2014 Yarenleri! :)

Aynı canım şafak saymaya devam. Usta birliğinin merakla açıklanmasını bekliyorum. Bizde durumlar epey değişti. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

aynen canım bende devam edıyorum saymaya.zaman gecmıyor sankı ya bızımde acıklanmadı daha 10 gun sonra fılan acıklanacak demısler ama bakalım merakla beklıyoruz bızde benımde okulum bıttı ıs arama cabaları bı yandan kpss fılan derken baya sıkıldım valla su askerlık bıtse baska bısı ıstemıyorum

Bizimde aynı 10 gün sonra muhtemelen açıklanır. Kuzum unutuyorum sürekli. Senin nişanlın neredeydi? Jandarma seninkide.

Benim nişanlım time seçildi. Onbaşı oldu Şimdi Komutan Postası

Kızlar sevdiceği Üsküdar'da olan bana dönüş yapsınnnn :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım napıyosun gittinmi askerini görmeye??

ben geldiiimmmm kızlar söz verdiğim gibiii çoooook iyiyimm ve haftaya nasipse sevdiğim bu saatlerde yanımdaaaaa :))

ben geldiiimmmm kızlar söz verdiğim gibiii çoooook iyiyimm ve haftaya nasipse sevdiğim bu saatlerde yanımdaaaaa :))

canım bbende geldim

Bende geldim:))

kızlar bizimki Kayseri Gesi Bağlarındaki mühimmat komutanlığında yapacakmış askerliğini konuştuk bugün öğrendimm nette çok fazla bilgi bulamıyorum bulduklarım olumlu yönde görünüyor şuan inşallah biz de rahat ederiz şoför olarak gidiyor ihtiyaç varsa şoför olacak yoksa da bir şekilde bir görevi olacak işte öyle benden haberler bu kadar Allahım askere gitti gideli neler neler öğreniyorum var ya şimdi de mühimmat komutanlığında askerliği öğrenicem

valla iyi canım nişanlımın gideceği yeri araştırıyorum sen nasılsın

sınavlarım bugun bitti canım çok başım ağrıyor inanılmaz ya hayatımda hiç başım agrımamıştı bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…