2014 Yarenleri! :)

Evet tatlımm aynen öyle
Bende ilk ayımı rahay gecrdm beklediğime göre cok iyiydi. Şimdi ustada umarm bu da iyi geçer :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçer cnm allah veriyor sabrını

Kuzumm gelmissin:)
Hadi Allah kavustursun:)
Iyi aksamlar yarencikler:))

iyi akşamlarr aminnnn :)) evet geldim kuzum az once whatsapptan yazdii arkadasi telefon sokmus whatsapptan mesajlastik az once

iyi akşamlarr aminnnn :)) evet geldim kuzum az once whatsapptan yazdii arkadasi telefon sokmus whatsapptan mesajlastik az once

Ohh iyi iyi bizde haftaya alcaz bakalım telefonumuzu:)

Nefret ediyorum Istanbul'dan.
Biz Amasya dayken daha iyiydik :'(

Ohh iyi iyi bizde haftaya alcaz bakalım telefonumuzu:)

bizimki de ustaya giderken goturcek insallah kendi telefonunu :) alsin bakalim da rahat rahat konusun kuzum :)

Merak ettim valla ustası nereye cikcak bakalim:) bizim 50 gün sürmüştü acemilik muhafiz eri olmustu.hayirlisi olur inşallah sizinde canm

Amin canim sağol :) ustasida ayni yer Tatlim :) sukurler Olsun ki.. :) 1den 8e kadar ki boluklerden sorumlu olacaklarmis iste bakalim hayirlisi :)

bizimki de ustaya giderken goturcek insallah kendi telefonunu :) alsin bakalim da rahat rahat konusun kuzum :)

Sizin az kaldı ustaliga bizim daha bi ay var

Nefret ediyorum Istanbul'dan.
Biz Amasya dayken daha iyiydik :'(

Kuzumm noldu iyi misin?

Sen nerdesin peki? Istanbul'da en azindan kibris olaydi napardin kuzum boyle dusunme bence

noldu kiii:26::26::26:

Acayip gerginim ve sinirden ağlıyorum.
Ya dun teslim oldu rahtlr bugun flanda sıkıntı yok.
Neyse aksam icin dedim ki bni 9 9 bucuk arasi ara. Çünkü haftasnu knusmak için en musait olduğum saatler oda bliyr. Amasydaykn aknti olmuyrdu 10 da ara dedgmde haftasnu 10da da arardı.
Bugün teee 10 bucukta aradı. Saka gbi yaaa ben kesin yatmistr. Diye düşünmeye başladım. E tabi konusamadgimizdanda hafifte duygusala da bağladım.
Tbi morl sıfır. Işte 9dan snra içtima bitmiş. Traş olmuş e birazda sohbt muhabbt. Nasıl sinirlendim essk basimiyim ben yaaa.
Ben bi buçuk saattr senden telefn bekliyrm dedim en sonunda da.

Öküz vallaha öküz sanki ayakta bekliyorsun dedi . telefon cebinde bekliyorsun dedi! !!!
Hayr benm sevgilim bu boyutta öküz değildir.
Abartiyormusum gorende 3 gündür aramıyorum sanar.kafaya bak ya bugün de sabh 10 da aradı uyuyrdum.5 dk konuştuk falan tee bi dha 3 de aradı. Ama ondan telefon bekliyrm Meğersem beyfendi beni uyuyor sanmış.. dün çok yogundum yorgnumdur diye.
Yahu sanane yaaa sanane demi sen düşünme benm uyuyup uyumadigimi demi. Ara sen sanane yani.!!!! Bide nerdeyse 10 dk ya kapatacakti manyakmisin ya musaitsn konuşmuyoruz dedimm. Ayakta konuşması zor geliyormuş adama zevk almiyormuş.
Böyle leri gitsin zor yere günde max. 1 kere arayabildigi görürüm ondaki zorluğu. !!!!

Acayip gerginim kızlar sinrden vücudum kabardı resmen.
Biraz uzun yazdm Üzgünüm kızlar.

Amin canim sağol :) ustasida ayni yer Tatlim :) sukurler Olsun ki.. :) 1den 8e kadar ki boluklerden sorumlu olacaklarmis iste bakalim hayirlisi :)

Ohh ne güzel biz cok istemiştk orda kalmasini ama kismet böyleymis. Hakkinizda hayirlisi olsun tatlim sizinde:)

Canim ne denir bilemedim ki asker psikolojisi ne dusunuyorlar ne hissediyorlar hic anlamıyorum biraz dusuncesizlik yapmis senin ki ama uzme kendini yeni teslim olmus arkadaslarini tanimaya calisiyordur laf lafi acmistir tabi oncelik senin olman lazim ama bilemedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…