2014 Yarenleri! :)

kıskanç işte hep evde durmamı istiyor okuldan eve o varkende hergün onla geziyoduk zaten baskaısna çok nadir giderdim

asker yolu beklemiş biri olarak size ozamanlardan hatıramda kalan bir iki anımı anlatmak isterim kızlar
onu yolladıgımda ilk başta ne üzüldüm ne sevindim içim donmustu belkide olayların bekleyişi gözümde cok küçülmüştüm yaparım demiştim kendimce sabırlıydım güclüydüm demiştim
ama zaman gectikce ona olan özlemim arttı yanımda olmasın istiyordum dışarı cıktıgımda gezinen sevgilileri görünce içim cız eder olmustu artık telefonlarını bekler dakka dayar olmustum ama telefondada doru düzgün konusamıyorduk çünkü arkada bir sürü sıra bekleyen asker vardı ama gel git zaman gizliden bir cep tel edinmşti msjlaşmalarımız daha cok oldu konusmalarımız daha kısıtlı birbirimizin yüzünü göremediğimiz için yanlıs anlasılmalar kavgalar daha cok cogaldı
sorar olmustum kendime acaba beni sevmiyormu acaba bekleyişimi hak etmiyormu acabalar çarşı izinleriinde ne yapıyor günler azalıyor bana ilgisi anlayısı azalıyor kavgalar cogalıyor aradaki sevgi bitik gibiydi sabrettik hemde cok sabrettik ayrılmalar dilimize laçkalaştı
istedikleri bana anlamsız geldi bekliyordum ama sanki karsımdaki bana yoldaş olmayı hak etmiyordu artık gözümde
sanki sıradan bir bekleyis
bunalımada girdim agladımda isyan da ettim belkide kendimce kolay değil kızlar ne asker olmak
nede asker yolu gözlemek hiç kolay değil onun tarafından ise daha da vahim zaten ailesi ayrı sevgilisi sözlüsü ayrı acabalar dolu ben yokum başında sorun olurmular ayrıı
zaman gecti geldi gitti sorunlar cozüldü anladımki yüzyüze konusmakla telde konusmakla msjlaşmakla arada daglar kadar fark var
sabır ve stress te var sabredin kızlar emin olunki bunlar askerlik te asker bekleyenlerin hepsinde yasanıyor bende yasadım
bekleyenlerin hepside yaşacak yaşanacak hepp....
umutsuzluga kapılmayın

kıskanç işte hep evde durmamı istiyor okuldan eve o varkende hergün onla geziyoduk zaten baskaısna çok nadir giderdim

ama şimdi seni gözü görmüyor kuzum benimmm
seni koruyamadıgını hissediyor hırcınlaşıyor bunlar normal bunların hepsi zaten sana deger verip sevişinden

O da annesine goremi yasiyor ya anlamadm yani.bastan keske evlencez sen askere git gel demeseydn canm. Smdi ondan cesaret aliyor.
Güzel bir dille anlat sen ona gelince nişan yapalim bnde ceyizlerimi hazirlarim o arada sende işe girersin daha rahat bir hayatımız olur filan de.

seni koruyamadıgını hissediyor hırcınlaşıyor bunlar normal bunların hepsi zaten sana deger verip sevişinden

beni çok seviyo biliyorum zaten ama konuşturmuyo bak burda 1 sene sonra söleyebildim sonu kötü oldu anca askerde sesim çıkar oldu ona

çeyizleri o askerdeyken alcakmışım öle diyo habire soruyodu git çeyiz al gt çeyiz al diye sinir oluyodum anlamazki o kadar beyn yok onda

beni daha şimdidien bitirdi bu askerlik çok korkuyorum onu kaybetmekten ama kaybetmekte istiyorum çok yoruldum artık sürekli ağlamaktan bıktım

peki dönünce nasıl oldu her şey düzeldi mi huyları değişti mi bende ilk başta küçümsemiştim askerliği gtsn istemiyodum ama bi kafa dnliyim modundaydım

çeyizleri o askerdeyken alcakmışım öle diyo habire soruyodu git çeyiz al gt çeyiz al diye sinir oluyodum anlamazki o kadar beyn yok onda

Sende kizdinmi tam kiziyon haa:) sakin ol kızım yaa yarına gecer hepsi zaten. Ailenin izin vermicegini filan söylesen okulun ortasinda evlenmene.

valla ailesi ne diyo bilmiyorum ama kesinlikle onların baskılarınında payı var çnkü bana soruyolar 2 yıllık mı 4 yıllık mı 4 diyince çokmuş diyolar şakayla karışık eyvah diyolar

valla ailesi ne diyo bilmiyorum ama kesinlikle onların baskılarınında payı var çnkü bana soruyolar 2 yıllık mı 4 yıllık mı 4 diyince çokmuş diyolar şakayla karışık eyvah diyolar

Aslinda nacinin mantıklı dusunmesi lazim ama askerde oldugu icin belkide böyle diyodur. Geldiginde yine gorustugunuzde konustugunuzda anlar sanirim. Izne geldiginde filan konusun bu konuyu. Boyle telefnda nette olmazki.biz bile konusuyoruz ama bn hep nasip diyorum

askere gitmeden nişan istiyoduda salak yaptık nişan işini

mantık yokki beyin yok kuş kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…