2014 Yarenleri! :)

kayseri çok güzel sakin bi şehirdir canım eğitimleri biraz ağırdır ama rahat eder inşallah korkma

inşallah.. şuan öyle garip hisler yaşıyorum ki sadece dua edebiliyorumm başka elimden hiçbir şey gelmiyorr kuzu.. işte acemilikte olduğu gibi tedirginlik var sadece ama Manisaya alıştık Kayseriye de alışırız

canım inan alışılıyor bak sevgilim artvinde teslim olalı 1 hafta oluyor ilk 3 gün ağlamaktan öldüm vallahi bak içim dışıma çıktı wc ye zor yetişiyordum midemin bulantısı çok kötüydü sesi berbatta filan ama şimdi gülmekten gözümüzden yaş geliyor telde herşey geçiyor inan dua et yeter

bunları duymak moral veriyor vallahi.. sağol kuzum.. geçecek kızlar dimii zor olabilir ama geçecek başka yolu yok..

Hadi ya sende bendensinn beybi ozaman hangi komutan yani rutbesi ne

aaa hiç aklıam gelmedi sormak tühhh sorsaydım yarın yada haftaya çarşamba askeri ehliyet için sınava giricek canım:)

Huhuuu kuzumm hayirli olsun kayseri bna bi saat:))
Hakkinizda hayırlısı olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunları duymak moral veriyor vallahi.. sağol kuzum.. geçecek kızlar dimii zor olabilir ama geçecek başka yolu yok..

Gececek kuzum inan.. daha dun teslim ettim sanki yarimi ama 3 ay bitmis bile saka gibi ilk bir ay zor gcyor sonrasi anlamiyosun bile. Bide yeri rahatsaaa ooh. Biraz siknti cekicek tabi alt devre olqrak ama gun gelicek ust devre olacksiniz insallah iste ozaman hersey guzel olack insallah

haklısın kuzumm.. ama bana bu akşam basıyorlar sanki yaa sağdan soldan böylee patlamaya hazır bomba gibiyim niye böyleyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…