2014 Yarenleri! :)

Canımmm benim ki askerlik şubesine gider gitmez ertesi günü postaladılar yaştan dolayı :)) Celpleri falan bekletmediler iyide oldu alıştım sayılır artık

Ta erzincan allahtan topçu çıktı ustalığı çoğunu batıya gönderiyorlarmış .. batı dahamı kötü ((( dua ederim tabikidee hepp....
Canım benim ki İstanbul'dan Ağrı'ya düştü tam sürgün yeri dedik. Ama öyle bir rahat ki anlatamam.. Hiç bir tehlikesi yok komutanlar çok iyi yemekler çok güzel.. Doğu batı ile alakası yok ama doğu'da tehlikeli olan yerler genellikle karakollar

Canımmm benim ki askerlik şubesine gider gitmez ertesi günü postaladılar yaştan dolayı :)) Celpleri falan bekletmediler iyide oldu alıştım sayılır artık
Ben mi yanlış hesaplıyorum 5 şubatta gitti 6 günde dağıtım izni var ay kafayı yicem

canım senınkı ne zaman ızne gelecek
Ooooo benim ki çoktan geldi gitti üstüne de bi hafta rapor aldı 2 hafta tatil yaptı öyle gitti usta birliğine :) Bi dahaki izni Temmuz ortası gibi düşünüyoruz ama bakalım kendisi santralci olduğu için daha da geç gelebilir..

Anladım doğu batı pek farketmiyor gibi benimki topçu işte karakolla pek alakası olurmu bilemedimki cahilliğime verin erzincanı araştırdım işte forumlardan çok soğukmuş orası

2 marttan berı gormuyorsun :) bız napalım damdan atlıyalm o zaman

siz uzun bi zamandır görmeyince biraz komik geldi :)))) askerliğin son günlerinde elbet çok görüşmüşsünüz biz şimdiden başladık

Anladım doğu batı pek farketmiyor gibi benimki topçu işte karakolla pek alakası olurmu bilemedimki cahilliğime verin erzincanı araştırdım işte forumlardan çok soğukmuş orası
Acemiliği önemli deil ustalığı önemli.. Bizimde acemi birliğimiz izmir di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…