aaa hayırlı olsun canım ben kayserideyim yaşıyorum kayseriliyim
Aa.bak tucede ordaymisaaa hayırlı olsun canım ben kayserideyim yaşıyorum kayseriliyim
aaa.. amiinn sağol kuzumm.. muhtemelen Erkilet'e gelecek nişanlım
Aa.bak tucede ordaymisbenim dayimlarda orda yasiyor hatta dayim askeriyede calisiyor tank bakiminda ama hangsinde bilmiyorum
güzel bir şehir bence tabi
kayseri çok güzel sakin bi şehirdir canım eğitimleri biraz ağırdır ama rahat eder inşallahkorkma
Aa.bak tucede ordaymisbenim dayimlarda orda yasiyor hatta dayim askeriyede calisiyor tank bakiminda ama hangsinde bilmiyorum
öğren bakalım söyle bana kuzuaynen yaa herkes Kayseride bir ben Bursadayım
inşallah.. şuan öyle garip hisler yaşıyorum ki sadece dua edebiliyorumm başka elimden hiçbir şey gelmiyorr kuzu.. işte acemilikte olduğu gibi tedirginlik var sadece ama Manisaya alıştık Kayseriye de alışırız
Oy canim benimmm. Sordum kuzenime cvp bklyrum bbgm.
Ben geldim oraya ve cok begendim gercekten guzel bi sehir:)
canım inan alışılıyor bak sevgilim artvinde teslim olalı 1 hafta oluyor ilk 3 gün ağlamaktan öldüm vallahi bak içim dışıma çıktı wc ye zor yetişiyordum midemin bulantısı çok kötüydü sesi berbatta filan ama şimdi gülmekten gözümüzden yaş geliyor telde herşey geçiyor inan dua et yeter
sevgilim komutan şöforu oluyor
Hadi ya sende bendensinn beybi ozamanhangi komutan yani rutbesi ne
bunları duymak moral veriyor vallahi.. sağol kuzum.. geçecek kızlar dimii zor olabilir ama geçecek başka yolu yok..
usta birliğimiz belli oldu kızlar.. Kayseri.. 11 saat mesafemiz olacak.. sevinsem mi üzülsem mi iyi yanları da var kötü de şuan tepkisizim açıkçası.. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip eder inşallah
bunları duymak moral veriyor vallahi.. sağol kuzum.. geçecek kızlar dimii zor olabilir ama geçecek başka yolu yok..
Huhuuu kuzumm hayirli olsun kayseri bna bi saat:))
Hakkinizda hayırlısı olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tabikide geçecek canım zamanı kim durdurabilmiş ki
Gececek kuzum inan.. daha dun teslim ettim sanki yarimi ama 3 ay bitmis bile saka gibiilk bir ay zor gcyor sonrasi anlamiyosun bile. Bide yeri rahatsaaa ooh. Biraz siknti cekicek tabi alt devre olqrak ama gun gelicek ust devre olacksiniz insallah iste ozaman hersey guzel olack insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?