aynen en baştan yaşıyor insan sanki her şeyi biz de bugün öğrendik..
Allah sabır versin hepimize ozaman kolay değil hele ki onlara hiç kolay gelmiyo ne zaman konuşsak sesi bozuk titreyerek geliyo o öyle olunca ben yıkılıyorum resmen ;(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen öylebir an önce dönsünler
aynennn zor canım valla zor.. Allah yardımcımız olsun
Amin canim aminnAmin.. En kısa zamanda hayırlı haberlerini alırsın inşallah canım benim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayhh inşaallah:))kızlarr ben çıkıyorumm.. kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere rüyanızda askerinizi görün inşallah
Amin canim aminn
Ayhh inşaallah:))
Iyi geceler kuzum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam canımm benim söz yarına toparlanmış olucam
kızlarr ben çıkıyorumm.. kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere rüyanızda askerinizi görün inşallah
iyilikk kuzumm sen nasılsınn?
iiiimm canım benim şafak saymaya devam ediyorum bu arada bizimkininde usta birliği belli olmuş çanakkale gelibolu :)
Evet kuzum 21gün yaptı acemiliği
neden okadar az canım nerde yaptıki acemiliğini kısa dönemmi sizinkisi
Evet kuzum 21gün yaptı acemiliği
neden okadar az canım nerde yaptıki acemiliğini kısa dönemmi sizinkisi
Hayırlısı olsun canımmm...burdurda yaptı bizimki valla o 21gün bile çok geldi bana:-(ustalığın başındaiz daha ama çok koyuyo şimdiden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyilikk kuzumm sen nasılsınn?
iiiimm canım benim şafak saymaya devam ediyorum bu arada bizimkininde usta birliği belli olmuş çanakkale gelibolu :)
usta birliğimiz belli oldu kızlar.. Kayseri.. 11 saat mesafemiz olacak.. sevinsem mi üzülsem mi iyi yanları da var kötü de şuan tepkisizim açıkçası.. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip eder inşallah
Nasılsın canım
ıyıyım canım sen nasılsın ? kac gundur gıremıyordum eve geldım ısler gucler derken anca fırsat buldum ne var ne yok bakalım:)
Iyiyim cnm napim :) kutahyada kaldi bnm ki :) iyi mi kotu mu bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?