra da 9 aya düşecek demişler daha umutlandım ben :)

cok sukur teror olayları da eskısı gıbı degıl kuzum ya :) o degılde uzun donem de zor beklemek 300ler hıc gecmıyor karartmak gıbı olmaym senı

eskisi gibi değil evet biraz daha rahat.. uzun dönem çok zor çok 1 sene boyunca bekliyosun o özlem çok büyük.. bende bekliycem yaren olduk artık.. :))

Dua et yani o değilde şimdi batıda askerlik daha zor ve riskli doğudakiler full koğuşta yatıyor :d

Ta erzincan allahtan topçu çıktı ustalığı çoğunu batıya gönderiyorlarmış .. batı dahamı kötü ((( dua ederim tabikidee hepp....

eskisi gibi değil evet biraz daha rahat.. uzun dönem çok zor çok 1 sene boyunca bekliyosun o özlem çok büyük.. bende bekliycem yaren olduk artık.. :))
aynen ben hele cok ozluyorum anlatamam :) nyse cogu gıttı azı kaldı ya darısı sana olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…