- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Acaba en fazla ne gibi durumlarda hava değişimi veriyorlar kitamam balım :) alması daha ıyı enazndn fazla kalır bıraz
Evet normal hastane 1 hafta verdi. Bu sefer askeri hastaneden almaya çalışıcaz benimkinin ameliyat olması gerek bacağından küçük bi operasyon yani bi 20 gün kadar falan rapor alıcaz gibi görünüyo :)Bunu öğrendiğim iyi oldu rapor işinde çok iyi atakannapip edior alıyor
yanı kasım da gıttı aralıkta evcı ızne geldı 1 gunluk oda eve gelmesı yasaktı ankarada acemılıgını yapıyordu ankara dısına cıkamazdı ankaradan ev gosterttık gızlıden getırdık:) snra gıttı dagıtıma geldı 7gun ocakta gıttı ustaya subatta ıznı kullandı 7 gun 3gunde rapor aldı 10 gun toplam bıdahakı ınzıne temmuzda gelecek ıste kısmet olursa canım :)nasıl yani :)))
Ben size baya bi geç katılıcam ama olsunıkı dkkada evlendırdın cocuk ta oldukz gelınlık secmelerı olsa barı o daha guzel ay süper olurdu be o zamana gelsek
kuzum tanıdıktan aldık bız yoksa oyle bosa vermezler bazılarıda askerı hastanesıne yonlendryor. o sıkıntı. tanıdık doktorunz varsa rıca edın rapor yazsnAcaba en fazla ne gibi durumlarda hava değişimi veriyorlar ki
Hayır kesinlikle hiç rahat değildi İzmir diye çok sevinmiştim ama yemekler berbat komutanlar da aynı şekilde benim ki 21 günde 5 kilo vermiştiAnladım izmirde nasıldı rahatmıydı orası ?
nıye kız :) fazla fark yok aramzdaBen size baya bi geç katılıcam ama olsun
Yalnız birinin öyle askerliği uzamış rapordan o farklı durum mu acaba birde normal hastanede ne gibi durumlarda rapor veriliyorEvet normal hastane 1 hafta verdi. Bu sefer askeri hastaneden almaya çalışıcaz benimkinin ameliyat olması gerek bacağından küçük bi operasyon yani bi 20 gün kadar falan rapor alıcaz gibi görünüyo :)
Bi 2 3 ay fark var demi cok aznıye kız :) fazla fark yok aramzda
kısmet aynen :) bu askerlik ilişkiler için büyük bir sınav hem.. ilişkiyi güçlendiyor :) Allah ayırmasın...yanı kasım da gıttı aralıkta evcı ızne geldı 1 gunluk oda eve gelmesı yasaktı ankarada acemılıgını yapıyordu ankara dısına cıkamazdı ankaradan ev gosterttık gızlıden getırdık:) snra gıttı dagıtıma geldı 7gun ocakta gıttı ustaya subatta ıznı kullandı 7 gun 3gunde rapor aldı 10 gun toplam bıdahakı ınzıne temmuzda gelecek ıste kısmet olursa canım :)
3 ay nedır kı canım yaBi 2 3 ay fark var demi cok az
Normal hastane'de tanıdık vardı canım. 1 hafta alabildik. Evet eğer 1 ay'dan fazla hava izni alırsan askerlik uzuyor bunları hep araştırdık. Benimkinin bacağında bağ kopması var küçük bi operasyon geçiricek ona da en fazla 20 gün izin veriyorlar yani askerliği falan uzamayavakYalnız birinin öyle askerliği uzamış rapordan o farklı durum mu acaba birde normal hastanede ne gibi durumlarda rapor veriliyor
AMIN balım hıcbırımızın kını ayırmasın aynen askere gıtsın senınkıde kıymet bılır enazndan askerde bunu cok ıyı anlıyorlar cunkukısmet aynen :) bu askerlik ilişkiler için büyük bir sınav hem.. ilişkiyi güçlendiyor :) Allah ayırmasın...
Hayır kesinlikle hiç rahat değildi İzmir diye çok sevinmiştim ama yemekler berbat komutanlar da aynı şekilde benim ki 21 günde 5 kilo vermişti
O.zaman izine geldiği zaman yapıcaz onu izmirden alicaz bi ara tanıdıktan 20 gün almıştı tek.sıkıntı askerlik uzar mi o kafasını karıştırıyorkuzum tanıdıktan aldık bız yoksa oyle bosa vermezler bazılarıda askerı hastanesıne yonlendryor. o sıkıntı. tanıdık doktorunz varsa rıca edın rapor yazsn
Uyku düzeni daha çok bozulur asker de inşallah yemekler güzeldirbenimki çok zayıf zaten ben ona kilo aldırmaya çalışıyodum hem uyku hem yemek düzeni yok onun askerlikte umarım düzene girerr... çok şaşırdıımm
Abiside öyle dediii Allahıımmmm :))) 21inde oraya teslim olcakmıışş 20sinde yolcu yanii haftaya hmm... Amin aminn kızlarr çok sevdim ben sizi kanım ısındııAMIN balım hıcbırımızın kını ayırmasın aynen askere gıtsın senınkıde kıymet bılır enazndan askerde bunu cok ıyı anlıyorlar cunku
Tabi canım tabi ee askerlik düşmesin o zaman 3 ay ne ki demi (allah korusun)3 ay nedır kı canım ya
sabah erken kalkıpda akşam aynı saatte yatmıyolarmı yaniiUyku düzeni daha çok bozulur asker de inşallah yemekler güzeldir
Peki canım normal izine geldiğinde izmir de normal bir devlet hastanesinden alsak geçerli olur değil mi ?Normal hastane'de tanıdık vardı canım. 1 hafta alabildik. Evet eğer 1 ay'dan fazla hava izni alırsan askerlik uzuyor bunları hep araştırdık. Benimkinin bacağında bağ kopması var küçük bi operasyon geçiricek ona da en fazla 20 gün izin veriyorlar yani askerliği falan uzamayavak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?