2014 Yarenleri! :)

Canım cok guzel yazmıssın.bu yazdıkların ınankı ıcımı rahatlattı.cunku bende aynı sweylerı yasıyorum hatta bu sabah dusundum daha ben onu beklıyorum acı cekıyorum onun bana davranısına bak dıye.her ıkı taraf ıcınde zor tabı ıns hepımız ıcın hersey daha ıyı olur askerlık bıtınce de hepımızın bu kavgaları tadsızlıkları son bulur

aynen aynen naci iyi dayanıyo aslında bana evlencek görcek gününü haberi yok okuldakiler bile naci askere tatile gitmiş diyo

Demekki seni o kadr seviyor düşün artik goze almış herşeyi:)) deli yaa bosver sakinles tatlim sen git uyu hadi kafan rahatlasin biraz:)

olmuyo evet ama tutamıyorum çenemi tmam diyemiyorum fazla açık sözlüyüm karşımdaki ne düşünür demem her şeyi dosdoğru sölerim kaybetmeyi göze alarak

Ama öyle yapmaman lazim bebegim biraz alttan al.hakli olduğun zamanlarda konus tabi ama hemen atarlanma delüüü:)

Demekki seni o kadr seviyor düşün artik goze almış herşeyi:)) deli yaa bosver sakinles tatlim sen git uyu hadi kafan rahatlasin biraz:)

siz yazın ben bi uyuyup geleyim tatlım doğru sölüyosun başım ağrıyo kasılmaktan bide ayrılık acısıyla ağdacıda aldım soluğu arıyo nete gel diye ben ağda yaptırıyom diyemedim biz ayrılığın eşiğindeyiz senn uğraşltığın seye bak dicek

Ayy güldürdn beni yaa:) çivi civiyi soker misali:)

haha bebegım cok ıyı ya agdacıya gıtmek denıycem onu stresı sınırı alıyosa super :) zaten o acıyla hıc bısı dusunmuyosundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…