2014 Yarenleri! :)

hayır değiliz tatlım ben gelince iş bulup nişanlanma 2 sene bekleyip evlenme taraftarıyım ama o ailesinin gazına geliyo bence onlar hemen evlilik isteyen tipler

aa.. arar kuzum müsait olamamıştır. ya hak vermek lazım milletin gelmiştir biz gidemedik bizim de keyfi değil bunu düşünmeleri lazım da.. o kafayla düşünülmüyor demek ki.. ben ısrarla söylüyorum pişman olacak

hayır değiliz tatlım ben gelince iş bulup nişanlanma 2 sene bekleyip evlenme taraftarıyım ama o ailesinin gazına geliyo bence onlar hemen evlilik isteyen tipler

hmm anladım yani mantıklı olan o sonuçta askerden gelince ne olacak bilemeyiz tamam senin okulun devam ama evlilik ciddi bir iş sonuçta ikisi bir arada nasıl gider bilmiyorum açıkçası beni yanlış anlama sakın.. ayrıca o gelecek iş bulacak düzenini kurması lazım ki evlilik gibi bir işe kalkasınız.. gerekirse son senenizde nişan yaparsınız hani illa istiyorlarsa ama ailesinden kaynaklandığını düşünüyorsan sen şimdiden yolunu yap ki yarın öbür gün daha fazla gazlarına gelmesin

Ben hak verıyorum ona kuzum da bızım elımızde degıl kı gıdememek keyfı bısı degıl sonucta.Bende ozledım napıcagımı sasırdım valla. 1 ay boyunca ne guzel anlastık bırden boyle yapınca cok kotu oldum. Her soyledıgımı tersledı sureklı, askerde telde aglayan senı cok ozledım dıyen o degıldı sankı

söledim ben durumu anca bugn braz geç oldu tabi önceleri hep susuyodum askerde konuşur oldum şimdi değiştin diyo bana okulumu bekliyceğini sanmıyorum hiç kimsenin gerçekten yorulduğumu farkediyorum artık keske ilk sölediğinde karşı çıksaydım şimdi bu duruma gelmezdk ve evlencez diye gitti askere 3 yıl tecil hakkı vardı

Allah Allah ya sivile gelince havalara mı girdi naptı sen iyi düşün düzelir kuzumm:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatlım erkekler çocuk gibi her istedikleri olsun istiyolar ama sennde elinden bşey gelmez

hmm anladımm..aynen en baştan konuşulsaydı adımlar ona göre atılırdı ama sen gönlünü ferah tut canım..

Allah Allah ya sivile gelince havalara mı girdi naptı sen iyi düşün düzelir kuzumm:)

ıns kuzum ya. bi arasa hersey normalmıs gıbı konussa ıcım rahatlıycak.bıde ben boyle kavga etmeye fılan dayanamıyorum hemen hersey bıtmıs gıbı ruhum daralıyo.huzurlu bı sekılde yasamak varken neden bunlar oluyo anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…