- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Aynı şafak saymaya devam :)iim bnde tatlim nolsun iste ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şafak saymaya devam :)iim bnde tatlim nolsun iste ..
yaştan tutmuyo ki kızhey allahmkz kadr parmz olsa ztn bedelli oderdk paralrni gitmzlerdi
![]()
hadi ya bilmiodum yas snirimi var ne kadryaştan tutmuyo ki kız![]()
Kargoyu gonderdinmi canim sen kac gun icersinde ulasir ona :)
1 0cak 1988 doğumlular ve öncesi için kuzucumhadi ya bilmiodum yas snirimi var ne kadr
anladm balim bilmiodm:) naslsn1 0cak 1988 doğumlular ve öncesi için kuzucum
iyiyim kuzum yoğun geçti bugün çok yoruldumanladm balim bilmiodm:) naslsn
Hadi bakalim.. Cok sevinir ama yacuma günü ulaşcak canım gönderdim :)
kuzummmmm hos geldn nerelerdsn kzkizlarrrrr:)
bnde iyi cok sukur balim sakin gecti bzm:)iyiyim kuzum yoğun geçti bugün çok yoruldumsen nasılsın?
Hadi bakalim.. Cok sevinir ama ya
İyi iste canim heyecanlanmistir hem.. Bende adresini bi bilsem gondericemahaberi var canım zaten :)
sessizleşti buralarda artık iyicebnde iyi cok sukur balim sakin gecti bzm:)
aynen herkes diyor teskere alsa bile gelrm ama yok geldkleri an itivaren gelmiyorlar kuzumsessizleşti buralarda artık iyiceterhisi alan gitti galiba
aman mutlu olsunlar da gerisi önemli değil:)aynen herkes diyor teskere alsa bile gelrm ama yok geldkleri an itivaren gelmiyorlar kuzum
aynen balim darisi da bize olsun:) safak kac:)aman mutlu olsunlar da gerisi önemli değil:)
aminnn bebeğimmm:) 73aynen balim darisi da bize olsun:) safak kac:)
azaldi cok sukur kuzum bnde bi 100lerden dussem iyi olacak:)aminnn bebeğimmm:) 73![]()
düşer tatlım sabır bitmeyen şafak yok :)azaldi cok sukur kuzum bnde bi 100lerden dussem iyi olacak:)