e bunu söylemesi ayıp olmuş ama yani ne alaka ikinizin rahatını dusunuyosun sonucta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar askerleriniz döndüğünde hemen düğün yapacak olanlar var mı benmki döndüğünün yazına düğün istiyo ve ben o döndüğünde 2. sınıfın 2. döneminde olucam 3e geçerken evlenmek istiyor bişey diyemedim bugün açtım bu konuyu ona köpürdü senden hiç beklemezdmkelere geldk sizce haksız mıyım bari son sene evlenelim ne bu acele
tatlım erkekler çocuk gibi her istedikleri olsun istiyolar ama sennde elinden bşey gelmez
Canım hemen kotu dusunme ayrılmak ısın en kolay yanı elbet bulunur bı ortak yol
Aynen oyle kuzum hep ben dıyolar ıste..
Biz gelince nasipse evlenmeyi düşünüyoruz. Bizim tabi okul problemi yok bnce bu konuda haklısın. Sahsen benm ailem böyle birseye izin vermezdi tatlım. Smdilik konusmayin bnce bu konuyu gerilmeyin.
susturcak gelince beni cevap verme bana diyo hemen susuturuyo işine gelmeynce
allahın cezaları onlarsız hayat daha güzel
konuşturmadı beni hep ağzında ayrılık ama askerden dönsün bitiricem ben ev kızı olamam
ıns kuzum ya. bi arasa hersey normalmıs gıbı konussa ıcım rahatlıycak.bıde ben boyle kavga etmeye fılan dayanamıyorum hemen hersey bıtmıs gıbı ruhum daralıyo.huzurlu bı sekılde yasamak varken neden bunlar oluyo anlamıyorum
Benımkıde horozlanmaya basladın sen dıyo amaann bunların hepsı aynı model sadece dıs gorunuslerı farklı
konuşturmadı beni hep ağzında ayrılık ama askerden dönsün bitiricem ben ev kızı olamam
hahaha guldurdun kız benımutlu ettıklerındede ıyıkı hayatımızdalar dıyoruz ama
parasız pulsuz napıcaz ben ev araba yap üzerime demiyorum sonuçta normal bi yaşantı diyorum annesinin eline mi bakıcaz
aynen aynen kavga ettiğimizde her şey bitmiş gibi geliyor her seyin en kotusunu dusunuyorum hemen..
yaa ne demek ayrılcam ziyan etme iliskinizii bi oluru vardir ya :/ cozulur bi sekildee :/
o oyle dusunuyo heralde o kadar kolay degil ama kusura bakmasin
anca onlar konuşur zaten kuş beyinli ya of dolmuşum deşarj oldum
Bırak kuzum hep stres stres noluyo kendımıze zarar verıyoruz valla.bende benımkını bı elıme gecırsem parcalıcam
bizde böle tatlım aşkım benm diye gezerim yarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?