2014 Yarenleri! :)

Kızlarrr merhaba nasılsınız 2 gundur gıremıyordum benımkı evdeydı izni vardı,kamradan fılan gorustuk.. askerden donunce askerlıgı aramak ne demek anladım :) eve geldı askerdekı halınden eser yoktu yıne sınır etmelere satasmalara basladı askerdekı romantıklıgı pek yoktu sasırdım bende..ıns askerlık tamamen bıtıncede boyle olmaz romantıklıgını kaybetmez:26:

valla biz pek romantik olmadık geldiğindede kaybedicek bişeyimiz yoktu

valla biz pek romantik olmadık geldiğindede kaybedicek bişeyimiz yoktu

Bızde olamadık valla tatlım yanına gıdemedıgım ıcın ıkımzde bıraz sınırlıydık bırbırımızden cıkardık resmen acısını az once teslım oldu tekrar.. daha aramadı ıns aradıgında hersey duzelmıs olur,bu uzaklık ınsanı mahvedıyor :44:

kızlar askerleriniz döndüğünde hemen düğün yapacak olanlar var mı benmki döndüğünün yazına düğün istiyo ve ben o döndüğünde 2. sınıfın 2. döneminde olucam 3e geçerken evlenmek istiyor bişey diyemedim bugün açtım bu konuyu ona köpürdü senden hiç beklemezdmkelere geldk sizce haksız mıyım bari son sene evlenelim ne bu acele

tatlım kötü olmuş yanına gidememen hem senn için hem onun için

bende aynı durumdayım şu an ne ödev yapasım var ne bişey ilişkimizin en nuyuk kavgasnı ettik

tatlım anlattım yukarda döner dönmez yaza evlenmek istiyor ve ben daha 2. sınıfı yeni bitirmiş olucam döndüğünde

Okudum canım haklısın aslında bıraz erken oluyo gıbı..zaten evlılık cok buyuk bı sorumluluk okulla aynı anda nasıl gıder bılmıyorum.tabı sızın kararınız bu.Bence askerden gelınce oturup yuz yuze konusunca halledersınız bı sorun kalmaz dert etme

vermez mi.. şükürler olsun.. üzülmeyi değil artık gururunu yaşıyorsun yavas yavas sevdigin yaninda olmadigi icin icinde olusan o koskoca boslukla yasamaya alisiyosun falan..:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm bana göre haklısın. Bzde yazn btrdik okullarımızı o askerde şimdi. Biz de 2mizde once iş bulalım kafasndyz. Szde öyle 2 sene sbredersnz ama rajat bir başlangıç olur.

aa.. niye öyle yaptı ki? yemin törenine gidemediğin için içirlemiştir bebeğim biraz şimdi askeriyeye dönsün anlar kıymetini :)

aramız çok bozuldu şimdi söleyince napıcam hiç bilmiyorum iş uzayınca olmazmış sarpa sararmış diyip duruyo

valla Mayısta gelecek anca kışın olur bizim en erken şartlar öyle gerektiriyor çünkü ama hmm sizin okul olayı var tabi nişanlı falan mısınız canım?

aa.. niye öyle yaptı ki? yemin törenine gidemediğin için içirlemiştir bebeğim biraz şimdi askeriyeye dönsün anlar kıymetini :)

Bende anlamadım kı kuzum.2 gun tartıstık resmen.. kavga edıyoruz sonra aglıyoruz senı ozledım napım sarılamıyorum dedı buna sınırlenmıs sınırını benden cıkardı ıste. su an moralım cok bozuk daha da aramadı ıns bu durum devam etmez ya askerdeykende

beklerse şeyi çıkarmış işin beklemem diyo beni deli etcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…