Aynı canım şafak saymaya devam. Usta birliğinin merakla açıklanmasını bekliyorum. Bizde durumlar epey değişti. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
aynen canım bende devam edıyorum saymaya.zaman gecmıyor sankı yabızımde acıklanmadı daha 10 gun sonra fılan acıklanacak demısler ama bakalım merakla beklıyoruz bızde benımde okulum bıttı ıs arama cabaları bı yandan kpss fılan derken baya sıkıldım valla su askerlık bıtse baska bısı ıstemıyorum
aynen canım bende devam edıyorum saymaya.zaman gecmıyor sankı yabızımde acıklanmadı daha 10 gun sonra fılan acıklanacak demısler ama bakalım merakla beklıyoruz bızde benımde okulum bıttı ıs arama cabaları bı yandan kpss fılan derken baya sıkıldım valla su askerlık bıtse baska bısı ıstemıyorum
Başarılar canım insallah guzel geçer:)
ben geldiiimmmm kızlar söz verdiğim gibiii çoooook iyiyimm ve haftaya nasipse sevdiğim bu saatlerde yanımdaaaaa :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok kötü geçti tatlım o kadar emeğim boşaymış
canım bbende geldim
ben de geldimmmm
hosgeldinnn bebegiiiimmmm :)
Bende geldim:))
valla iyi canım nişanlımın gideceği yeri araştırıyorum sen nasılsınnasılsın canım hoşbulduk
Selam kızlar nasıl gidiyoor şafak saymaca
valla iyi canım nişanlımın gideceği yeri araştırıyorum sen nasılsın
sınavlarım bugun bitti canım çok başım ağrıyor inanılmaz ya hayatımda hiç başım agrımamıştı bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?