cok sukur teror olayları da eskısı gıbı degıl kuzum ya :) o degılde uzun donem de zor beklemek 300ler hıc gecmıyor karartmak gıbı olmaym senıbende memnun oldum :) kırklareli ne kadar iyi en batı bi risk yok yani :)
hep dua ediyorum hep.. Allahım artık bu günler geçsin diye..umarım o beni yalnız bırakmaz
Bırakmaz kuzum yeterki istemesini bil sen.ALLAHım korusun askerını tum dogudakılerı doguda olmayanlarıda korusun RABBIM balım dua et cok sukur gene eskısı gıbı teror olayları yok balım ya tayıp 9 aya dusurseydı bı guzel olacaktı aslında
18 ocak sülüs tarihi bebeğim tam olarak hesaplamadım şafağı :) :)Canım birşey sorucam ayin kaçında acemiye teslim oldu sevdicegin
yok kuzum karamsar olma kurban oldugum ALLAH ım yardım eder. INSALLAH duser be kuzu komutanları snra bse demız mı 9 ay ıcın :)Bırakmaz kuzum yeterki istemesini bil sen.
Ne çok dua ediyorum var ya atakan da çok umutlu artık inşallah düşer yoksa iyice karamsar olucam valla(
150 falan olsak iyi de 300 daha oybende oyleyım hele bendekı sacmalıga bak 365 gunum varken cok motıve doluydum 200lere dustum karamsar oldum
istemesini bil derkenBırakmaz kuzum yeterki istemesini bil sen.
Ne çok dua ediyorum var ya atakan da çok umutlu artık inşallah düşer yoksa iyice karamsar olucam valla(
Yok kuzum şimdilik herkes mayısı bekliyor o değil de ben internetten baktım 12 aya 2011de düştü o yıl 2 3 yıl sonra da 9 aya düşecek demişler daha umutlandım ben :)yok kuzum karamsar olma kurban oldugum ALLAH ım yardım eder. INSALLAH duser be kuzu komutanları snra bse demız mı 9 ay ıcın :)
smdı bn 100 e geldıgmde sen kac olmus olacan
150 falan olsak iyi de 300 daha oy
Dua et yani o değilde şimdi batıda askerlik daha zor ve riskli doğudakiler full koğuşta yatıyor :distemesini bil derkenben sadece onun pişman olup gelmesini bekliycem
Benim daha 327 senin kaçsmdı bn 100 e geldıgmde sen kac olmus olacan
ay hadı INSALLAH ya oyum ona valla dusururse 9 ayaYok kuzum şimdilik herkes mayısı bekliyor o değil de ben internetten baktım 12 aya 2011de düştü o yıl 2 3 yıl sonra da 9 aya düşecek demişler daha umutlandım ben :)
cok sukur teror olayları da eskısı gıbı degıl kuzum ya :) o degılde uzun donem de zor beklemek 300ler hıc gecmıyor karartmak gıbı olmaym senı
bnmde 200 un ustunde daha bakmıyorum cunku gecmıyorBenim daha 327 senin kaç
Kuzum şafağı hesapladım tam olarak 312bende oyleyım hele bendekı sacmalıga bak 365 gunum varken cok motıve doluydum 200lere dustum karamsar oldum
aynen ya dusurse tayıp bızm askerlere tutar dusmesı dırek oyum tayıp e olacak dusururse eger oda2014'de de diyorlardı askerlik 9 ay'a düşecek bi düşemedi gitti :)
18 ocak sülüs tarihi bebeğim tam olarak hesaplamadım şafağı :) :)[/QUOTE
Atakanin da 5 şubat şafak sayar benim böyle gösteriyor ondan sordum ben mi yanlışım diye :)
tamam bebıs bırazdan yapacam safak tablosnuKuzum şafağı hesapladım tam olarak 312
Dua et yani o değilde şimdi batıda askerlik daha zor ve riskli doğudakiler full koğuşta yatıyor :d
aynen ben hele cok ozluyorum anlatamam :) nyse cogu gıttı azı kaldı ya darısı sana olsun kuzumeskisi gibi değil evet biraz daha rahat.. uzun dönem çok zor çok 1 sene boyunca bekliyosun o özlem çok büyük.. bende bekliycem yaren olduk artık.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?