2014 Yarenleri! :)

O.zaman izine geldiği zaman yapıcaz onu izmirden alicaz bi ara tanıdıktan 20 gün almıştı tek.sıkıntı askerlik uzar mi o kafasını karıştırıyor
yok ya uzamaz yok oyle bsey km demısse uydurma hep bnm kı fazla almadı bılerek doktr dedıkı 10 gun verım ıstersen ama dıger ıznde gene rapor ıcın gelecen 7 verım sana dedı bnmkı ıstemedı 3 yeter dıgerıne bol alırm demstı

Aa iyi o zaman çok sevindim :))

benimki çok zayıf zaten ben ona kilo aldırmaya çalışıyodum hem uyku hem yemek düzeni yok onun askerlikte umarım düzene girerr... çok şaşırdıımm
acemıde gırmez zayıflar usta bırlıgınde emın ol verdıgı kadar o kıloları fazlasını alır canm :)

Peki canım normal izine geldiğinde izmir de normal bir devlet hastanesinden alsak geçerli olur değil mi ?
devlette vermezler dıye bılyorum ozel olması lazım kuzum ozelden aldık bızde eger cıddı bı rahatszlıgı olursa devletten verırler yoksa gerek duymadıkca vermıyorlar

devlette vermezler dıye bılyorum ozel olması lazım kuzum ozelden aldık bızde eger cıddı bı rahatszlıgı olursa devletten verırler yoksa gerek duymadıkca vermıyorlar
Bizim burda devlette çok tanıdık var canım sorun olmaz o :) Yeterki geçerli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…