az kaldı bebeğim evet son 6 hafta işte.. aminn kuzucum aminnnbebeğim bende çok iyiyim şükür son haftaların bitmesini bekliyorum dört gözle. seninde az kaldı bebem sağsalim kavuşalım bir an önce inş
Yerim kız seni ne tatlı şeysin sen ya :)
Ama Şafak ta çok tatlı kuzummm
Şafak 28
bnde seni yerim kiz sende tatlsn balim ama safak da dedgn gbi ayri bi tatli hehe vay be 28 massallah az kalms balim darisi bizlere.olsun :)bebeğim bende çok iyiyim şükür son haftaların bitmesini bekliyorum dört gözle. seninde az kaldı bebem sağsalim kavuşalım bir an önce inş
Yerim kız seni ne tatlı şeysin sen ya :)
Ama Şafak ta çok tatlı kuzummm
Şafak 28
canııım tekrardan hayırlı teskereler olsun inşallah Allah kavuştursun..Şafak 365
merhaba canım.. hosgeldin.. Anlat bakalım gnün nasıl geçti iyimisin? geçen yıl bu gece bindirmiştim . Seni öyle iyi anlıyorum ki. Bence fazla oturma yat.. zme fazla kendini lütfen.Şafak 365
Amin aminn canim benim.. Cok uzgunum onu cok ariyacagimcanııım tekrardan hayırlı teskereler olsun inşallah Allah kavuştursun..
öyle bebeğimm ama alışıyoruz malesef her gün sevdiğimize bir gün daha yaklaşmanın sevinciyle geçiyor..Amin aminn canim benim.. Cok uzgunum onu cok ariyacagim
Güneşçiiimm Allah kavuştursun güzeliiim,Rabbim sağ gidip selaamet getirmeyi nasip etsin inşallah. Hepimizinkine içinde de seninkine canımmŞafak 365
hahaha hayrlisi olsun balim ben zaman akisini hızlandırdım azick hehe kiz bnm arkim evlendi 1 aydan snra hamile kaldi ha :)Ooo dur kusum yaa bi dugun olsun nisan olsun çocuğa daha cooook :)) acelem ne kıs deli :)
buda gelir buda gecerr:) ayni sayilirz pek farkmz yok kuzum uzulme:)Şafak 365
Gunum nasil gecsin okuldaydim aklimdaydi hep son gundu sonucta.. Oda hasta bogazlarindan bi iyilestiremedik orda daha kotu olur diye korkuyorum..merhaba canım.. hosgeldin.. Anlat bakalım gnün nasıl geçti iyimisin? geçen yıl bu gece bindirmiştim . Seni öyle iyi anlıyorum ki. Bence fazla oturma yat.. zme fazla kendini lütfen.
abuuuuuuuvvvhahaha hayrlisi olsun balim ben zaman akisini hızlandırdım azick hehe kiz bnm arkim evlendi 1 aydan snra hamile kaldi ha :)
Oda dogru canim safak eksildikce insan dahada heveslenir.. nasil alisicam hic bilmiyorumöyle bebeğimm ama alışıyoruz malesef her gün sevdiğimize bir gün daha yaklaşmanın sevinciyle geçiyor..
Çok şükür canım Bugünleri gördük . Gerçekten son zamanlar daha ağır kaplumbağa hızıyla geçiyor sanki.oooo efuliiiim giresuna gelmişsin sevdiceğimin memleketine30 dan dusunce cok cabuk geçiyor sadece 10 da takılıyorsun biraz oda cok az kaldığı için :)
aynen kuzum smdikler byle kiz fazla zaman gecmeden hamile.kalyorlar evkndktn snra :) darisi sana bzlere olsun balim sevdgnden cocuk olmasi ne kadan guzel bi duygu RABBKM hepimze yasatsn :)abuuuuuuuvvvayy cok hızlıymışşş kuzum arkadasın
o duygu hepimizde oluyor cnım emin ol.. gecmıse bakıyorsun keşke dıyorsun kırmasaymışım onu hiç keşke daha cok sarılıp opseymısım. İnan dun gibi aklımda bu dusunceler. ama bi zman sonra askerlik kolaylaşınca geçiyor o dusunceler sadece safagına odaklanıyorsun. Vee oda birgn bitiyor elbet. Kİmleri gönderidik kimler dönmedikii.. rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın sevdiğini..Gunum nasil gecsin okuldaydim aklimdaydi hep son gundu sonucta.. Oda hasta bogazlarindan bi iyilestiremedik orda daha kotu olur diye korkuyorum..iyi olamiyorumki keske o gun daha cok sarilsaymisim deyip kendime kiziyorum uyumaliyim yoksa dahada kotu olucam biliyorum .. Sagol canim destegin icin
Amin canimm aminn burdaki yarenlerimiz icinde oyle.. Cok daha iyi anladim bu durumu.. Ne kadar zormus ..Güneşçiiimm Allah kavuştursun güzeliiim,Rabbim sağ gidip selaamet getirmeyi nasip etsin inşallah. Hepimizinkine içinde de seninkine canımm
öyle valla efulim.. şaka gibi geliyor insana sona gelince. Diyorsun hangi ara gönderdim hangi ara geldi. Ama o sırada çektiklerini bir sen bi allah biliyor. Dogum sancısı gibi bişey bu ya vallaa.. :) Darısıııııı burdaki ve dısadaki tüm yarenlere annelere canım.. inşallahj gzel günler bizi bekliyor..Çok şükür canım Bugünleri gördük . Gerçekten son zamanlar daha ağır kaplumbağa hızıyla geçiyor sanki.
Çok şükür askerine kavuştun daha nasıl bitecek nasıl kalcak diye Konuşurken bırakmamak üzere sarılmak nasip oldu.zaman gerçekten geçiyor.
Darısı bizlere inşallah canım güzel günler bizim olsun
Âmin kuzum.sağsalim kavuşalım artık.geçen günlerin Acısını çıkartalım .bnde seni yerim kiz sende tatlsn balim ama safak da dedgn gbi ayri bi tatli hehe vay be 28 massallah az kalms balim darisi bizlere.olsun :)
Uzulmemek elde degil canim.. Cok ariyorum.. Zaman gectikce alismaktan baska carem yok ..buda gelir buda gecerr:) ayni sayilirz pek farkmz yok kuzum uzulme:)
hahaha vallaa öylee bazen senden çocuğum olsun şarkısı çıkıyor onume hahaha bir etkileniyorum varya o sarkıdanaynen kuzum smdikler byle kiz fazla zaman gecmeden hamile.kalyorlar evkndktn snra :) darisi sana bzlere olsun balim sevdgnden cocuk olmasi ne kadan guzel bi duygu RABBKM hepimze yasatsn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?