Sanirim biraz oylesin:))
asker yolu beklemiş biri olarak size ozamanlardan hatıramda kalan bir iki anımı anlatmak isterim kızlar
onu yolladıgımda ilk başta ne üzüldüm ne sevindim içim donmustu belkide olayların bekleyişi gözümde cok küçülmüştüm yaparım demiştim kendimce sabırlıydım güclüydüm demiştim
ama zaman gectikce ona olan özlemim arttı yanımda olmasın istiyordum dışarı cıktıgımda gezinen sevgilileri görünce içim cız eder olmustu artık telefonlarını bekler dakka dayar olmustum ama telefondada doru düzgün konusamıyorduk çünkü arkada bir sürü sıra bekleyen asker vardı ama gel git zaman gizliden bir cep tel edinmşti msjlaşmalarımız daha cok oldu konusmalarımız daha kısıtlı birbirimizin yüzünü göremediğimiz için yanlıs anlasılmalar kavgalar daha cok cogaldı
sorar olmustum kendime acaba beni sevmiyormu acaba bekleyişimi hak etmiyormu acabalar çarşı izinleriinde ne yapıyor günler azalıyor bana ilgisi anlayısı azalıyor kavgalar cogalıyor aradaki sevgi bitik gibiydi sabrettik hemde cok sabrettik ayrılmalar dilimize laçkalaştı
istedikleri bana anlamsız geldi bekliyordum ama sanki karsımdaki bana yoldaş olmayı hak etmiyordu artık gözümde
sanki sıradan bir bekleyis
bunalımada girdim agladımda isyan da ettim belkide kendimce kolay değil kızlar ne asker olmak
nede asker yolu gözlemek hiç kolay değil onun tarafından ise daha da vahim zaten ailesi ayrı sevgilisi sözlüsü ayrı acabalar dolu ben yokum başında sorun olurmular ayrıı
zaman gecti geldi gitti sorunlar cozüldü anladımki yüzyüze konusmakla telde konusmakla msjlaşmakla arada daglar kadar fark var
sabır ve stress te var sabredin kızlar emin olunki bunlar askerlik te asker bekleyenlerin hepsinde yasanıyor bende yasadım
bekleyenlerin hepside yaşacak yaşanacak hepp....
umutsuzluga kapılmayın
askere gitmeden nişan istiyoduda salak yaptık nişan işini
ya bizim bu çektiğimiz nedir allhın askına ya
Demekki onun dedikleri olmuyor hersey zamani gelince olur:)
aynen aynen naci iyi dayanıyo aslında bana evlencek görcek gününü haberi yok okuldakiler bile naci askere tatile gitmiş diyo
ay bende bılmıyorum valla kuzum ne zaman bıtıcek bu derdımız ya.bız sıvıldeyız dıye gezıp eglenıp gunumuzu gun mu edıyoruz sanıyorlar bızde acı cekıyoruz
söleseydn doğru düzgün davran bana diye cidden butun pskolojimiz alt üst bunlar yuzunden
olmuyo evet ama tutamıyorum çenemi tmam diyemiyorum fazla açık sözlüyüm karşımdaki ne düşünür demem her şeyi dosdoğru sölerim kaybetmeyi göze alarak
Demekki seni o kadr seviyor düşün artik goze almış herşeyi:)) deli yaa bosver sakinles tatlim sen git uyu hadi kafan rahatlasin biraz:)
Ama öyle yapmaman lazim bebegim biraz alttan al.hakli olduğun zamanlarda konus tabi ama hemen atarlanma delüüü:)
soyledım ozur dıledı sonra yıne aynı
burdan bile çözdün beni valla çatlağımdır baya bi
yanında olsan çarpcan ağzına görcek mal ya ezdirme kız kendini
siz yazın ben bi uyuyup geleyim tatlım doğru sölüyosun başım ağrıyo kasılmaktan bide ayrılık acısıyla ağdacıda aldım soluğu arıyo nete gel diye ben ağda yaptırıyom diyemedim biz ayrılığın eşiğindeyiz senn uğraşltığın seye bak dicek
siz yazın ben bi uyuyup geleyim tatlım doğru sölüyosun başım ağrıyo kasılmaktan bide ayrılık acısıyla ağdacıda aldım soluğu arıyo nete gel diye ben ağda yaptırıyom diyemedim biz ayrılığın eşiğindeyiz senn uğraşltığın seye bak dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?