- 27 Ocak 2015
- 579
- 61
- 38
- 31
canım senınkı ne zaman ızne gelecekCanımmm benim ki askerlik şubesine gider gitmez ertesi günü postaladılar yaştan dolayı :)) Celpleri falan bekletmediler iyide oldu alıştım sayılır artık
Canım benim ki İstanbul'dan Ağrı'ya düştü tam sürgün yeri dedik. Ama öyle bir rahat ki anlatamam.. Hiç bir tehlikesi yok komutanlar çok iyi yemekler çok güzel.. Doğu batı ile alakası yok ama doğu'da tehlikeli olan yerler genellikle karakollarTa erzincan allahtan topçu çıktı ustalığı çoğunu batıya gönderiyorlarmış .. batı dahamı kötü((( dua ederim tabikidee hepp....
Ben mi yanlış hesaplıyorum 5 şubatta gitti 6 günde dağıtım izni var ay kafayı yicemCanımmm benim ki askerlik şubesine gider gitmez ertesi günü postaladılar yaştan dolayı :)) Celpleri falan bekletmediler iyide oldu alıştım sayılır artık
aynen ben hele cok ozluyorum anlatamam :) nyse cogu gıttı azı kaldı ya darısı sana olsun kuzum
Ooooo benim ki çoktan geldi gitti üstüne de bi hafta rapor aldı 2 hafta tatil yaptı öyle gitti usta birliğine :) Bi dahaki izni Temmuz ortası gibi düşünüyoruz ama bakalım kendisi santralci olduğu için daha da geç gelebilir..canım senınkı ne zaman ızne gelecek
Maşallah sen naptın ya bitirmeye gelmişsinbnmde 200 un ustunde daha bakmıyorum cunku gecmıyorama gene var 227 falan kuzum :)
Neyi yanlış canım?Ben mi yanlış hesaplıyorum 5 şubatta gitti 6 günde dağıtım izni var ay kafayı yicem
2 marttan berı gormuyorsun :) bız napalım damdan atlıyalm o zamanben şimdiden özlemeye başladım 2 marttan beri görmüyorum onuuu... amin amin .. :)
hadı ordan neresı bıtmıs kızMaşallah sen naptın ya bitirmeye gelmişsin
Canım benim ki İstanbul'dan Ağrı'ya düştü tam sürgün yeri dedik. Ama öyle bir rahat ki anlatamam.. Hiç bir tehlikesi yok komutanlar çok iyi yemekler çok güzel.. Doğu batı ile alakası yok ama doğu'da tehlikeli olan yerler genellikle karakollar
Atakanla anlaşamıyoruz şafak konusunda biz ya :) Benim saydığıma göre izini de sayıyorum yalnız ben gideli 36 gün oldu ona göre daha az şubat 5 de gitti acemiyeNeyi yanlış canım?
sayma zaten sen safak bıle dusme bılme hemen gecmez yoksa :)Ayyy günleri sayınca hiç geçmiyor!! Ben akışına bıraktım
2 marttan berı gormuyorsun :) bız napalım damdan atlıyalm o zaman
Ne kalmış surda maşallah bende 200lere gelmek istiyorum yaaaaaaahadı ordan neresı bıtmıs kız
Canımcım valla bende izni hesaplıyorum :)) Senin hesabın doğruAtakanla anlaşamıyoruz şafak konusunda biz ya :) Benim saydığıma göre izini de sayıyorum yalnız ben gideli 36 gün oldu ona göre daha az şubat 5 de gitti acemiye
Acemiliği önemli deil ustalığı önemli.. Bizimde acemi birliğimiz izmir diAnladım doğu batı pek farketmiyor gibi benimki topçu işte karakolla pek alakası olurmu bilemedimki cahilliğime verinerzincanı araştırdım işte forumlardan çok soğukmuş orası
darısı sana olsun balım ama bana gene cok gelıyor 200 sana da az kalmıs bak 27 gun snra 200 lere gelyorsun bsey kalmamıs balım sana da :)Ne kalmış surda maşallah bende 200lere gelmek istiyorum yaaaaaaa
Çünkü hava değişimi sayılmıyor ama izin sayılıyor diye biliyorum :)Canımcım valla bende izni hesaplıyorum :)) Senin hesabın doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?