valla Mayısta gelecek anca kışın olur bizim en erken şartlar öyle gerektiriyor çünkü ama hmm sizin okul olayı var tabi nişanlı falan mısınız canım?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sıkma canını tatlım duzelır.Bı yerde haklı aslındada senın de okulun var ıste o sorun olur gıbı
Bende anlamadım kı kuzum.2 gun tartıstık resmen.. kavga edıyoruz sonra aglıyoruz senı ozledım napım sarılamıyorum dedı buna sınırlenmıs sınırını benden cıkardı ıste. su an moralım cok bozuk daha da aramadı ıns bu durum devam etmez ya askerdeykende
hayır değiliz tatlım ben gelince iş bulup nişanlanma 2 sene bekleyip evlenme taraftarıyım ama o ailesinin gazına geliyo bence onlar hemen evlilik isteyen tipler
aa.. arar kuzum müsait olamamıştır. ya hak vermek lazım milletin gelmiştir biz gidemedik bizim de keyfi değil bunu düşünmeleri lazım da.. o kafayla düşünülmüyor demek ki.. ben ısrarla söylüyorum pişman olacak
ya okumasam haklı dicemde okuyorum şu an beni sıkboğaz ediyo evlilik konusunda ve ben sıkılıyorum ayrıldığımızda inan çok rahatlamıştım
hmm anladım yani mantıklı olan o sonuçta askerden gelince ne olacak bilemeyiz tamam senin okulun devam ama evlilik ciddi bir iş sonuçta ikisi bir arada nasıl gider bilmiyorum açıkçası beni yanlış anlama sakın.. ayrıca o gelecek iş bulacak düzenini kurması lazım ki evlilik gibi bir işe kalkasınız.. gerekirse son senenizde nişan yaparsınız hani illa istiyorlarsa ama ailesinden kaynaklandığını düşünüyorsan sen şimdiden yolunu yap ki yarın öbür gün daha fazla gazlarına gelmesin
Canım erkekler bızım gıbı mantıklı dusunemıyorlar bıseye karar verıyorlar en dogrusu oymus gıbı gelıyo onlara :26:
tatlım nasılsın ya sen çıkıyosun ben giriyorum kkya
Ben hak verıyorum ona kuzum da bızım elımızde degıl kı gıdememek keyfı bısı degıl sonucta.Bende ozledım napıcagımı sasırdım valla. 1 ay boyunca ne guzel anlastık bırden boyle yapınca cok kotu oldum. Her soyledıgımı tersledı sureklı, askerde telde aglayan senı cok ozledım dıyen o degıldı sankı
Ben hak verıyorum ona kuzum da bızım elımızde degıl kı gıdememek keyfı bısı degıl sonucta.Bende ozledım napıcagımı sasırdım valla. 1 ay boyunca ne guzel anlastık bırden boyle yapınca cok kotu oldum. Her soyledıgımı tersledı sureklı, askerde telde aglayan senı cok ozledım dıyen o degıldı sankı
iş yok güç yok of bunaldım artık her şeyi kafaya takmaktan
Evet yaa denk gelemiyoruz bir türlü. Iyiyim tatlim isteyim hem calisiyom hem ders calisiyorum soru cozuyorum:)) sen napiyosun??
söledim ben durumu anca bugn braz geç oldu tabi önceleri hep susuyodum askerde konuşur oldum şimdi değiştin diyo bana okulumu bekliyceğini sanmıyorum hiç kimsenin gerçekten yorulduğumu farkediyorum artık keske ilk sölediğinde karşı çıksaydım şimdi bu duruma gelmezdk ve evlencez diye gitti askere 3 yıl tecil hakkı vardı
Keske bızıde dusunseler bıraz sabret canım askerlık bıtınce alır karsına konusursun yuz yuze hersey daha ıyı olur
bi iş bul nasıl geçnicez diyincede para göz oluyorum
Allah Allah ya sivile gelince havalara mı girdi naptı sen iyi düşün düzelir kuzumm:)
hmm anladımm..aynen en baştan konuşulsaydı adımlar ona göre atılırdı ama sen gönlünü ferah tut canım..
söledim söliceğimi artık askerlk bitsin ayrılıcam düzelmezse askerliğin bitmesini bekliyorum çnkü ben evlilik değil kariyer istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?