2014 Yarenleri! :)

Biz gelince nasipse evlenmeyi düşünüyoruz. Bizim tabi okul problemi yok bnce bu konuda haklısın. Sahsen benm ailem böyle birseye izin vermezdi tatlım. Smdilik konusmayin bnce bu konuyu gerilmeyin.

Biz gelince nasipse evlenmeyi düşünüyoruz. Bizim tabi okul problemi yok bnce bu konuda haklısın. Sahsen benm ailem böyle birseye izin vermezdi tatlım. Smdilik konusmayin bnce bu konuyu gerilmeyin.

benm ailemde ben istiyorum diye izin verir anca tabi üzülerek annem zaten istemiyo biliyo her şeyi of bilmiyorum başım ağrıyo artık acaba hata mı yaptım diyorum annesi zaten şimdiden çocuk derdinde ve ben çocukları hiç sevmem

konuşturmadı beni hep ağzında ayrılık ama askerden dönsün bitiricem ben ev kızı olamam

şu anda askerde ve bazı şeyleri doru düşünemiyor olabilir tatlım benim biraz daha sabırlı ol ve fevri davranma
yazdıkların dikkatimi çekti bilgiçliik taslamak istemem yanlıs anlama ama
oda şu anda doru düşünecek durumda değil uzaksınız ve telden görüşüyorsunuz
stresten insan bazen vurdumduymaz olup karşı tarafa nazlanıp böle saçma düşüncelere kapılabilir
neden evde srekli olmanı istiyor nedenlerini söledimi

aynen aynen kavga ettiğimizde her şey bitmiş gibi geliyor her seyin en kotusunu dusunuyorum hemen..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…