- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
aaa hiç aklıam gelmedi sormak tühhh sorsaydım yarın yada haftaya çarşamba askeri ehliyet için sınava giricek canım:)
bana da 11 saatamiin inşallah kuzummm...
haklısın kuzumm.. ama bana bu akşam basıyorlar sanki yaa sağdan soldan böylee patlamaya hazır bomba gibiyim niye böyleyim ben
Gokhani sinava sokmadilar amabinbasi tanidik cikti torpilli oyuzdenmi acaba gokhn tmmuz gbi falan baslicak gorevine tugay komutani soforu olarak.bde 300 tl maas baglancakmis ona.
tanıdık diye olabilir belki canım yaa
Bitlis tatvan çıktı ustalığı.. Bu mesafeler beni bitiriyo resmen özlemek çok zor okadar çok alışmışım ki daha 1 ay bitti 11 ayımız var nasıl geçer bunca zaman? Bi gelse bi o günü görsek te evlenebilsek artık ;( bugün öğrendim ustalığını ama sanki bugün asker oluyomuş gibi hissettim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hakkinizda hayırlısı olsun rabbim kavustursun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olabilir canim sorarim bnmkine:) ulastrmadaydi zaten acemilikte direk sofor olarak cikti.yani ordan:)
Bitlis tatvan çıktı ustalığı.. Bu mesafeler beni bitiriyo resmen özlemek çok zor okadar çok alışmışım ki daha 1 ay bitti 11 ayımız var nasıl geçer bunca zaman? Bi gelse bi o günü görsek te evlenebilsek artık ;( bugün öğrendim ustalığını ama sanki bugün asker oluyomuş gibi hissettim
Ayy benimkinin de kayseri olsa gider gelirim:)inşaallah rahat eder kuzum ya
Amin hayırlısı olsun sağ salim bitirdim de bana gelsin teşekkürler güzel dilekler için
demek herkes aynı duyguları yaşıyor bende usta birliğine teslim oldugunda aynen böyle hissettim
Gerginsin cnim anliyorum seni. Bu gece kandil bol bol oku dua et..
Bizim ustalik daha aciklanmadi bende heycanla bekliyorum rabbim tum askerlerimizi korusun
Heralde herkes bunu hissediyodur ne diyelim Allah'a emanet olsun hepsi haklarında hayırlısı olsun
canım kendini üzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?