hoşgeldin canım amin sizin acemilik kısamı sürdü bizimkinin daha 22 günü var
gel gell hoşgeldinn biz daha acemideyiz ustamız belli değil ama eminim ki zordurr.. aminn kuuzumm amiin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar jüri yarın nolur bana dua edin:18::18::18::18::18::18::18::18:
Inşallah hayırlısıyla sizindde ustalık güzel bir yer çıkar kuzum mübarek kandil gecesinde öyle dileyelim
selaaaam
selaaaaammm kuzuumm
Selam kizlarrrrpofudugumun dagtim yeri belli olmus hycanla buraya yazmasini bekliyorum ben biliyoruuum
nabeeeer
kuzum valla ustalığımız açıklandı böyle bir tedirginlik var üzerimde.. Kayseri çıktı.. senden naber?
geldimm anneemmm yazdım bakalım bir önceki mesajımdaa kuzumm
aaa, açıklandı mıı :97:
hayırılısı olmuştur kuzum, merak etme sen..
Hayirlisi olsun kuzumm benmm uzulme olsun can gvnligi olcak en azindan allahin izniyle..
inşallah canımm.. hani şimdi Manisaya giderkenki o tedirginlik tekrar çöktü üzerime kim bilir nasıl yer nasıl yapacak ne edecek falan şimdi tam alıştık yine başka bir şehir şimdi onun soru işaretleriyle dolu kafam.. evet bebeğim bugün açıklanmış az önce de aradı haberini aldım.. inşallah hayırlısı olmuştur
amiin inşallah bebeğimm.. ya üzülmek değil Manisaya nasıl alıştık oraya da alışırız da insana ister istemez bir tedirginlik çöküyor:26:
ne zaman gidecek? merkez mi ilçe mi köy mü? internetten araştırın
Anladim canim hak veriyorum bnde oyleydimm edrnye gderken hatta ilk gunleri sesi kotu gliyodu ama hep gecici oldugunu soyledim onada kndimede.. ve gecti cok sukur bi ay oldu edrnye geceli cok sukur kyfi yerinde.. alisacagnzi bil ve unutma canim bnm
usta birliğimiz belli oldu kızlar.. Kayseri.. 11 saat mesafemiz olacak.. sevinsem mi üzülsem mi iyi yanları da var kötü de şuan tepkisizim açıkçası.. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?