yok ya uzamaz yok oyle bsey km demısse uydurma hep bnm kı fazla almadı bılerek doktr dedıkı 10 gun verım ıstersen ama dıger ıznde gene rapor ıcın gelecen 7 verım sana dedı bnmkı ıstemedı 3 yeter dıgerıne bol alırm demstıO.zaman izine geldiği zaman yapıcaz onu izmirden alicaz bi ara tanıdıktan 20 gün almıştı tek.sıkıntı askerlik uzar mi o kafasını karıştırıyor
Aa iyi o zaman çok sevindim :))yok ya uzamaz yok oyle bsey km demısse uydurma hep bnm kı fazla almadı bılerek doktr dedıkı 10 gun verım ıstersen ama dıger ıznde gene rapor ıcın gelecen 7 verım sana dedı bnmkı ıstemedı 3 yeter dıgerıne bol alırm demstı
acemıde gırmez zayıflar usta bırlıgınde emın ol verdıgı kadar o kıloları fazlasını alır canm :)benimki çok zayıf zaten ben ona kilo aldırmaya çalışıyodum hem uyku hem yemek düzeni yok onun askerlikte umarım düzene girerr... çok şaşırdıımm
aynen balım cok ıyı oluyor byle :)Aa iyi o zaman çok sevindim :))
Onu bilmiyorum kuzum biz özel hastaneden aldık.Peki canım normal izine geldiğinde izmir de normal bir devlet hastanesinden alsak geçerli olur değil mi ?
acemıde gırmez zayıflar usta bırlıgınde emın ol verdıgı kadar o kıloları fazlasını alır canm :)
İnşallah kuzum ay bilgisayara geldım olmadı telefonlaaynen balım cok ıyı oluyor byle :)
Özel de olur ama ılla askeri olması gerekmiyor degıl mı?Onu bilmiyorum kuzum biz özel hastaneden aldık.
Değişiyo valla 10'da yatıp 7'de kalkıyolar sevdiceğimin oralardasabah erken kalkıpda akşam aynı saatte yatmıyolarmı yanii
devlette vermezler dıye bılyorum ozel olması lazım kuzum ozelden aldık bızde eger cıddı bı rahatszlıgı olursa devletten verırler yoksa gerek duymadıkca vermıyorlarPeki canım normal izine geldiğinde izmir de normal bir devlet hastanesinden alsak geçerli olur değil mi ?
Benım kı daha uyumamış bile canım hala mesaj atıyorsabah erken kalkıpda akşam aynı saatte yatmıyolarmı yanii
Bizim burda devlette çok tanıdık var canım sorun olmaz o :) Yeterki geçerli olsundevlette vermezler dıye bılyorum ozel olması lazım kuzum ozelden aldık bızde eger cıddı bı rahatszlıgı olursa devletten verırler yoksa gerek duymadıkca vermıyorlar
Özel de olur ama ılla askeri olması gerekmiyor degıl mı?
alır usta bırlıgınde canım cnku ustada ıs olmıcak pek cogunluk o arada yat kalk ye alır yanı :)Alsın canım ya almasını istiyosun benn :))))
Değişiyo valla 10'da yatıp 7'de kalkıyolar sevdiceğimin oralarda
Anladım canım detaylıca araştırmak gerekiyor bu konuyu :)Hayır canım bildiğim kadarıyla 1 haftadan fazla rapor istenince askeri hastaneye sevk ediyolar
olur olur gecerlı tanıdık olsun yeter kı :)Bizim burda devlette çok tanıdık var canım sorun olmaz o :) Yeterki geçerli olsun
alır usta bırlıgınde canım cnku ustada ıs olmıcak pek cogunluk o arada yat kalk ye alır yanı :)
Ayneeennn ama alırsınız ya tanıdık falan da varsa :)Anladım canım detaylıca araştırmak gerekiyor bu konuyu :)
yok oyle bsey cnm bnm kı 7gun aldı verdıler raporu hıcte sevk etmedıler askerı hastanesıneHayır canım bildiğim kadarıyla 1 haftadan fazla rapor istenince askeri hastaneye sevk ediyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?