2014 Yarenleri! :)

aaa hiç aklıam gelmedi sormak tühhh sorsaydım yarın yada haftaya çarşamba askeri ehliyet için sınava giricek canım:)

Gokhani sinava sokmadilar ama binbasi tanidik cikti torpilli oyuzdenmi acaba gokhn tmmuz gbi falan baslicak gorevine tugay komutani soforu olarak.bde 300 tl maas baglancakmis ona.

Gokhani sinava sokmadilar ama binbasi tanidik cikti torpilli oyuzdenmi acaba gokhn tmmuz gbi falan baslicak gorevine tugay komutani soforu olarak.bde 300 tl maas baglancakmis ona.

tanıdık diye olabilir belki canım yaa

Bitlis tatvan çıktı ustalığı.. Bu mesafeler beni bitiriyo resmen özlemek çok zor okadar çok alışmışım ki daha 1 ay bitti 11 ayımız var nasıl geçer bunca zaman? Bi gelse bi o günü görsek te evlenebilsek artık ;( bugün öğrendim ustalığını ama sanki bugün asker oluyomuş gibi hissettim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hakkinizda hayırlısı olsun rabbim kavustursun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi ya.. allahim bol bol guc ve sabir versin size canim. Sbrediyoruz hepimiz bunun icin,o gunleri gorebilmek icin..

demek herkes aynı duyguları yaşıyor bende usta birliğine teslim oldugunda aynen böyle hissettim

Amin hayırlısı olsun sağ salim bitirdim de bana gelsin teşekkürler güzel dilekler için

Bizim ustalik daha aciklanmadi bende heycanla bekliyorum rabbim tum askerlerimizi korusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Heralde herkes bunu hissediyodur ne diyelim Allah'a emanet olsun hepsi haklarında hayırlısı olsun

aynen öyle bir an önce dönsünler

aynen en baştan yaşıyor insan sanki her şeyi biz de bugün öğrendik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…